Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Έκτακτο – Πέθανε ξαφνικά σε διακοπές σε ελληνικό νησί ο Δημήτρης Βαρουτάς

Πα, 14 Αυγ 2026 14:59

Ελλάδα: Σοβαρό τροχαίο, πριν από λίγο, με τραυματίες και παιδιά – Ουρές χιλιομέτρων

Πα, 14 Αυγ 2026 14:31

“Έρχεται” έκτακτο επίδομα παιδιού, πριν τελειώσει ο Αύγουστος – Τι να προσέχουν οι δικαιούχοι

Πα, 14 Αυγ 2026 14:26
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Μπλόκο στους ανεμβολίαστους από Δευτέρα: Τι θα ισχύει για κλειστούς χώρους, εστιατόρια, γυμναστήρια, γήπεδα

Πε, 9 Σεπ 2021 13:04 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Μόνο οι εμβολιασμένοι και οι νοσήσαντες θα μπορούν από τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου να μπαίνουν στους κλειστούς χώρους εστίασης, δηλαδή σε καφέ, μπαρ, εστιατόρια, ταβέρνες, κλαμπ και κέντρα διασκέδασης.

 

Σύμφωνα με τα μέτρα που έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση, από τη Δευτέρα οι κλειστοί χώροι εστίασης θα είναι αμιγώς για τους εμβολιασμένους ή όσους έχουν νοσήσει τους τελευταίους 6 μήνες. Το ίδιο ισχύει και για τα γήπεδα, είτε κλειστά είτε ανοιχτά.

 

Σε θέατρα και κινηματογράφους αλλά και για τα μουσεία και τους αρχαιολογικούς χώρους, θα επιτρέπεται η είσοδος μόνο στους εμβολιασμένους. Στους ανεμβολίαστους θα επιτρέπεται μόνο εάν έχουν κάνει rapid test τις τελευταίες 48 ώρες.

Στα γυμναστήρια επίσης η είσοδος θα επιτρέπεται μόνο στους εμβολιασμένους, αλλά στους ανεμβολίαστους θα επιτρέπεται η είσοδος εφόσον έχουν κάνει rapid test τις τελευταίες 48 ώρες.

 

Σημειώνεται ότι θέατρα, κινηματογράφοι και γυμναστήρια θα μπορούν να δέχονται μόνο εμβολιασμένους και σε αυτή την περίπτωση θα επιτρέπεται να έχουν 100% πληρότητα.

 

Στο διάστημα από 13 Σεπτεμβρίου έως 31 Μαρτίου:

 

θα κάνουν υποχρεωτικό rapid τεστ κάθε εβδομάδα με δαπάνη εργαζόμενου, ύψους 10 ευρώ το καθένα.

 

Ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι στην εκπαίδευση, εστίαση και ψυχαγωγία θα κάνουν υποχρεωτικά δύο rapid τεστ την εβδομάδα.

 

Οι ανεμβολίαστοι μαθητές θα κάνουν υποχρεωτικά δύο self test καθε βδομάδα. Οι ανεμβολίαστοι φοιτητές θα κάνουν δύο rapid τεστ την εβδομάδα, πάλι με δικά τους έξοδα.

 

Οι ανεμβολίαστοι ταξιωδιώτες σε όλα τα μέσα μεταφοράς υποχρεούνται να κάνουν rapid τεστ πριν από την αναχώρησή τους, δηλαδή ως 48 ώρες πριν από το ταξίδι, με δικά τους έξοδα.

 

Από τις 13/9 στις δημόσιες δομές θα κάνουν τεστ μόνο οι εμβολιασμένοι και οι συμπτωματικοί πολίτες. Οι ανεμβολίαστοι δεν θα μπορούν να προσέρχονται και θα γίνεται ταυτοποίηση.

 

Στους κλειστούς χώρους εστίασης, θεάτρων, μουσείων, αρχαιολογικών χώρων, σε γήπεδα, θα μπαίνουν μόνο εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο. Οσες επιχειρήσεις είναι μόνο για εμβολιασμένους, θα λειτουργούν με 100% πληρότητα.

 

Σε αθλητικά σωματεία και γυμναστήρια θα επιτρέπεται η είσοδος σε εμβολιασμένους ή νοσήσαντες ή όσοι έχουν αρνητικό τεστ 48 ωρών.

 

Οι εργοδότες θα μπορούν να γνωρίζουν αν είναι οι εργαζόμενοι τους εμβολιασμένοι.

 

Στους εξωτερικούς χώρους που υπάρχει συνάθροιση, πρέπει να υπάρχει σήμανση για υποχρεωτική χρήση μάσκας.
Οι κυρώσεις που προβλέπονται: Αναστολή εργασίας για ανεμβολίαστους εργαζόμενους, απαγόρευση παρακολούθησης μαθημάτων για μαθητές και φοιτητές και απαγόρευση μετακίνησης για ανεμβολίαστους ταξιδιώτες.

ανεμβολίαστους γήπεδα γυμναστήρια Δευτέρα Διάφορα εστιατόρια ισχύει κλειστούς Μπλόκο στους χώρους

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έκτακτο – Πέθανε ξαφνικά σε διακοπές σε ελληνικό νησί ο Δημήτρης Βαρουτάς
Πα, 14 Αυγ 2026 14:59
Ελλάδα: Σοβαρό τροχαίο, πριν από λίγο, με τραυματίες και παιδιά – Ουρές χιλιομέτρων
Πα, 14 Αυγ 2026 14:31
“Έρχεται” έκτακτο επίδομα παιδιού, πριν τελειώσει ο Αύγουστος – Τι να προσέχουν οι δικαιούχοι
Πα, 14 Αυγ 2026 14:26
«Καλή Παναγιά»: Είναι τελικά σωστή η ευχή; Τι λέει Μητροπολίτης και γλωσσολόγος
Πα, 14 Αυγ 2026 13:46
Αυτά τα 3 ζώδια δεν θα περάσουν καθόλου καλά τον Δεκαπενταύγουστο – Πίεση, νεύρα και ξαφνικά έξοδα
Πα, 14 Αυγ 2026 13:31
Τα 4 λάθη που κάνουμε και συσσωρεύουμε κακή ενέργεια στο σπίτι, σύμφωνα με το Φενγκ Σούι – Το 2 το κάνουμε πολλοί
Πα, 14 Αυγ 2026 13:29
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.