Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Μαζωνάκης – “Ώρες Μικρές”: Αυτός ο στίχος συγκίνησε τον Γιώργο και διάλεξε να πεί το τραγούδι

Τε, 16 Σεπ 2026 23:59

Ζώδια – 17/9: Ένα ζώδιο ξεχωρίζει αύριο – Κάτι απρόοπτο του δίνει μία μοναδική ευκαιρία

Τε, 16 Σεπ 2026 23:49

Μαζωνάκης: Το κελί της Γάκα στον Κορυδαλλό δεν είναι τυχαίο – Ποιος βρίσκεται εκεί;

Τε, 16 Σεπ 2026 23:45
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Μητέρα Ελ. Τοπαλούδη: Ακόμα και η φίλη της Καρολάιν δεν ενημέρωσε τους γονείς (video)

Κυ, 20 Ιούν 2021 14:45 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

«Σε καιρό πανδημίας δεν σκοτώνει μόνο ο κορονοϊός αλλά και η έμφυλη βία. Σπίτια που κρύβουν Γολγοθά, με κακοποιητές συζύγους», είπε στην ΕΡΤ η μητέρα της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη. Η Κούλα Τοπαλούδη είπε για την 20χρονη Καρολάιν ότι «δεν συνδέθηκε με οικοδόμο η μπετατζή, αλλά με ωραίο πιλότο», σχολιάζοντας ότι η αδικοχαμένη «δεν μίλησε για να μην χαλάσει το παραμύθι». Από την πλευρά του ο δικηγόρος Π. Σαράκης μίλησε για μηνυτήρια αναφορά έστω κι αν έχει πεθάνει ο συγγραφέας του κειμένου στο βιβλίο της ‘Α Γυμνασίου, που αναφέρεται στον έρωτα 15χρονης για κατά 20 χρόνια μεγαλύτερό της υδραυλικό.

«Οι νάρκισσοι και η πατριαρχική κοινωνία δεν επιτρέπουν όχι. Ακόμη και η φίλη της δεν έκανε τίποτα να ενημερώσει τους γονείς. Κι αυτός με μεγάλο σαδισμό έπεσε στο κορμί της κι έβαλε πάνω στη νεκρή μανούλα το παιδί, που θα μισήσει για μια ζωή τον φονιά», συνέχισε η Κούλα Τοπαλούδη.

«Δέχομαι μηνύματα από πολλές γυναίκες, 30ρες με παιδιά 7 χρονών που λένε ότι θα τα τινάξουν στον αέρα γιατί δεν αντέχουν», πρόσθεσε η μητέρα κι εύλογα, ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Γ. Σκάλκος, παρενέβη με το ερώτημα «γιατί γίνεστε εσείς αποδέκτης και όχι οι ειδικοί», υπενθυμίζοντας τα καταφύγια κακοποιημένων γυναικών.

Η Κ. Τοπαλούδη επέμεινε ότι ακόμη και κακοποιημένες σε νοοσοκομεία «δεν τολμάνε να καταγγείλουν γιατί οι περισσότερες δεν έχουν δουλειές για να πατήσουν στα πόδια τους». Ποιοι ξενώνες δέχονται να βρούν εργασία σε κακοποιημένη γυναίκα, πρόσθεσε.

Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Κώστας Λασκαράτος υπενθύμισε ότι η μητέρα της Καρολάιν πίστευε ότι είναι ευτυχισμένη, θίγοντας το φαινόμενο τα παιδιά να μην μιλάνε στον γονέα.

«Από την πολλή αγάπη τα παιδιά αφήνουν το παραμύθι για να μην πληγώσουν τους γονείς», ανέφερε η κυρία Τοπαλούδη.

ακόμα γονείς Διάφορα ενημέρωσε Καρολάιν μητέρα Τοπαλούδη τους φίλη

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μαζωνάκης – “Ώρες Μικρές”: Αυτός ο στίχος συγκίνησε τον Γιώργο και διάλεξε να πεί το τραγούδι
Τε, 16 Σεπ 2026 23:59
Ζώδια – 17/9: Ένα ζώδιο ξεχωρίζει αύριο – Κάτι απρόοπτο του δίνει μία μοναδική ευκαιρία
Τε, 16 Σεπ 2026 23:49
Μαζωνάκης: Το κελί της Γάκα στον Κορυδαλλό δεν είναι τυχαίο – Ποιος βρίσκεται εκεί;
Τε, 16 Σεπ 2026 23:45
Μαζωνάκης: Η παγκόσμια θέση-σοκ στη μουσική που δεν έχει αγγίξει ποτέ Έλληνας λαϊκός σταρ
Τε, 16 Σεπ 2026 23:31
“Σε μένα έστειλε η γιατρός τη φωτογραφία του Μαζωνάκη…ανάθεμα την ώρα και τη στιγμή”
Τε, 16 Σεπ 2026 21:06
Μαζωνάκης: Νευρική η Γάκα στο κελί της – Της ζητάει επίμονα από τους αστυνομικούς
Τε, 16 Σεπ 2026 21:00
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.