Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Απρίλιος: 3 ζώδια θα δουν το ταμείο τους να “γεμίζει” – Τέλος, στους “σφιγμένους” μήνες!

Τρ, 7 Απρ 2026 17:37

Θρίλερ! Νεκρή πρώην παίκτρια του ριάλιτι «The Bachelor»

Τρ, 7 Απρ 2026 16:25

Ελλάδα – Ανείπωτη τραγωδία, λίγες μέρες πριν την Ανάσταση! Πήγε σε Μονή να προσκυνήσει και…(Βίντεο Σοκ)

Τρ, 7 Απρ 2026 15:37
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Μίνα Αρναούτη: Το ακυκλοφόρητο τραγούδι του Παντελή Παντελίδη που έχει στο κινητό της (Βίντεο)

Πα, 25 Ιούν 2021 12:47 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Η Μίνα Αρναούτη μίλησε στην κάμερα του Mykonos Live TV και την Ελίζαμπεθ Ελέτσι και αναφέρθηκε στην αποζημίωση των 11.500 ευρώ, που κατέβαλε στην οικογένεια του Παντελή Παντελίδη, αλλά και στο βίντεο με το ακυκλοφόρητο τραγούδι του αείμνηστου τραγουδιστή, που έχει στο κινητό της.

Το τραγούδι του Παντελή Παντελίδη που έχει στο κινητό της η Μίνα Αρναούτη είναι η κληρονομιά της

Όπως υπογράμμισε «έχω ένα τραγούδι του Παντελή που δεν έχει κανένας. Το έχω ηχογραφημένο και είναι ολόκληρο. Καμιά φορά το ακούω και για να φανταστείς πόσο ταλέντο είχε αυτός ο άνθρωπος, μου μένει τόσο έντονα, που το σιγοτραγουδάω όλη μέρα. Δεν έχει παίξει ποτέ και πουθενά. Είναι η κληρονομιά μου. Ήμασταν παρέα, το τραγούδησε με την κιθάρα και τον είχα τραβήξει βίντεο και έχει μείνει στο κινητό μου».

Παράλληλα, η Μίνα Αρναούτη έστειλε το δικό της μήνυμα σε εκείνους που πίνουν και οδηγούν, επισημαίνοντας «όταν αποφασίσουμε να πιούμε, δεν παίρνουμε καν το αμάξι. Η ζωή είναι πολύτιμη. Μπορεί σε 1 δευτερόλεπτο να μην είσαι εδώ. Ζούμε κάθε μέρα από θαύμα».

Η δυσκολία της Μίνας Αρναούτη να συγκεντρώσει τα χρήματα που έπρεπε να δώσει στην οικογένεια Παντελίδη

Όσον αφορά την αγωγή που της είχε κάνει η οικογένεια Παντελίδη, η Μίνα Αρναούτη σημείωσε «ήταν για κάποιες αναρτήσεις που είχα κάνει στο Facebook. Εφόσον, όμως, το αποφάσισε το Δικαστήριο, αυτό είναι το σωστό. Έχω κάνει κι εγώ αγωγή στην οικογένεια Παντελίδη για δικές τους αναρτήσεις. Θα αποφασίσει το δικαστήριο και για εκείνους. Τα λεφτά είναι πολλά για μια γυναίκα που δεν εργάζεται. Δυσκολεύτηκα πολύ για να τα συγκεντρώσω. Αν δεν τα έδινα, κινδύνευα με κατάσχεση. Με βοήθησαν η μητέρα μου και ο σύντροφός της για να συγκεντρώσω τα λεφτά, γιατί εγώ δεν δουλεύω».

ακυκλοφόρητο Αρναούτη βίντεο Διάφορα έχει κινητό Μίνα Παντελή Παντελίδη: τραγούδι
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Απρίλιος: 3 ζώδια θα δουν το ταμείο τους να “γεμίζει” – Τέλος, στους “σφιγμένους” μήνες!
Τρ, 7 Απρ 2026 17:37
Θρίλερ! Νεκρή πρώην παίκτρια του ριάλιτι «The Bachelor»
Τρ, 7 Απρ 2026 16:25
Ελλάδα – Ανείπωτη τραγωδία, λίγες μέρες πριν την Ανάσταση! Πήγε σε Μονή να προσκυνήσει και…(Βίντεο Σοκ)
Τρ, 7 Απρ 2026 15:37
Πειραιάς: Σοκαριστικό περιστατικό σε σπίτι! Η γιαγιά πρόσεχε το 2χρονο εγγόνι της και ξαφνικά…
Τρ, 7 Απρ 2026 13:43
Θα συζητηθεί! Σάλος με πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια και τις ε@@@@…
Τρ, 7 Απρ 2026 13:37
4 καρμικά ζευγάρια ζωδίων – Έλκονται σαν μαγνήτης – Είναι «γραφτό» να είστε μαζί!
Τρ, 7 Απρ 2026 12:38
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.