Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Στα μαύρα ο χώρος της τηλεόρασης και του θεάτρου – “Αχ, αγαπημένε μου”- Νεκρός ο Έλληνας ηθοποιός…

Κυ, 19 Οκτ 2025 21:06

Ηράκλειο: Φρικτά και ανατριχιαστικά όσα περνούσε 55χρονη στα χέρια του συζύγου της – “Έβγαζε τα σ@@@@ του επάνω μου…”

Κυ, 19 Οκτ 2025 21:02

3 ζώδια που θα γεμίσουν τις τσέπες τους με λεφτά αυτήν την εβδομάδα

Κυ, 19 Οκτ 2025 17:59
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Μίνα Γκάγκα:Αλαλούμ με τις δηλώσεις της για το PCR τεστ.

Πε, 30 Δεκ 2021 23:54 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Αλαλούμ μετά την προτροπή Γκάγκα για το PCR. Πώς θα πάρουν πιστοποιητικό νόσησης συγκεκριμένες κατηγορίες;

Τεράστια σύγχυση και οξύτατες αντιδράσεις έχουν προκαλέσει τα λεγόμενα της Μίνας Γκάγκα για το PCR τεστ (μοριακό), κατά τη διάρκεια της σημερινής (30/12) ενημέρωσης για την εξέλιξη της επιδημίας της Covid-19 στην πατρίδα μας.

 

Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας προέτρεψε τους συνανθρώπους μας να μην κάνουν PCR τεστ στην περίπτωση που το ράπιντ τεστ τους έχει βγει θετικό, κάνοντας λόγο για ταλαιπωρία! «Δεν χρειάζεται PCR μετά από ένα θετικό ράπιντ. Επειδή υπάρχουν πάρα πολλά κρούσματα και πολύ μεγάλη ταλαιπωρία και κόσμος, είναι καλύτερα με το ράπιντ τεστ να μείνουμε σπίτι και να μην πάμε για PCR. Είναι σημαντικό να είμαστε καλύτερα στο σπίτι», είπε αυτολεξεί.

 

Εν συνεχεία, κάλεσε και τις οικογένειες να αποφύγουν τα αξιόπιστα μοριακά τεστ: «Δεν χρειάζεται συχνά PCR τεστ, δεν υπάρχει κανένας λόγος να πάνε οικογένειες. Κάνουμε ράπιντ που είναι φθηνό (!). Αν είναι θετικό το δεχόμαστε, αν είναι αρνητικό επίσης το δεχόμαστε. Αν έχουμε πολύ έντονα συμπτώματα να πάει κάποιος».

 

Όμως, το πιστοποιητικό νόσησης πλέον εκδίδεται μόνο με PCR!

 

Με άλλα λόγια, η εν λόγω οδηγία της Μίνας Γκάγκα βρίσκεται σε πλήρη ασυμφωνία με τη διαδικασία η οποία έχει επιβληθεί στους συνανθρώπους μας από την ίδια την κυβέρνηση Μητσοτάκη, προκειμένου να τους επιτρέπεται να δραστηριοποιούνται σε πλείστα πεδία της καθημερινότητας.

 

Σε αντίθετη περίπτωση, οι συγκεκριμένοι συνάνθρωποί μας τιμωρούνται. Πρόκειται, λοιπόν, για μια προτροπή η οποία μπερδεύει τον κοσμάκη και μάλιστα είναι πιθανόν να οδηγήσει αρκετούς σε μπελάδες, όπως προκύπτει από τα παραπάνω.

test Γκάγκα:Αλαλούμ δηλώσεις Διάφορα Μίνα
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στα μαύρα ο χώρος της τηλεόρασης και του θεάτρου – “Αχ, αγαπημένε μου”- Νεκρός ο Έλληνας ηθοποιός…
Κυ, 19 Οκτ 2025 21:06
Ηράκλειο: Φρικτά και ανατριχιαστικά όσα περνούσε 55χρονη στα χέρια του συζύγου της – “Έβγαζε τα σ@@@@ του επάνω μου…”
Κυ, 19 Οκτ 2025 21:02
3 ζώδια που θα γεμίσουν τις τσέπες τους με λεφτά αυτήν την εβδομάδα
Κυ, 19 Οκτ 2025 17:59
Τα 4 ζώδια που θα ευνοηθούν στα οικονομικά μέχρι το τέλος του 2025 – Θα γεμίσουν οι τσέπες…
Κυ, 19 Οκτ 2025 09:19
“Ιερό” σκάνδαλο στη Θεσσαλονίκη: Ο Μητροπολίτης, οι πιστοί και οι “χρυσές” χορηγίες στο ναό του…
Κυ, 19 Οκτ 2025 09:16
Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο! “Είμαστε σε σοκ!” Πέθανε, μόλις στα 48 του, ο…
Κυ, 19 Οκτ 2025 09:12
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.