Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Αυτό το χρώμα στο πεντικιούρ κάνει τα πόδια να δείχνουν πιο μακριά, λεπτά, και φωτίζει την επιδερμίδα – Ταιριάζει σε όλες!

Τε, 1 Απρ 2026 20:14

Όλοι χαλάνε αυτό το προϊόν ομορφιάς χωρίς να το γνωρίζουν, απλώς κρατώντας το στο μπάνιο – Βγάλτε το, αμέσως!

Τε, 1 Απρ 2026 20:08

Ανακοίνωσε το κόμμα της η Καρυστιανού – Ποιο θα είναι το όνομά του; – Η τραγική ειρωνεία που ελάχιστοι γνωρίζουν

Τε, 1 Απρ 2026 20:03
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Μητέρα Ελ. Τοπαλούδη: Ακόμα και η φίλη της Καρολάιν δεν ενημέρωσε τους γονείς (video)

Κυ, 20 Ιούν 2021 14:45 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

«Σε καιρό πανδημίας δεν σκοτώνει μόνο ο κορονοϊός αλλά και η έμφυλη βία. Σπίτια που κρύβουν Γολγοθά, με κακοποιητές συζύγους», είπε στην ΕΡΤ η μητέρα της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη. Η Κούλα Τοπαλούδη είπε για την 20χρονη Καρολάιν ότι «δεν συνδέθηκε με οικοδόμο η μπετατζή, αλλά με ωραίο πιλότο», σχολιάζοντας ότι η αδικοχαμένη «δεν μίλησε για να μην χαλάσει το παραμύθι». Από την πλευρά του ο δικηγόρος Π. Σαράκης μίλησε για μηνυτήρια αναφορά έστω κι αν έχει πεθάνει ο συγγραφέας του κειμένου στο βιβλίο της ‘Α Γυμνασίου, που αναφέρεται στον έρωτα 15χρονης για κατά 20 χρόνια μεγαλύτερό της υδραυλικό.

«Οι νάρκισσοι και η πατριαρχική κοινωνία δεν επιτρέπουν όχι. Ακόμη και η φίλη της δεν έκανε τίποτα να ενημερώσει τους γονείς. Κι αυτός με μεγάλο σαδισμό έπεσε στο κορμί της κι έβαλε πάνω στη νεκρή μανούλα το παιδί, που θα μισήσει για μια ζωή τον φονιά», συνέχισε η Κούλα Τοπαλούδη.

«Δέχομαι μηνύματα από πολλές γυναίκες, 30ρες με παιδιά 7 χρονών που λένε ότι θα τα τινάξουν στον αέρα γιατί δεν αντέχουν», πρόσθεσε η μητέρα κι εύλογα, ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Γ. Σκάλκος, παρενέβη με το ερώτημα «γιατί γίνεστε εσείς αποδέκτης και όχι οι ειδικοί», υπενθυμίζοντας τα καταφύγια κακοποιημένων γυναικών.

Η Κ. Τοπαλούδη επέμεινε ότι ακόμη και κακοποιημένες σε νοοσοκομεία «δεν τολμάνε να καταγγείλουν γιατί οι περισσότερες δεν έχουν δουλειές για να πατήσουν στα πόδια τους». Ποιοι ξενώνες δέχονται να βρούν εργασία σε κακοποιημένη γυναίκα, πρόσθεσε.

Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Κώστας Λασκαράτος υπενθύμισε ότι η μητέρα της Καρολάιν πίστευε ότι είναι ευτυχισμένη, θίγοντας το φαινόμενο τα παιδιά να μην μιλάνε στον γονέα.

«Από την πολλή αγάπη τα παιδιά αφήνουν το παραμύθι για να μην πληγώσουν τους γονείς», ανέφερε η κυρία Τοπαλούδη.

ακόμα γονείς Διάφορα ενημέρωσε Καρολάιν μητέρα Τοπαλούδη τους φίλη
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αυτό το χρώμα στο πεντικιούρ κάνει τα πόδια να δείχνουν πιο μακριά, λεπτά, και φωτίζει την επιδερμίδα – Ταιριάζει σε όλες!
Τε, 1 Απρ 2026 20:14
Όλοι χαλάνε αυτό το προϊόν ομορφιάς χωρίς να το γνωρίζουν, απλώς κρατώντας το στο μπάνιο – Βγάλτε το, αμέσως!
Τε, 1 Απρ 2026 20:08
Ανακοίνωσε το κόμμα της η Καρυστιανού – Ποιο θα είναι το όνομά του; – Η τραγική ειρωνεία που ελάχιστοι γνωρίζουν
Τε, 1 Απρ 2026 20:03
Αμπελόκηποι: Δεν θα πιστεύετε ποιος είναι ο γνωστός άντρας που είχε το παράνομο μαντρί στην ταράτσα! Σάλος…
Τε, 1 Απρ 2026 15:45
Σε αυτά τα 3 ζώδια το Σύμπαν, τις επόμενες ημέρες, δίνει τα “κλειδιά” της επιτυχίας!
Τε, 1 Απρ 2026 15:39
“Έρχονται” ανατροπές για αυτά τα 4 ζώδια, τις επόμενες ημέρες! Εντάσεις στην οικογένεια…
Τε, 1 Απρ 2026 11:28
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.