Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Η Αττική εκπέμπει SOS – Αποκαρδιωτικές εικόνες! Καμπανάκι ειδικών για…

Τε, 10 Δεκ 2025 23:23

Αγνώριστος ο Κρητικός αγρότης που έκανε τις γυναίκες να παραμιλούν το 2015

Τε, 10 Δεκ 2025 23:16

Τα ζώδια που ευνοούνται οικονομικά τον υπόλοιπο μήνα – Θα μπει το 2026, με το δεξί!

Τε, 10 Δεκ 2025 22:30
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

N. Κεραμέως:Πως θα ανοίξουν τα σχολεία,με ποια μέτρα και τι θα γίνεται σε περίπτωση κρούσματος.

Κυ, 28 Αυγ 2022 12:05 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Το άνοιγμα των σχολείων στις 12 Σεπτεμβρίου θα γίνει με τα ηπιότερα δυνατά μέσα, γιατί πλέον έχουμε επιστρέψει στην κανονικότητα», τόνισε η υπουργός Νίκη Κεραμέως σε τηλεοπτική της συνέντευξη, επισημαίνοντας ότι «έχουμε φύγει από τη λογική του συστηματικού ελέγχου, γιατί αυτό σε αυτή τη φάση δεν αποδίδει καθώς έχει εμβολιαστεί ή νοσήσει μεγάλο μέρος του πληθυσμού».

Όσον αφορά στο πρωτόκολλο που θα ισχύει ή τη διενέργεια self test από μαθητές και εκπαιδευτικούς, η κα Κεραμέως δήλωσε ότι «πάμε σε όσο το δυνατόν μια πιο κανονική σχολική χρονιά».

Η υπουργός μιλώντας στο OPEN, ανέφερε ότι σε περίπτωση που κάποιο παιδί βρεθεί θετικό στον κορονοϊό, θα ισχύσουν τα μέτρα που έχει ανακοινώσει η Πολιτεία: που είναι καραντίνα πέντε ημερών και μετά έξοδος με μάσκα. «Εκεί κινούμαστε και εμείς. Δεν θα κάνουμε κάτι διαφορετικό από ό,τι συνέβη σε όλη την κοινωνία», είπε.
Διαβεβαίωσε, δε, ότι «είμαστε σε διαρκή συνεργασία με το υπουργείο Υγείας, τους ειδικούς, τον ΕΟΔΥ, καθώς είμαστε σε μια φάση συνύπαρξης με τον κορονοϊό», ενώ, όπως είπε, «καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας τα πρωτόκολλα έχουν λειτουργήσει πολύ καλά».

Επίσης, η Νίκη Κεραμέως αναφέρθηκε και στους διορισμούς εκπαιδευτικών, υπογραμμίζοντας πως έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες για 25.000 μόνιμους διορισμούς στην εκπαίδευση, καθώς «από το 2008 έως το 2020 δεν είχε διοριστεί ούτε ένας εκπαιδευτικός.

Τέλος αναφέρθηκε και στην καινοτομία της διεύρυνσης του ωραρίου λειτουργίας των ολοήμερων σχολείων, λέγοντας ότι το 50% θα σχολάει στις 17:30 «αφενός για να ενισχυθεί η δημόσια εκπαίδευση και αφετέρου για να φέρει πιο κοντά το ωράριο των σχολείων με το ωράριο της εργασίας».

ανοίξουν γίνεται Διάφορα Κεραμέως:Πως κρούσματος. μέτρα περίπτωση Ποια σχολεία,με
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Αττική εκπέμπει SOS – Αποκαρδιωτικές εικόνες! Καμπανάκι ειδικών για…
Τε, 10 Δεκ 2025 23:23
Αγνώριστος ο Κρητικός αγρότης που έκανε τις γυναίκες να παραμιλούν το 2015
Τε, 10 Δεκ 2025 23:16
Τα ζώδια που ευνοούνται οικονομικά τον υπόλοιπο μήνα – Θα μπει το 2026, με το δεξί!
Τε, 10 Δεκ 2025 22:30
Θλίψη! Νεκρή, μόλις στα 55 της χρόνια, η πασίγνωστη και επιτυχημένη…
Τε, 10 Δεκ 2025 22:27
Μην το καναλώσετε! – Αυτό το μπιφτέκι αποσύρεται, από την ελληνική αγορά – Είναι το…
Τε, 10 Δεκ 2025 22:21
Σοκ στην Ελλάδα! Σε 7 κλινικές βρέθηκε το σ@@@@ του άνδρα, από τη Δανία – Αυτά τα μωρά νόσησαν από…
Τε, 10 Δεκ 2025 22:18
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.