Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Σε αυτά τα σπίτια δεν υπάρχει σκόνη και δεν καθαρίζουν κάθε εβδομάδα! – Η μέθοδος που τα κρατάει καθαρά

Τρ, 24 Μαρ 2026 09:40

Fuel Pass 2026: Αυτοί θα πάρουν διπλά χρήματα, πριν το Πάσχα – Πώς θα μοιραστεί σε οικογένειες με 2…

Τρ, 24 Μαρ 2026 09:30

Νίκος Πλακιάς: Ξεχείλισε το ποτήρι, όταν τον είδε μπροστά του – Τον κρατούσαν με νύχια και με δόντια – “Να, εδώ είναι ο η@@@@”

Τρ, 24 Μαρ 2026 09:23
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Μαυρίκιος Μαυρικίου:Η αναφορά σε πρωταγωνίστρια που έκανε καταγγελία για παρενόχληση αλλά ντυνόταν προκλητικά και η έξαλλη Σκορδά.

Τρ, 1 Φεβ 2022 17:49 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

“Όταν έχει γίνει μια κουβέντα για τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στο σχολείο και έχουν γίνει όλα αυτά, συνεχίζουμε σήμερα να λέμε τα ίδια πράγματα;”, αναρωτήθηκε ενοχλημένη η Φαίη Σκορδά.

Οι νέες δηλώσεις που έκανε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στο Πρωινό προκάλεσαν αίσθηση, με την Φαίη Σκορδά να «εκρήγνυται» στον αέρα. Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου δήλωσε τα εξής:

 

«Έγινα μάρτυρας ηθοποιού πρώτης γραμμής, η οποία προκαλούσε έναν ηθοποιό ή στο να την κοιτάξει ερωτικά είτε να την ακουμπήσει. Η συγκεκριμένη ηθοποιός θα μπορούσε να είναι στο καμαρίνι της και να κάνει ό,τι θέλει. Προτιμούσε να είναι στον διάδρομο, σε έναν καθρέφτη σχεδόν γυμνή, με ένα εσώρουχο που είτε το φορούσες είτε όχι, ήταν το ίδιο το αποτέλεσμα. Έβλεπα όλους τους άνδρες να περνούν από εκεί και να κάνουν στάση για να την χαζέψουν γιατί είναι πολύ ωραία ηθοποιός με πολύ ωραίο σώμα.

 

Η συγκεκριμένη ηθοποιός αυτή τη στιγμή πρωτοστατεί στο κίνημα του #metoo. Μίλησα με τον καταγγελλόμενο και κατάλαβα ότι ίσως να μην ήταν έτσι τα πράγματα. Από ό,τι μου εξήγησε η άλλη πλευρά, υπήρξε από πίσω κάτι το οποίο πυροδότησε όλο αυτό. Έκανε τον άλλον να πιστέψει ότι θα υπήρχε θετική ανταπόκριση σε αυτό που ήθελε να κάνει. Ίσως τελικά και τότε να προκάλεσε ένα κομμάτι αυτού που καταγγέλλει».

 

 

Η Φαίη Σκορδά, έξαλλη, είπε στον αέρα: «Εάν θέλει μια γυναίκα να παίξει με τη σεξουαλικότητα και τη θηλυκότητά της, ακόμα και να ξεκινήσει κάτι, θα λέμε πάλι τα αυτονόητα; Όταν έχει γίνει μια κουβέντα για τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στο σχολείο και έχουν γίνει όλα αυτά, συνεχίζουμε σήμερα να λέμε τα ίδια πράγματα; Και τελευταία στιγμή να θέλει να σταματήσει και η γυναίκα και ο άντρας, για να γίνει τέτοιου είδους σχέση χρειάζονται δύο άτομα».

Άλλα αναφορά έκανε Έξαλλη καταγγελία Μαυρίκιος Μαυρικίου:Η ντυνόταν Παρενόχληση προκλητικά πρωταγωνίστρια Σκορδά
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σε αυτά τα σπίτια δεν υπάρχει σκόνη και δεν καθαρίζουν κάθε εβδομάδα! – Η μέθοδος που τα κρατάει καθαρά
Τρ, 24 Μαρ 2026 09:40
Fuel Pass 2026: Αυτοί θα πάρουν διπλά χρήματα, πριν το Πάσχα – Πώς θα μοιραστεί σε οικογένειες με 2…
Τρ, 24 Μαρ 2026 09:30
Νίκος Πλακιάς: Ξεχείλισε το ποτήρι, όταν τον είδε μπροστά του – Τον κρατούσαν με νύχια και με δόντια – “Να, εδώ είναι ο η@@@@”
Τρ, 24 Μαρ 2026 09:23
Έκτακτο – Συνετρίβη μεταγωγικό αεροσκάφος με 125 ανθρώπους – Οι πρώτες πληροφορίες
Δε, 23 Μαρ 2026 23:57
Βόλος: Σοκαριστικό! Για να σωθούν από τον γιο τους έβαλαν panic button – Το δράμα πίσω από την οικογένεια
Δε, 23 Μαρ 2026 21:38
Ελλάδα: Σοκαριστικό περιστατικό με πρώην ζευγάρι! Έτρεμε από τον φόβο της – Την “έλουσε”…
Δε, 23 Μαρ 2026 21:35
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.