Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Τα 6 λάθη που κάνουμε όλοι και οι πατάτες δεν γίνονται ποτέ τραγανές! Λίγοι γνωρίζουν τo “κόλπο”!

Πα, 20 Φεβ 2026 14:14

Αυτά τα τρία ζώδια θα έχουν τύχη “βουνό” στις αρχές Μαρτίου – Φουλ στις ευκαιρίες…

Πα, 20 Φεβ 2026 14:09

Απίστευτο! Αυτή η σειρά σάρωσε σε τηλεθέαση και βρέθηκε στην πρώτη θέση – Ποιες “έπεσαν”

Πα, 20 Φεβ 2026 14:06
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Μιχάλης Οικονόμου και Γιώργος Μακρής:Το ζευγάρι των ηθοποιών που ένωσε τις ζωές του βάφτισε τον γιο του

Κυ, 24 Οκτ 2021 22:44 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Ο Μιχάλης Οικονόμου και ο Γιώργος Μακρής ανακοίνωσαν πριν λίγες ημέρες ότι υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης.

Λίγες μέρες μετά το χαρμόσυνο γεγονός, το ζευγάρι βάφτισε τον γιο του, όπως αποκάλυψε σήμερα στο Instagram ο Μιχάλης Οικονόμου.

Το μυστήριο έγινε το Σάββατο 23/10 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ραγκαβά στην Πλάκα και ο μικρός πήρε το όνομα Νικηφόρος.

Όπως είχαν αποκαλύψει οι δύο ηθοποιοί σε παλαιότερη συνέντευξή τους, μεγαλώνουν μαζί ένα αγοράκι που ήρθε στη ζωή τους εντελώς ξαφνικά, όταν μία συγγενής εξ αίματος του Γιώργου Μακρή έμεινε έγκυος και το παιδάκι θα έμπαινε σε ορφανοτροφείο.

 

«Ήξερα ότι αυτό το παιδί, αν κατάφερνε να γεννηθεί θα κατέληγε σε κάποιο ίδρυμα, δεδομένης της κατάστασης της μητέρας του που ήταν ανίκανη να το φροντίσει. Κοιταχτήκαμε με τον Μιχάλη στα μάτια και πήραμε αμέσως την απόφαση» είχε εξομολογηθεί πριν από περίπου έναν χρόνο στη “Vogue” ο Γιώργος Μακρής, που έχει την επιμέλεια του παιδιού ως συγγενής του.

Μάλιστα η περίπτωσή του ήταν η πρώτη όπου ελληνικό δικαστήριο παραχώρησε συγγενική επιμέλεια τέκνου σε γονιό, γνωρίζοντας ότι βρίσκεται σε ομοφυλοφιλική σχέση.

 

«Χθες, ο μικρός μας Νικηφόρος βαπτίστηκε χριστιανός, κι ήταν η πιο υπερβατική στιγμή της ζωής μου. Παιδί μας, σου εύχομαι να γίνεις ένας ένθεος άνθρωπος, και να παίρνεις φως από τον άγιό σου, Νικηφόρο τον Λεπρό, να έχεις γύρω σου ανθρώπους που θα τους αγαπάς και θα σε αγαπάνε, όπως όλοι οι φίλοι μας που μας συντρόφευσαν με τις προσευχές τους χθες στη Βάπτισή σου. Να σηκώνεις τον σταυρό που από σήμερα φοράς, με υπομονή, κουράγιο στα καλά και στα δύσκολα, γιατί πλέον δεν είσαι μόνος. Αρκεί να μάθεις να κοιτάς ψηλά! @giorgos_makris_gm , σε λατρεύω», έγραψε μεταξύ άλλων ο Μιχάλης Οικονόμου στη λεζάντα της ανάρτησής του.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μιχάλης Οικονόμου/M. Oikonomou (@ecomike)

βάφτισε Γιώργος Διάφορα ένωσε ζευγάρι! ζωές ηθοποιών Μάκρης:to Μιχάλης Οικονόμου
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τα 6 λάθη που κάνουμε όλοι και οι πατάτες δεν γίνονται ποτέ τραγανές! Λίγοι γνωρίζουν τo “κόλπο”!
Πα, 20 Φεβ 2026 14:14
Αυτά τα τρία ζώδια θα έχουν τύχη “βουνό” στις αρχές Μαρτίου – Φουλ στις ευκαιρίες…
Πα, 20 Φεβ 2026 14:09
Απίστευτο! Αυτή η σειρά σάρωσε σε τηλεθέαση και βρέθηκε στην πρώτη θέση – Ποιες “έπεσαν”
Πα, 20 Φεβ 2026 14:06
Δραματικές στιγμές για τον Τρύφωνα Σαμαρά – Βρέθηκε σκοτωμένο στα παρασκήνια του J2US…
Πα, 20 Φεβ 2026 11:18
3 ζώδια θα ‘εχουν μοιραίες συναντήσεις! Θα “ανοίξουν” την πόρτα στο παρελθόν…
Πα, 20 Φεβ 2026 08:51
Πασίγνωστη εταιρεία σταματάει τα παγωτά της από την αγορά!
Πα, 20 Φεβ 2026 08:49
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.