Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Αυτά τα ζώδια θα πάρουν τα πάνω τους – Η ζωή τους μπαίνει σε νέα τροχιά γεμάτο ευκαιρίες

Τρ, 29 Σεπ 2026 19:00

Ο πατέρας της Καρολάιν αποκάλυψε την πιο πικρή αλήθεια για τη μικρή Λυδία

Τρ, 29 Σεπ 2026 18:43

Άνω Λιόσια – Νηπιαγωγείο: “Θα φωνάζω όσο θέλω” – Η στιγμή που χτ@π@ν@ τη διευθύντρια (Βίντεο)

Τρ, 29 Σεπ 2026 12:00
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Μόνο 61 ιδιώτες γιατροί ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα στήριξης ΕΣΥ – Έκτακτη σύσκεψη του ΙΣΑ τη Δευτέρα

Κυ, 21 Μαρ 2021 18:59 ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Τι αναφέρει ο Γιώργος Πατούλης για την κριτική στους ιδιώτες γιατρούς – Καλεί τον ιατρικό κόσμο σε συσπείρωση

Συνολικά 61 είναι οι γιατροί, μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Πολιτείας για συνεισφορά τους στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Στο πλαίσιο αυτό, ο πρόεδρος του ΙΣΑ, Γιώργος Πατούλης, συγκαλεί έκτακτη σύσκεψη αύριο το πρωί προκειμένου να βρεθούν τρόποι για περαιτέρω ενσωμάτων ιατρών στις δημόσιες δομές.

«Καλούμε τον ιατρικό κόσμο σε συσπείρωση» αναφέρει η ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, και σημειώνεται πως «αυτή την ώρα η σκέψη όλων μας είναι στους ασθενείς που αγωνίζονται για τη ζωή τους».



Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΙΣΑ:

Ο Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ.Πατούλης συγκαλεί έκτακτη σύσκεψη των εκπροσώπων των Επιστημονικών Εταιριών Παθολογίας, Γενικής Ιατρικής Πνευμονολογίας και Αναισθησιολογίας, αύριο στις 10π.μ., με θέμα την περαιτέρω ενσωμάτωση των ιδιωτών ιατρών στην ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Μέχρι αυτή την ώρα 61 ιδιώτες γιατροί μέλη του ΙΣΑ έχουν ανταποκριθεί στην έκκληση του Υπουργείου Υγείας να ενισχύσουν τις δημόσιες δομές.

Πρέπει επίσης να επισημανθεί ότι τα μέλη του Δ.Σ. του ΙΣΑ τίθενται σύσσωμα στη διάθεση του Υπουργείου Υγείας για να συνδράμουν στην ενίσχυση του ΕΣΥ.

«Καλούμε τον ιατρικό κόσμο σε συσπείρωση. Όλοι μαζί ενωμένοι θα συμβάλλουμε στην αναχαίτιση της πανδημίας και θα σώσουμε ανθρώπινες ζωές. Αυτή την ώρα η σκέψη όλων μας είναι στους ασθενείς που αγωνίζονται για τη ζωή τους. Η κριτική και η εσωστρέφεια είναι για την επόμενη ημέρα. Πρέπει να επισημανθεί ότι οι ιδιώτες γιατροί το κρίσιμο αυτό διάστημα έχουν προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες κρατώντας ανοιχτά τα ιατρεία τους και στηρίζοντας την ΠΦΥ, που αποτελεί σημαντικό πυλώνα στην υγειονομική θωράκιση ενάντια στην πανδημία.

Με ενότητα και ομοψυχία θα δώσουμε τη μάχη για τον ασθενή, τη δημόσια υγεία και την πατρίδα», τονίζει ο Πρόεδρος του ΙΣΑ.

πηγη protothema

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αυτά τα ζώδια θα πάρουν τα πάνω τους – Η ζωή τους μπαίνει σε νέα τροχιά γεμάτο ευκαιρίες
Τρ, 29 Σεπ 2026 19:00
Ο πατέρας της Καρολάιν αποκάλυψε την πιο πικρή αλήθεια για τη μικρή Λυδία
Τρ, 29 Σεπ 2026 18:43
Άνω Λιόσια – Νηπιαγωγείο: “Θα φωνάζω όσο θέλω” – Η στιγμή που χτ@π@ν@ τη διευθύντρια (Βίντεο)
Τρ, 29 Σεπ 2026 12:00
Οκτώβριος: Αυτά τα 3 ζώδια θα χρειαστούν ψυχραιμία και υπομονή – “Έρχονται” απρόσμενες εξελίξεις στη ζωή τους
Τρ, 29 Σεπ 2026 08:48
Πώς να φάτε τα φασόλια και τις φακές και να έχετε λιγότερα αέρια
Τρ, 29 Σεπ 2026 08:44
Ελλάδα: Τραγικό παιχνίδι της μοίρας – Δασκάλα πέθανε μια ημέρα, μετά τον γάμο της αδερφής της
Τρ, 29 Σεπ 2026 08:42
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.