Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Παλαιό Φάληρο: Συνελήφθη γνωστός επιχειρηματίας – Έχει τα…

Τε, 14 Ιαν 2026 21:45

Σοκαριστικές οι εικόνες στα δύο κινητά του – Φρίκη όσα είδαν οι Αρχές! – 27χρονος πήγαινε σε σπίτια και…

Τε, 14 Ιαν 2026 20:05

Έκτακτο – Πανικός στο κέντρο της Αθήνας – Κλειστοί οι δρόμοι – Στον δρόμο “ρούφηξε”…

Τε, 14 Ιαν 2026 14:26
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Μόνο 61 ιδιώτες γιατροί ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα στήριξης ΕΣΥ – Έκτακτη σύσκεψη του ΙΣΑ τη Δευτέρα

Κυ, 21 Μαρ 2021 18:59 ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Τι αναφέρει ο Γιώργος Πατούλης για την κριτική στους ιδιώτες γιατρούς – Καλεί τον ιατρικό κόσμο σε συσπείρωση

Συνολικά 61 είναι οι γιατροί, μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Πολιτείας για συνεισφορά τους στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Στο πλαίσιο αυτό, ο πρόεδρος του ΙΣΑ, Γιώργος Πατούλης, συγκαλεί έκτακτη σύσκεψη αύριο το πρωί προκειμένου να βρεθούν τρόποι για περαιτέρω ενσωμάτων ιατρών στις δημόσιες δομές.

«Καλούμε τον ιατρικό κόσμο σε συσπείρωση» αναφέρει η ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, και σημειώνεται πως «αυτή την ώρα η σκέψη όλων μας είναι στους ασθενείς που αγωνίζονται για τη ζωή τους».



Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΙΣΑ:

Ο Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ.Πατούλης συγκαλεί έκτακτη σύσκεψη των εκπροσώπων των Επιστημονικών Εταιριών Παθολογίας, Γενικής Ιατρικής Πνευμονολογίας και Αναισθησιολογίας, αύριο στις 10π.μ., με θέμα την περαιτέρω ενσωμάτωση των ιδιωτών ιατρών στην ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Μέχρι αυτή την ώρα 61 ιδιώτες γιατροί μέλη του ΙΣΑ έχουν ανταποκριθεί στην έκκληση του Υπουργείου Υγείας να ενισχύσουν τις δημόσιες δομές.

Πρέπει επίσης να επισημανθεί ότι τα μέλη του Δ.Σ. του ΙΣΑ τίθενται σύσσωμα στη διάθεση του Υπουργείου Υγείας για να συνδράμουν στην ενίσχυση του ΕΣΥ.

«Καλούμε τον ιατρικό κόσμο σε συσπείρωση. Όλοι μαζί ενωμένοι θα συμβάλλουμε στην αναχαίτιση της πανδημίας και θα σώσουμε ανθρώπινες ζωές. Αυτή την ώρα η σκέψη όλων μας είναι στους ασθενείς που αγωνίζονται για τη ζωή τους. Η κριτική και η εσωστρέφεια είναι για την επόμενη ημέρα. Πρέπει να επισημανθεί ότι οι ιδιώτες γιατροί το κρίσιμο αυτό διάστημα έχουν προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες κρατώντας ανοιχτά τα ιατρεία τους και στηρίζοντας την ΠΦΥ, που αποτελεί σημαντικό πυλώνα στην υγειονομική θωράκιση ενάντια στην πανδημία.

Με ενότητα και ομοψυχία θα δώσουμε τη μάχη για τον ασθενή, τη δημόσια υγεία και την πατρίδα», τονίζει ο Πρόεδρος του ΙΣΑ.

πηγη protothema

Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παλαιό Φάληρο: Συνελήφθη γνωστός επιχειρηματίας – Έχει τα…
Τε, 14 Ιαν 2026 21:45
Σοκαριστικές οι εικόνες στα δύο κινητά του – Φρίκη όσα είδαν οι Αρχές! – 27χρονος πήγαινε σε σπίτια και…
Τε, 14 Ιαν 2026 20:05
Έκτακτο – Πανικός στο κέντρο της Αθήνας – Κλειστοί οι δρόμοι – Στον δρόμο “ρούφηξε”…
Τε, 14 Ιαν 2026 14:26
Το 2026 θα έχει τρεις φορές Ανάδρομο Ερμή – Τα πέντε ζώδια που κινδυνεύουν!
Τε, 14 Ιαν 2026 12:44
Κατερίνα Καινούργιου: Αποχώρησε ξαφνικά από το πλατό – Η αδιαθεσία και το τηλεφώνημα στον…
Τε, 14 Ιαν 2026 12:40
ΕΡΤ: Θρήνος στον “αέρα” – Με λυγμούς η παρουσιάστρια Αλεξάνδρα Δουβαρά – Πέθανε ξαφνικά ο…
Τε, 14 Ιαν 2026 10:31
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.