Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Πρωτοχρονιά: Σκανδιναβικό ψύχος «αστραπή» στο φινάλε του 2025 – Ποιες περιοχές θα “χτυπήσει” ο χιονιάς

Δε, 29 Δεκ 2025 13:34

Βαρδούσια: Το προαίσθημα της μάνας! Προφητικά τα λόγια της μητέρας της Δωράς στο τηλέφωνο, πριν σκοτωθεί

Δε, 29 Δεκ 2025 12:47

Τα 5 πιο άτυχα ζώδια για το 2026 – Η νέα χρονιά που θα τα δοκιμάσει σκληρά…

Δε, 29 Δεκ 2025 09:40
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Μίκαελ Μπάλακ:Δεν πέρασε ένας χρόνος που ο θάνατος του γιου του συγκλόνισε όλη την Γερμανία και τα έφτιαξε με την κολλητή του παιδιού του.

Σα, 18 Ιούν 2022 21:09 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Ούτε ένας χρόνος δεν έχει περάσει από το χαμό του Εμίλιο, γιου του διάσημου Μίκαελ Μπάλακ και ο άλλοτε σταρ της Τσέλσι και της Εθνικής Γερμανίας έχει αρχίσει νέο δεσμό.

Ούτε ένας χρόνος δεν έχει περάσει από το χαμό του Εμίλιο, γιου του διάσημου Μίκαελ Μπάλακ και ο άλλοτε σταρ της Τσέλσι, της Μπάγερν Μονάχου και της Εθνικής Γερμανίας έχει αρχίσει νέο δεσμό. Η εκλεκτή του είναι η 21χρονη Σοφία Σνάιντερχαν, ωστόσο το περίεργο στο συγκεκριμένο θέμα είναι ότι το νεαρό μοντέλο – πέρα από τη μεγάλη διαφορά ηλικίας με τον Μπάλακ – ήταν μια από τις καλύτερες φίλες του αδικοχαμένου γιου του.

Η Bild έχει εκτενέστατο ρεπορτάζ για το νέο ειδύλλιο του Μίκαελ Μπάλακ με φωτογραφίες του ζεύγους στην Ελβετία, στις οποίες δεν κρύβουν τον έρωτα τους.

Όπως αναφέρουν οι Γερμανοί, ο Μίκαελ Μπάλακ και η Σοφία ήρθαν πιο κοντά μετά το θάνατο του Εμίλιο και τελικά δεν άργησε να ανάψει η “σπίθα”.
Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου ο Εμίλιο Μπάλακ θα γιόρταζε τα 19 του χρόνια. Οι γονείς του Σιμόνε και Μίκαελ δεν γινόταν να μην είναι βαθύτατα λυπημένοι και να μην τον έχουν στο μυαλό τους.

Τις πρωινές ώρες της 5ης Αυγούστου ο Εμίλιο Μπάλακ, γιος του άλλοτε σπουδαίου ποδοσφαιρικού σταρ της Μπάγερν Μονάχου και της Εθνικής Γερμανίας, άφησε την τελευταία του πνοή στα 18 του χρόνια μετά από ένα τροχαίο δυστύχημα στην Πορτογαλία.

Η τραγωδία συνέβη στην Τρόια, νότια της Λισαβόνας, κοντά στο σπίτι που έχει αγοράσει ο πατέρας του του πριν από χρόνια.

Εντελώς αναπάντεχη αυτή η απώλεια. Πώς να το χωρέσει ο νους ενός γονιού ότι έχασε το παιδί του; Τόσο νωρίς; Ο θρήνος βαθύς. Η 45χρονη Σιμόνε και ο 44χρονος πλέον Μίκαελ Μπάλακ οι τραγικές φιγούρες.

Μέχρι χθες δεν είχαν πει τίποτα δημόσια. Προσπαθούσαν και προσπαθούν να διαχειριστούν κάτι που ίσως και να μην… διαχειρίζεται ποτέ.

Χθες όμως, ημέρα που ο γιος του θα γινόταν 18, ο Μίκαελ για πρώτη φορά κατάφερε να γράψει τα πρώτα λόγια.

«Ώρα 17.36 πριν 19 χρόνια. Η απώλεια σου με κάνει να σε αγαπώ ακόμη περισσότερο» έγραψε ο Μπάλακ ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στην ιστορία του γερμανικού ποδοσφαίρου.

Γερμανία γιου Διάφορα Ένας έφτιαξε θάνατος κολλητή Μίκαελ Μπάλακ:Δεν παιδιού πέρασε συγκλόνισε χρόνος
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πρωτοχρονιά: Σκανδιναβικό ψύχος «αστραπή» στο φινάλε του 2025 – Ποιες περιοχές θα “χτυπήσει” ο χιονιάς
Δε, 29 Δεκ 2025 13:34
Βαρδούσια: Το προαίσθημα της μάνας! Προφητικά τα λόγια της μητέρας της Δωράς στο τηλέφωνο, πριν σκοτωθεί
Δε, 29 Δεκ 2025 12:47
Τα 5 πιο άτυχα ζώδια για το 2026 – Η νέα χρονιά που θα τα δοκιμάσει σκληρά…
Δε, 29 Δεκ 2025 09:40
Τα 4 ζώδια που όσο μεγαλώνουν τόσο ομορφαίνουν και γίνονται γοητευτικά
Δε, 29 Δεκ 2025 09:38
Σάκης Ρουβάς: Απρόοπτο πάνω στην πίστα! – Με το στόμα ανοικτό οι θαμώνες – Σήκωσε τη Θεοδωρίδου και σ@@@@ το…(Βίντεο)
Δε, 29 Δεκ 2025 09:34
Σοκαριστικό περιστατικό στη Θεσσαλονίκη! Ταξιτζής έπιασε 21χρονη και την χ@@@@@ γιατί…
Κυ, 28 Δεκ 2025 21:24
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.