Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Απότομη αλλαγή του καιρού τις επόμενες ώρες – Ποιες περιοχές επηρεάζονται πρώτες

Τε, 2 Σεπ 2026 10:51

Πώς από μία σκούπα “τσάκωσε” τη σύζυγό του να τον απατά

Τε, 2 Σεπ 2026 09:40

Συντάξεις Οκτωβρίου 2026: Ποιοι πληρώνονται πρώτοι και πότε

Τε, 2 Σεπ 2026 09:28
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Μητροκτονία στην Θεσσαλονίκη:Σοκαριστικά όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας.Ακούγαμε τον γιο να φωνάζει μέσα στο σπίτι…….

Τε, 6 Ιούλ 2022 11:51 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Σοκαριστικά είναι τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας γύρω από την μητροκτονία που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (05.07.2022) στη Θεσσαλονίκη. Ο 50χρονος -όπως ομολόγησε- κατακρεούργησε την 79χρονη μητέρα του και την άφησε να πεθάνει μέσα σε μια λίμνη αίματος μέσα στην μπανιέρα του σπιτιού τους.

Υπενθυμίζεται ότι την άτυχη γυναίκα εντόπισε νεκρή στην μπανιέρα του σπιτιού της, στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, σε προχωρημένη σήψη ο δεύτερος γιος της. Η 79χρονη φορούσε τα ρούχα της και έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο δεξιά στον λαιμό της.

Γείτονες της 79χρονης κάνουν λόγο για μια καλή και ήσυχη γυναίκα. Η κυρία Πολύξενη ήταν χήρα και εδώ και 13 χρόνια έμενε μαζί με τον 50χρονο γιο της σε ένα διαμέρισμα σε μια πολυκατοικία στην Νεάπολη Θεσσαλονίκης, με τους ένοικους να αναφέρουν – σύμφωνα με το voria.gr – ότι γνώριζαν ότι ο γιος της αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και μάλιστα τον άκουγαν να φωνάζει και να φωνάζει μέσα στο σπίτι.

Γειτόνισσα της 79χρονης αναφέρει στο voria.gr ότι κατέβηκε να δει τι συμβαίνει της όταν της ήρθε η μυρωδιά από το αίμα και αντιλήφθηκε πως κάτι τραγικό έχει συμβεί.

Το χρονικό της στυγερής δολοφονίας
Ήταν περίπου 16.00 το απόγευμα της Τρίτης (05.07.2022), όταν ο δεύτερος γιος της 79χρονης πήγε στο σπίτι της μητέρας του στην Νεάπολη καθώς ανησυχούσε επειδή η μητέρα του δεν απαντούσε στα τηλέφωνα. Όταν μπήκε στο σπίτι, την βρήκε στην μπανιέρα να φοράει τα ρούχα της, μέσα σε μια λίμνη αίματος. Η άτυχη γυναίκα έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο δεξιά στον λαιμό της. Άμεσα ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και την αστυνομία.

Ως δράστης ταυτοποιήθηκε ο 50χρονος δεύτερος γιος της και σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο και παράνομη οπλοχρησία. Ο 50χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς και προσήχθη στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, όπου ομολόγησε την πράξη του.

Εκτιμάται ότι η 79χρονη γυναίκα δολοφονήθηκε από τον 50χρονο γιο της, ο οποίος έμενε μαζί της, πριν από περίπου πέντε ημέρες, καθώς η σορός της βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη.

βλέπουν δημοσιότητας.Ακούγαμε Διάφορα Θεσσαλονίκη:Σοκαριστικά μέσα Μητροκτονία σπίτι……. στην φωνάζει

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Απότομη αλλαγή του καιρού τις επόμενες ώρες – Ποιες περιοχές επηρεάζονται πρώτες
Τε, 2 Σεπ 2026 10:51
Πώς από μία σκούπα “τσάκωσε” τη σύζυγό του να τον απατά
Τε, 2 Σεπ 2026 09:40
Συντάξεις Οκτωβρίου 2026: Ποιοι πληρώνονται πρώτοι και πότε
Τε, 2 Σεπ 2026 09:28
Σεπτέμβριος: Σε αυτά τα ζώδια έρχονται ξαφνικές ευκαιρίες – Για ποια είναι δύσκολα τα πράγματα
Τε, 2 Σεπ 2026 09:26
Με αυτές τις 2 λέξεις ο σύζυγος της Βούλγαρη τα είπε όλα
Τρ, 1 Σεπ 2026 22:36
Σεπτέμβριος: Θα έρθουν ξαφνικά χρήματα σε ένα και μοναδικό ζώδιο
Τρ, 1 Σεπ 2026 22:32
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.