Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Αυτός είναι ο Αθηναίος δικηγόρος που εξαπατούσε τους πελάτες του – “Έχουν έρθει να βγάλουν τη μαμά μου από…”

Κυ, 11 Ιαν 2026 22:37

Μεγάλες εξελίξεις σε περιμένουν το 2026, ανάλογα με το ζώδιό σου!

Κυ, 11 Ιαν 2026 22:27

Αλεξανδρούπολη: Σκηνές πανικού και ουρλιαχτά! – Η στιγμή που άνθρωποι τρώνε σε εστιατόριο και ξαφνικά με 150 χλμ/ώρα…(Βίντεο σοκ)

Κυ, 11 Ιαν 2026 22:22
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Μπέος: “Θέλετε να γίνω Κασσελάκης και να μιλάω με μαντηλάκι στο λαιμό;”

Πα, 15 Σεπ 2023 13:05 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΙ, “Σήμερα”, μίλησε ο Αχιλλέας Μπέος, για την κατάσταση που επικρατεί στην πόλη του Βόλου, μετά από τις καταστροφές που άφησε πίσω της η κακοκαιρία Daniel.

Ο δήμαρχος Βόλου, ανέφερε ότι ύστερα από πρόταση του πρωθυπουργού οι ζημιές στο δίκτυο θα αποκατασταθούν από την ΕΥΔΑΠ, ενώ τις προσεχείς ημέρες θα υπογραφεί σχετική σύμβαση.

Αναφορικά με την παρέμβαση του Αρείου Πάγου ο Αχιλλέας Μπέος είπε ότι ο δήμος ελέγχεται για δύο αντλιοστάσια που υπέστησαν βλάβη και αυτό γιατί όπως υποστήριξε δέχθηκαν μεγάλους όγκους νερού και λάσπης

“Θα συμβάλλω στα μέγιστα και θα δώσω ό,τι πληροφορίες θέλουν. Εύχομαι η έρευνα για να μην παραγραφεί”, είπε και διερωτήθηκε “τον δήμαρχο Λαρισαίων η έρευνα τον έχει απέξω. Επειδή είναι ΣΥΡΙΖΑ; -Που δεν είναι κακό- ή από λάθος. Δε λέω ότι έχει ευθύνη. αλλά πρέπει να δώσει εξηγήσεις, καθώς ο βιολογικός δεν λειτουργούσε.

Ο κ. Μπέος είπε ακόμα, ότι από το 2017 έχει στείλει 5 επιστολές στα αρμόδια υπουργεία για ένταξη του Βόλου στα αντιπλημμυρικά έργα ενώ είπε ότι μέχρι σήμερα σε αρκετά ακατάλληλα σημεία, όπως ρέματα και ποτάμια, λειτουργούν σχολεία και παιδικοί σταθμοί.

Ερωτηθείς σχετικά με τους επικριτές του, ο δήμαρχος Βόλου είπε χαρακτηριστικά: “κάνω αυτό που αισθάνομαι και εκφράζομαι ελεύθερα ακόμα κι αν υπάρχει κάμερα” για να προσθέσει “είμαι αληθινός και με αγαπάει ο κόσμος . Τι θέλετε να γίνω Κασσελάκης και να μιλάω στον πληθυντικό και με μαντηλάκι στο λαιμό;”

Δείτε το βίντεο: Αχιλλέας Μπέος – “Θέλετε να γίνω Κασσελάκης και να μιλάω με μαντηλάκι στο λαιμό;”


“Θέλετε γίνω και Κασσελάκης: λαιμό;” μαντηλάκι με μιλάω Μπέος να στο
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αυτός είναι ο Αθηναίος δικηγόρος που εξαπατούσε τους πελάτες του – “Έχουν έρθει να βγάλουν τη μαμά μου από…”
Κυ, 11 Ιαν 2026 22:37
Μεγάλες εξελίξεις σε περιμένουν το 2026, ανάλογα με το ζώδιό σου!
Κυ, 11 Ιαν 2026 22:27
Αλεξανδρούπολη: Σκηνές πανικού και ουρλιαχτά! – Η στιγμή που άνθρωποι τρώνε σε εστιατόριο και ξαφνικά με 150 χλμ/ώρα…(Βίντεο σοκ)
Κυ, 11 Ιαν 2026 22:22
Ελλάδα: Σοκάρει η 45χρονη που έπεσε πάνω της η οροφή, σε γνωστό πολυκατάστημα – “Μου λείπει ολόκληρο κομμάτι στο…”
Κυ, 11 Ιαν 2026 22:17
Αυτός είναι ο Έλληνας επιχειρηματίας που πέθανε χορεύοντας σε νυχτερινό μαγαζί
Κυ, 11 Ιαν 2026 17:52
Παπαρίζου: Το αποκάλυψε για πρώτη φορά! Αυτό το πρόβλημα υγείας την έστειλε στο νοσοκομείο – “Θέλει παρακολούθηση…”
Κυ, 11 Ιαν 2026 17:31
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.