Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Έκτακτο – Χαλκιδική: Φρίκη! Ποια είναι η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή μέσα στη βαλίτσα; Το δακτυλίδι της…

Πε, 26 Φεβ 2026 21:52

Έκτακτο – Βρέθηκε η 16χρονη Λόρα – Πού την εντόπισαν;

Πε, 26 Φεβ 2026 17:18

Καρδίτσα: Φρίκη και ανατριχίλα έξω από το νοσοκομείο! Άνοιξε η σακούλα και αποκαλύφθηκε…

Πε, 26 Φεβ 2026 13:42
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Με την Ιωάννα η επικοινωνία ήταν δύσκολη.

Σα, 6 Νοέ 2021 19:40 LIFESTYLE
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

«Νιώθαμε ότι περνάγαμε απαρατήρητοι», λέει ο Μάνος Μαγιάτης.

Στην εκπομπή «Αυτό είναι σαββατοκύριακο» και τη Νάνσυ Παραδεισανού έδωσε συνέντευξη ο Παναγιώτης Χατζηδάκης, ο οποίος μίλησε και για την αποχώρησή του από την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου. Για το ίδιο θέμα μίλησε και ο Μάνος Μαγιάτης στον αέρα του Open.

 

«Αισθάνθηκα πέρυσι ότι “τάραξα” λίγο την εικόνα μου, έγιναν πράγματα που δεν με αντιπροσώπευαν. Είχα επιλέξει να τα κάνω και το δίκιο και το σωστό ήταν να συνεχίζω να τα υποστηρίζω, ως επαγγελματίας. Αν στη μέση της χρονιάς τα πέταγα από πάνω μου, θα ακύρωνα τον εαυτό μου. Σεβόμενος την επιλογή μου το πήγα μέχρι το τέλος. Δεν ήταν αυτό που ήθελα. Κανένας δεν ξέρει ότι ήταν κι άλλα πράγματα που δεν έγιναν. Πέρυσι δεν περνούσα τόσο καλά όσο θα ήθελα», είπε αρχικά ο Παναγιώτης Χατζηδάκης.

 

Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης είπε επίσης: «Δεν είναι θέμα της Ιωάννας. Ο κεντρικός παρουσιαστής έχει ένα μερίδιο ευθύνης παραπάνω από τους υπόλοιπους. Όπως παίρνει το θετικό, αντίστοιχα παίρνει και το αρνητικό. Κανένας πρώτος δεν είναι πρώτος αν δεν έχει δίπλα του καλούς συνεργάτες, όχι από κάτω του, δίπλα του. Όταν το καταλάβουν αυτό οι άνθρωποι, θα καταλάβουν πώς πρέπει να στήνουν τις ομάδες και πώς πρέπει να συμπεριφέρονται στους ανθρώπους που είναι δίπλα τους».

 

https://youtu.be/lWG-TorsJTw

 

«Ήταν δύσκολη περίοδος ειδικά μετά τον Φλεβάρη. Νιώθαμε και οι τρεις ότι περνάγαμε απαρατήρητοι. Αυτό δυσκόλεψε και την επικοινωνία μας με την εκπομπή, με το κανάλι, με την Ιωάννα. Νιώθαμε ότι δεν μας έδιναν τη σημασία που έπρεπε. Κάποιες φορές η εκπομπή δεν είχε την ταυτότητα που είχε ξεκινήσει ή αυτή που είχαμε συνεννοηθεί. Γινόντουσαν συνέχεια δοκιμές», είπε από την πλευρά του ο Μάνος Μαγιάτης.

“Ήταν lifestyle δύσκολη επικοινωνία Ιωάννα
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έκτακτο – Χαλκιδική: Φρίκη! Ποια είναι η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή μέσα στη βαλίτσα; Το δακτυλίδι της…
Πε, 26 Φεβ 2026 21:52
Έκτακτο – Βρέθηκε η 16χρονη Λόρα – Πού την εντόπισαν;
Πε, 26 Φεβ 2026 17:18
Καρδίτσα: Φρίκη και ανατριχίλα έξω από το νοσοκομείο! Άνοιξε η σακούλα και αποκαλύφθηκε…
Πε, 26 Φεβ 2026 13:42
Στο νοσοκομείο ο Νίκος Μακρόπουλος
Πε, 26 Φεβ 2026 13:29
Γυναίκα που αγνούνταν εδώ και 25 χρόνια βρέθηκε! – Πού βρισκόταν; – Τι της συνέβη;
Πε, 26 Φεβ 2026 13:25
Πολύ δύσκολες στιγμές για γνωστό Έλληνα ηθοποιό! Πέθανε ο αδερφός του…
Πε, 26 Φεβ 2026 13:21
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.