Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Θάνατος 4χρονου σε beach bar στην Πάρο – Γιατί κατηγορούνται οι γονείς του

Σα, 8 Αυγ 2026 22:10

Κυριακή, 09/08: Αυτά τα 2 ζώδια πρέπει να προετοιμαστούν για αυτά που “έρχονται” – Ποιοι κερδίζουν;

Σα, 8 Αυγ 2026 21:46

Πιστεύετε είναι φυσιολογική η αντίδραση της γυναίκας που παρέσυρε θανάσιμα τη 34χρονη νύφη; «Θέλω τον πατέρα μου…» (Βίντεο)

Σα, 8 Αυγ 2026 21:42
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Μιχάλης Χατζηγιάννης:Υφυπουργός πολιτισμού ο δημοφιλής τραγουδιστής;

Δε, 27 Φεβ 2023 12:42 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Τα ηνία του Υφυπουργείου Πολιτισμού φαίνεται να αναλαμβάνει ο τραγουδιστής Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του philenews o Μιχάλης Χατζηγιάννης θα παραλάβει την 1η Μαρτίου το υφυπουργείο Πολιτισμού από τον Γιάννη Τουμαζη.

Εντός της ημέρας ή και αύριο νωρίς το πρωί, αναμένονται οι ανακοινώσεις για τον σχηματισμό υπουργικού συμβουλίου από το Νίκο Χριστοδουλίδη.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης γεννήθηκε στη Λευκωσία το 1979. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τη μουσική, η οποία ήταν η μεγάλη του αγάπη. Η ενασχόλησή του με αυτή έδινε ιδιαίτερο νόημα στη ζωή του, κι έτσι οι γονείς του αποφάσισαν να τον στείλουν στη Μουσική Ακαδημία του Λονδίνου, όπου απέκτησε πτυχίο πιάνου, κιθάρας και ανωτέρων θεωρητικών μαθημάτων. Με τις πολύ καλές σπουδές και με το ιδιαίτερο ταλέντο που τον διακρίνει επιστρέφει στην Κύπρο, όπου ασχολείται πλέον επαγγελματικά με τη μουσική και δίνει άλλο χρώμα στη νυχτερινή ζωή.

Το 1995 κυκλοφορεί ο δίσκος “Σενάριο”, ενώ δύο χρόνια αργότερα μπαίνει στο στούντιο ξανά και ηχογραφεί τον δίσκο με τίτλο “Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης τραγουδά Δώρο Γεωργιάδη”, ο οποίος γνώρισε πολύ μεγάλη επιτυχία στην Κύπρο. Το 1998 έρχεται ο δίσκος “Επαφή”. Και οι τρεις γίνονται πλατινένιοι και το κοινό αρχίζει να τον θαυμάζει και να τον ακολουθεί σε κάθε του βήμα. Μάλιστα, το 1998 ο Μιχάλης Χατζηγιάννης εκπροσωπεί την Κύπρο στη Eurovision, με το τραγούδι “Γέννεσις”, δικής του σύνθεσης.

δημοφιλής Μιχάλης Πολιτική πολιτισμού τραγουδιστής Χατζηγιάννης:Υφυπουργός
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θάνατος 4χρονου σε beach bar στην Πάρο – Γιατί κατηγορούνται οι γονείς του
Σα, 8 Αυγ 2026 22:10
Κυριακή, 09/08: Αυτά τα 2 ζώδια πρέπει να προετοιμαστούν για αυτά που “έρχονται” – Ποιοι κερδίζουν;
Σα, 8 Αυγ 2026 21:46
Πιστεύετε είναι φυσιολογική η αντίδραση της γυναίκας που παρέσυρε θανάσιμα τη 34χρονη νύφη; «Θέλω τον πατέρα μου…» (Βίντεο)
Σα, 8 Αυγ 2026 21:42
Έκτακτο – Τραγικό περιστατικό σε beach bar στην Πάρο
Σα, 8 Αυγ 2026 20:01
Συναγερμός! Ανάκληση γνωστού προιόντος από τον ΕΦΕΤ που βρίσκεται στα ράφια των σούπερ μάρκετ – Μην το καταναλώσετε
Σα, 8 Αυγ 2026 18:32
Λυκαβηττός: Μαθεύτηκε ποια είναι η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή κοντά στο εκκλησάκι – Τι της συνέβη;
Σα, 8 Αυγ 2026 17:35
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.