Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

9-15/11: 3 ζώδια θα έχουν οικονομικές ευκαιρίες

Σα, 7 Νοέ 2026 09:59

Ελλάδα – “Έρχονται” βροχές και χιόνια

Σα, 7 Νοέ 2026 09:56

Θρίλερ στη Νέα Φιλαδέλφεια – Η μητέρα, η μαία και η τραγωδία

Σα, 7 Νοέ 2026 09:52
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Μπαλάσκας:Αποκαλύπτει περιστατικό με τον Αδαμαντίδη στο αστυνομικό τμήμα.Οι λεπτομέρειες του περιστατικού.

Δε, 4 Ιούλ 2022 09:21 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Ο Σταύρος Μπαλάσκας είπε πως «έχει νευριάσει μαζί μας», ο Θέμης Αδαμαντίδης.
Την εμπειρία του από την συνάντησή που είχε με τον Θέμη Αδαμαντίδη, εξιστόρησε ο Σταύρος Μπαλάσκας το πρωί της Δευτέρας στον ΣΚΑΙ.

Με αφορμή το τελευταίο περιστατικό του γνωστού τραγουδιστή με την επίθεση στην σύντροφό του, ο συνδικαλιστής αστυνομικός, είπε: «Τον γνώρισα πριν από 14 χρόνια, όταν σε κάποια στιγμή που ήταν νευριασμένος και όχι και στα πολύ καλά του, τρίκλιζε, έμπαινε στο τμήμα του Ζωγράφου 10:00 για να δει τον κρατούμενο ποινικό αδελφό του. Θυμάμαι οτι είχε μία συμπεριφορά απέναντί μας που μόνο κόσμια δεν ήταν. Βέβαια, δεν ήταν και πολύ καλά. Δεν ξέρω, κάτι είχε πάρει… Όχι δεν πουλούσε σταριλίκι. Καμία σχέση. Εγώ μόνο εκείνη τη στιγμή τον είχε δει και τον γνώρισα και δεν μου έκανε η συμπεριφορά του. Διότι πήγε να δει τον ποινικό αδελφό του που πήγαινε φιλική.

Έχει απασχολήσει ξανά πολλές φορές. Σαν καλλιτέχνης, είναι από τους πιο αγαπητούς. Εχω πάει πολλές φορές σε καταστήματα που εργάζεται να τον δω. Καλό θα είναι όταν έχουμε ένα τέτοιο δημόσιο προφίλ να αποφεύγουμε κάποια πράγματα.

Εύχομαι να αποδειχθούν τα όσα λέει ο κύριος Κούγιας και να μην χτυπάει γυναίκες. Ξέρετε όταν χτυπάς γυναίκες είναι κάτι από τα μεγαλύτερα και πιο οδυνηρά αδικήματα. Είναι ακραίο ακόμα ακόμα και λεκτικά να κάνεις τέτοιο σε γυναίκα.

Έχει ψιλονευριάσει με εμάς ο Αδαμαντίδης. Γιατί του βάλαμε χειροπέδες. Ας του πούμε από τηλεοράσεως “Θέμη, η δουλειά μας. Μην νευριάζεις μαζί μας, με τα παιδιά”».

Αδαμαντίδη αστυνομικό Διάφορα λεπτομέρειες Μπαλάσκας:Αποκαλύπτει περιστατικό περιστατικού τμήμα.Οι



ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

9-15/11: 3 ζώδια θα έχουν οικονομικές ευκαιρίες
Σα, 7 Νοέ 2026 09:59
Ελλάδα – “Έρχονται” βροχές και χιόνια
Σα, 7 Νοέ 2026 09:56
Θρίλερ στη Νέα Φιλαδέλφεια – Η μητέρα, η μαία και η τραγωδία
Σα, 7 Νοέ 2026 09:52
6/11: Μόνο 2 ζώδια ξεχωρίζουν – Μια παλιά υπόθεση τους μπορεί να επιστρέψει
Πα, 6 Νοέ 2026 23:30
Τραγικό περιστατικό μέσα σε σπίτι στη Νέα Φιλαδέλφεια
Πα, 6 Νοέ 2026 23:15
Σοκ! Τον συνέλαβαν, πριν λίγες ώρες, στο Λουτράκι και ομολόγησε άλλους 2 φόνους
Πα, 6 Νοέ 2026 23:11
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.