Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Έγινε γνωστό, πριν από λίγο! Περιπέτεια για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Την έπιασαν οι αστυνομικοί να…

Πα, 12 Δεκ 2025 23:14

ΕΦΕΤ: Πασίγνωστο γλυκό αποσύρεται από την ελληνική αγορά – “Μην το καταναλώσετε!” – Είναι το…

Πα, 12 Δεκ 2025 18:36

Τα 3 ζώδια που κάνουν τη μεγάλη ανατροπή πριν φύγει η χρονιά

Πα, 12 Δεκ 2025 18:29
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Μητέρα Ελ. Τοπαλούδη: Ακόμα και η φίλη της Καρολάιν δεν ενημέρωσε τους γονείς (video)

Κυ, 20 Ιούν 2021 14:45 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

«Σε καιρό πανδημίας δεν σκοτώνει μόνο ο κορονοϊός αλλά και η έμφυλη βία. Σπίτια που κρύβουν Γολγοθά, με κακοποιητές συζύγους», είπε στην ΕΡΤ η μητέρα της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη. Η Κούλα Τοπαλούδη είπε για την 20χρονη Καρολάιν ότι «δεν συνδέθηκε με οικοδόμο η μπετατζή, αλλά με ωραίο πιλότο», σχολιάζοντας ότι η αδικοχαμένη «δεν μίλησε για να μην χαλάσει το παραμύθι». Από την πλευρά του ο δικηγόρος Π. Σαράκης μίλησε για μηνυτήρια αναφορά έστω κι αν έχει πεθάνει ο συγγραφέας του κειμένου στο βιβλίο της ‘Α Γυμνασίου, που αναφέρεται στον έρωτα 15χρονης για κατά 20 χρόνια μεγαλύτερό της υδραυλικό.

«Οι νάρκισσοι και η πατριαρχική κοινωνία δεν επιτρέπουν όχι. Ακόμη και η φίλη της δεν έκανε τίποτα να ενημερώσει τους γονείς. Κι αυτός με μεγάλο σαδισμό έπεσε στο κορμί της κι έβαλε πάνω στη νεκρή μανούλα το παιδί, που θα μισήσει για μια ζωή τον φονιά», συνέχισε η Κούλα Τοπαλούδη.

«Δέχομαι μηνύματα από πολλές γυναίκες, 30ρες με παιδιά 7 χρονών που λένε ότι θα τα τινάξουν στον αέρα γιατί δεν αντέχουν», πρόσθεσε η μητέρα κι εύλογα, ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Γ. Σκάλκος, παρενέβη με το ερώτημα «γιατί γίνεστε εσείς αποδέκτης και όχι οι ειδικοί», υπενθυμίζοντας τα καταφύγια κακοποιημένων γυναικών.

Η Κ. Τοπαλούδη επέμεινε ότι ακόμη και κακοποιημένες σε νοοσοκομεία «δεν τολμάνε να καταγγείλουν γιατί οι περισσότερες δεν έχουν δουλειές για να πατήσουν στα πόδια τους». Ποιοι ξενώνες δέχονται να βρούν εργασία σε κακοποιημένη γυναίκα, πρόσθεσε.

Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Κώστας Λασκαράτος υπενθύμισε ότι η μητέρα της Καρολάιν πίστευε ότι είναι ευτυχισμένη, θίγοντας το φαινόμενο τα παιδιά να μην μιλάνε στον γονέα.

«Από την πολλή αγάπη τα παιδιά αφήνουν το παραμύθι για να μην πληγώσουν τους γονείς», ανέφερε η κυρία Τοπαλούδη.

ακόμα γονείς Διάφορα ενημέρωσε Καρολάιν μητέρα Τοπαλούδη τους φίλη
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έγινε γνωστό, πριν από λίγο! Περιπέτεια για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Την έπιασαν οι αστυνομικοί να…
Πα, 12 Δεκ 2025 23:14
ΕΦΕΤ: Πασίγνωστο γλυκό αποσύρεται από την ελληνική αγορά – “Μην το καταναλώσετε!” – Είναι το…
Πα, 12 Δεκ 2025 18:36
Τα 3 ζώδια που κάνουν τη μεγάλη ανατροπή πριν φύγει η χρονιά
Πα, 12 Δεκ 2025 18:29
Φοινικούντα: Το τρίτο άτομο που καταζητείται για το φονικό, είναι γιος του πασίγνωστου…
Πα, 12 Δεκ 2025 17:37
Πολύ δύσκολες ώρες για τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη
Πα, 12 Δεκ 2025 16:59
Αδιανόητο περιστατικό! Πήγε σε χριστουγεννιάτικη φάτνη στον δρόμο και έκανε…
Πα, 12 Δεκ 2025 13:16
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.