Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Αποκάλυψη σοκ! Σάλος με τις ελιές «Καλαμάτας» στην αγορά – Βρέθηκε ότι..

Δε, 12 Ιαν 2026 23:11

Νέα Ιωνία: «Τον είδα να ε@@@@@ σαν κούκλα στον αέρα» – Οικογένεια ντύθηκε στα μαύρα – Η παγίδα που σκότωσε…

Δε, 12 Ιαν 2026 23:04

Ελλάδα: «Καλά δεν ντρέπεσαι; Είσαι μ@@@@@» – Ο κόσμος έπεσε να τον “φάει” – Φορτηγατζής πήγε να πάρει σουβλάκια και…(Βίντεο περιστατικού)

Δε, 12 Ιαν 2026 22:58
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Μιχάλης Χατζηγιάννης:Υφυπουργός πολιτισμού ο δημοφιλής τραγουδιστής;

Δε, 27 Φεβ 2023 12:42 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Τα ηνία του Υφυπουργείου Πολιτισμού φαίνεται να αναλαμβάνει ο τραγουδιστής Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του philenews o Μιχάλης Χατζηγιάννης θα παραλάβει την 1η Μαρτίου το υφυπουργείο Πολιτισμού από τον Γιάννη Τουμαζη.

Εντός της ημέρας ή και αύριο νωρίς το πρωί, αναμένονται οι ανακοινώσεις για τον σχηματισμό υπουργικού συμβουλίου από το Νίκο Χριστοδουλίδη.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης γεννήθηκε στη Λευκωσία το 1979. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τη μουσική, η οποία ήταν η μεγάλη του αγάπη. Η ενασχόλησή του με αυτή έδινε ιδιαίτερο νόημα στη ζωή του, κι έτσι οι γονείς του αποφάσισαν να τον στείλουν στη Μουσική Ακαδημία του Λονδίνου, όπου απέκτησε πτυχίο πιάνου, κιθάρας και ανωτέρων θεωρητικών μαθημάτων. Με τις πολύ καλές σπουδές και με το ιδιαίτερο ταλέντο που τον διακρίνει επιστρέφει στην Κύπρο, όπου ασχολείται πλέον επαγγελματικά με τη μουσική και δίνει άλλο χρώμα στη νυχτερινή ζωή.

Το 1995 κυκλοφορεί ο δίσκος “Σενάριο”, ενώ δύο χρόνια αργότερα μπαίνει στο στούντιο ξανά και ηχογραφεί τον δίσκο με τίτλο “Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης τραγουδά Δώρο Γεωργιάδη”, ο οποίος γνώρισε πολύ μεγάλη επιτυχία στην Κύπρο. Το 1998 έρχεται ο δίσκος “Επαφή”. Και οι τρεις γίνονται πλατινένιοι και το κοινό αρχίζει να τον θαυμάζει και να τον ακολουθεί σε κάθε του βήμα. Μάλιστα, το 1998 ο Μιχάλης Χατζηγιάννης εκπροσωπεί την Κύπρο στη Eurovision, με το τραγούδι “Γέννεσις”, δικής του σύνθεσης.

δημοφιλής Μιχάλης Πολιτική πολιτισμού τραγουδιστής Χατζηγιάννης:Υφυπουργός
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αποκάλυψη σοκ! Σάλος με τις ελιές «Καλαμάτας» στην αγορά – Βρέθηκε ότι..
Δε, 12 Ιαν 2026 23:11
Νέα Ιωνία: «Τον είδα να ε@@@@@ σαν κούκλα στον αέρα» – Οικογένεια ντύθηκε στα μαύρα – Η παγίδα που σκότωσε…
Δε, 12 Ιαν 2026 23:04
Ελλάδα: «Καλά δεν ντρέπεσαι; Είσαι μ@@@@@» – Ο κόσμος έπεσε να τον “φάει” – Φορτηγατζής πήγε να πάρει σουβλάκια και…(Βίντεο περιστατικού)
Δε, 12 Ιαν 2026 22:58
«Θερίζει» η Γρίπη Α: Το πρώτο σύμπτωμα που εμφανίζουν παιδιά και ενήλικες, δεν δίνουν σημασία και μετά…
Δε, 12 Ιαν 2026 21:06
Μαθεύτηκε τώρα! Πέθανε η κόρη της σπουδαίας Ελληνίδας ηθοποιού…
Δε, 12 Ιαν 2026 20:20
Γιώργος Παπαδάκης: Ο γιατρός του αποκαλύπτει για πρώτη φορά το άγνωστο πρόβλημα του – Το ραντεβού που…
Δε, 12 Ιαν 2026 16:21
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.