Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Περιστέρι: Η στιγμή που η 41χρονη μπαίνει στη κουζίνα και βάζει φάρμακο στο φαγητό του πρώην της (Βίντεο)

Τρ, 13 Οκτ 2026 17:10

Σοκαριστική αποκάλυψη Ευαγγελάτου – Αυτή είναι η αιτία θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη

Τρ, 13 Οκτ 2026 17:04

Συναγερμός! Αυτό εντοπίστηκε στον ποταμό Ασωπό – “Καμπανάκι” επιστημόνων

Τρ, 13 Οκτ 2026 10:55
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

N. Κεραμέως:Πως θα ανοίξουν τα σχολεία,με ποια μέτρα και τι θα γίνεται σε περίπτωση κρούσματος.

Κυ, 28 Αυγ 2022 12:05 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Το άνοιγμα των σχολείων στις 12 Σεπτεμβρίου θα γίνει με τα ηπιότερα δυνατά μέσα, γιατί πλέον έχουμε επιστρέψει στην κανονικότητα», τόνισε η υπουργός Νίκη Κεραμέως σε τηλεοπτική της συνέντευξη, επισημαίνοντας ότι «έχουμε φύγει από τη λογική του συστηματικού ελέγχου, γιατί αυτό σε αυτή τη φάση δεν αποδίδει καθώς έχει εμβολιαστεί ή νοσήσει μεγάλο μέρος του πληθυσμού».

Όσον αφορά στο πρωτόκολλο που θα ισχύει ή τη διενέργεια self test από μαθητές και εκπαιδευτικούς, η κα Κεραμέως δήλωσε ότι «πάμε σε όσο το δυνατόν μια πιο κανονική σχολική χρονιά».

Η υπουργός μιλώντας στο OPEN, ανέφερε ότι σε περίπτωση που κάποιο παιδί βρεθεί θετικό στον κορονοϊό, θα ισχύσουν τα μέτρα που έχει ανακοινώσει η Πολιτεία: που είναι καραντίνα πέντε ημερών και μετά έξοδος με μάσκα. «Εκεί κινούμαστε και εμείς. Δεν θα κάνουμε κάτι διαφορετικό από ό,τι συνέβη σε όλη την κοινωνία», είπε.
Διαβεβαίωσε, δε, ότι «είμαστε σε διαρκή συνεργασία με το υπουργείο Υγείας, τους ειδικούς, τον ΕΟΔΥ, καθώς είμαστε σε μια φάση συνύπαρξης με τον κορονοϊό», ενώ, όπως είπε, «καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας τα πρωτόκολλα έχουν λειτουργήσει πολύ καλά».

Επίσης, η Νίκη Κεραμέως αναφέρθηκε και στους διορισμούς εκπαιδευτικών, υπογραμμίζοντας πως έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες για 25.000 μόνιμους διορισμούς στην εκπαίδευση, καθώς «από το 2008 έως το 2020 δεν είχε διοριστεί ούτε ένας εκπαιδευτικός.

Τέλος αναφέρθηκε και στην καινοτομία της διεύρυνσης του ωραρίου λειτουργίας των ολοήμερων σχολείων, λέγοντας ότι το 50% θα σχολάει στις 17:30 «αφενός για να ενισχυθεί η δημόσια εκπαίδευση και αφετέρου για να φέρει πιο κοντά το ωράριο των σχολείων με το ωράριο της εργασίας».

ανοίξουν γίνεται Διάφορα Κεραμέως:Πως κρούσματος. μέτρα περίπτωση Ποια σχολεία,με

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Περιστέρι: Η στιγμή που η 41χρονη μπαίνει στη κουζίνα και βάζει φάρμακο στο φαγητό του πρώην της (Βίντεο)
Τρ, 13 Οκτ 2026 17:10
Σοκαριστική αποκάλυψη Ευαγγελάτου – Αυτή είναι η αιτία θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη
Τρ, 13 Οκτ 2026 17:04
Συναγερμός! Αυτό εντοπίστηκε στον ποταμό Ασωπό – “Καμπανάκι” επιστημόνων
Τρ, 13 Οκτ 2026 10:55
3 ζώδια λαμβάνουν ένα μήνυμα από το Σύμπαν για το μέλλον τους
Τρ, 13 Οκτ 2026 10:51
Συναγερμός στα ευρωπαϊκά σούπερ μάρκετ – Τι συμβαίνει στα ράφια
Τρ, 13 Οκτ 2026 10:48
Ελλάδα: Φρίκη για 4χρονη μέσα σε παιδικό σταθμό – “Μαμά, δεν θέλω…”
Δε, 12 Οκτ 2026 21:19
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.