Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Έκτακτο – Βουλιαγμένης: Άγριο έγκλημα σε παραλία, πριν από λίγο – «Δεν έχω ακούσει ξανά τέτοια ουρλιαχτά»

Κυ, 20 Σεπ 2026 14:45

Μαζωνάκης: Το μήνυμα που “καίει” τη γιατρό και εξηγεί τι έγινε – “Ασ’ τα, του έδωσε…”

Κυ, 20 Σεπ 2026 12:20

Αυτό το τραγούδι έγραψε ο Πάριος για τον Μαζωνάκη – Προφητικά τα λόγια του

Κυ, 20 Σεπ 2026 09:19
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Μια μητέρα από την Ινδονησία χρωστούσε χρήματα και σκηνοθέτησε…….

Τε, 28 Δεκ 2022 17:47 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Μια μητέρα από την Ινδονησία χρωστούσε χρήματα και…….
Μια μητέρα από την Ινδονησία χρωστούσε χρήματα και κατηγορείται ότι σκηνοθέτησε τον θάνατό της σε μια περίτεχνη προσπάθεια να αποφύγει να πληρώσει ένα χρέος που όφειλε σε μια άλλη γυναίκα, σύμφωνα με την New York Post.

Φέρεται να χρωστούσε ένα άγνωστο ποσό στη συνεργάτιδα της, και είχε δεσμευτεί να το καταβάλλει αρχικά στις 20 Νοεμβρίου. Σύμφωνα με την Daily Star, η γυναίκα δεν μπόρεσε να βρει τα χρήματα μέχρι εκείνη την ημερομηνία και ζήτησε από την συνεργάτιδά της να παρατείνει το δάνειο μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου.

Αγρότης με 12 συζύγους, 102 παιδιά και 568 εγγόνια νιώθει… τώρα την κρίση ακρίβειας

Αφού παρήλθε και αυτή η ημερομηνία η συνεργάτιδά της μπήκε στο Facebook στις 12 Δεκεμβρίου και σοκαρίστηκε όταν διάβασε μια ανάρτηση από την κόρη της οφειλέτριας που ανακοίνωνε ότι η μητέρα της είχε σκοτωθεί σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Η ανάρτηση ενημέρωνε ότι η γυναίκα είχε πεθάνει μετά από ένα περιστατικό σε μια γέφυρα κοντά στο σπίτι της στο Μεντάν της Βόρειας Σουμάτρας και πως η ταφή θα γινόταν 370 μίλια μακριά στην πόλη Banda Aceh.

Μάλιστα η ενημέρωση μέσω Facebook περιελάμβανε μια φωτογραφία μίας «σορού» τυλιγμένης σε ένα σεντόνι, και μια διαφορετική εικόνα ενός φορείου σε νοσοκομείο. Δύο επιπλέον εικόνες έδειχναν την οφειλέτρια τυλιγμένη σε ένα σάβανο με τα μάτια της κλειστά καθώς παρίστανε τη νεκρή. Ωστόσο, η κόρη της φέρεται να παραδέχτηκε ότι η ανάρτηση ήταν ψεύτικη, ισχυριζόμενη ότι η μητέρα της είχε «χακάρει» τον λογαριασμό της στο Facebook.

Η εικόνα του φορείου φέρεται να είναι στιγμιότυπο από τηλεοπτική εκπομπή, ενώ τα στιγμιότυπα της οφειλέτριας με το σάβανο φέρονται να τραβήχτηκαν για να κάνουν την απάτη της πιο πειστική, σύμφωνα με την Daily Star.

Διάφορα Ινδονησία μητέρα σκηνοθέτησε……. χρήματα χρωστούσε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έκτακτο – Βουλιαγμένης: Άγριο έγκλημα σε παραλία, πριν από λίγο – «Δεν έχω ακούσει ξανά τέτοια ουρλιαχτά»
Κυ, 20 Σεπ 2026 14:45
Μαζωνάκης: Το μήνυμα που “καίει” τη γιατρό και εξηγεί τι έγινε – “Ασ’ τα, του έδωσε…”
Κυ, 20 Σεπ 2026 12:20
Αυτό το τραγούδι έγραψε ο Πάριος για τον Μαζωνάκη – Προφητικά τα λόγια του
Κυ, 20 Σεπ 2026 09:19
21 – 27/9: 3 ζώδια θα καταφέρουν αυτό που επιθυμούν – Τους ακολουθούν η τύχη και η αφθονία
Κυ, 20 Σεπ 2026 09:09
Ανέβηκε κι άλλο ο Μαζωνάκης στο πάνθεον της παγκόσμιας μουσικής – Σε ποια θέση βρίσκεται και ποια τραγούδια του τρεντάρουν
Κυ, 20 Σεπ 2026 09:05
«Θα είχε πιθανότητες να επιβιώσει ο Μαζωνάκης» – Ο διασώστης που είδε πρώτος τον Γιώργο αποκαλύπτει
Σα, 19 Σεπ 2026 23:25
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.