Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

11 Σεπτεμβρίου: Η μέρα αυτή φέρνει τύχη και ανατρεπτικές αλλαγές σε 3 ζώδια

Τρ, 8 Σεπ 2026 13:24

Έκτακτο – Αθήνα: Μακάβριο εύρημα κοντά σε γήπεδο – Παιδί βρίσκεται σε σοκ

Τρ, 8 Σεπ 2026 13:12

Γιατί αναβάλλονται οι κηδείες των πιλότων του μοιραίου Phantom

Τρ, 8 Σεπ 2026 12:12
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Με την Ιωάννα η επικοινωνία ήταν δύσκολη.

Σα, 6 Νοέ 2021 19:40 LIFESTYLE
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

«Νιώθαμε ότι περνάγαμε απαρατήρητοι», λέει ο Μάνος Μαγιάτης.

Στην εκπομπή «Αυτό είναι σαββατοκύριακο» και τη Νάνσυ Παραδεισανού έδωσε συνέντευξη ο Παναγιώτης Χατζηδάκης, ο οποίος μίλησε και για την αποχώρησή του από την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου. Για το ίδιο θέμα μίλησε και ο Μάνος Μαγιάτης στον αέρα του Open.

 

«Αισθάνθηκα πέρυσι ότι “τάραξα” λίγο την εικόνα μου, έγιναν πράγματα που δεν με αντιπροσώπευαν. Είχα επιλέξει να τα κάνω και το δίκιο και το σωστό ήταν να συνεχίζω να τα υποστηρίζω, ως επαγγελματίας. Αν στη μέση της χρονιάς τα πέταγα από πάνω μου, θα ακύρωνα τον εαυτό μου. Σεβόμενος την επιλογή μου το πήγα μέχρι το τέλος. Δεν ήταν αυτό που ήθελα. Κανένας δεν ξέρει ότι ήταν κι άλλα πράγματα που δεν έγιναν. Πέρυσι δεν περνούσα τόσο καλά όσο θα ήθελα», είπε αρχικά ο Παναγιώτης Χατζηδάκης.

 

Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης είπε επίσης: «Δεν είναι θέμα της Ιωάννας. Ο κεντρικός παρουσιαστής έχει ένα μερίδιο ευθύνης παραπάνω από τους υπόλοιπους. Όπως παίρνει το θετικό, αντίστοιχα παίρνει και το αρνητικό. Κανένας πρώτος δεν είναι πρώτος αν δεν έχει δίπλα του καλούς συνεργάτες, όχι από κάτω του, δίπλα του. Όταν το καταλάβουν αυτό οι άνθρωποι, θα καταλάβουν πώς πρέπει να στήνουν τις ομάδες και πώς πρέπει να συμπεριφέρονται στους ανθρώπους που είναι δίπλα τους».

 

https://youtu.be/lWG-TorsJTw

 

«Ήταν δύσκολη περίοδος ειδικά μετά τον Φλεβάρη. Νιώθαμε και οι τρεις ότι περνάγαμε απαρατήρητοι. Αυτό δυσκόλεψε και την επικοινωνία μας με την εκπομπή, με το κανάλι, με την Ιωάννα. Νιώθαμε ότι δεν μας έδιναν τη σημασία που έπρεπε. Κάποιες φορές η εκπομπή δεν είχε την ταυτότητα που είχε ξεκινήσει ή αυτή που είχαμε συνεννοηθεί. Γινόντουσαν συνέχεια δοκιμές», είπε από την πλευρά του ο Μάνος Μαγιάτης.

“Ήταν lifestyle δύσκολη επικοινωνία Ιωάννα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

11 Σεπτεμβρίου: Η μέρα αυτή φέρνει τύχη και ανατρεπτικές αλλαγές σε 3 ζώδια
Τρ, 8 Σεπ 2026 13:24
Έκτακτο – Αθήνα: Μακάβριο εύρημα κοντά σε γήπεδο – Παιδί βρίσκεται σε σοκ
Τρ, 8 Σεπ 2026 13:12
Γιατί αναβάλλονται οι κηδείες των πιλότων του μοιραίου Phantom
Τρ, 8 Σεπ 2026 12:12
Σεπτέμβριος: 4 ζώδια θα συναντήσουν το πεπρωμένο τους – Εξελίξεις που είναι γραφτό να συμβούν
Τρ, 8 Σεπ 2026 10:07
“Έρχεται” φθινοπωρινός καιρός – Ποιες περιοχές επηρεάζονται και πότε
Τρ, 8 Σεπ 2026 10:04
Αυτό είναι το μυστικό των σεφ για να μη ξινίζει η σάλτσα ντομάτας – Δεν είναι η ζάχαρη…
Τρ, 8 Σεπ 2026 10:01
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.