Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Κακοκαιρία μέχρι τη Δευτέρα (12/10) – Πότε έρχονται βροχές στην Αττική;

Πα, 9 Οκτ 2026 09:22

Νοέμβριος: “Έρχονται” ανατροπές για αυτά τα 3 ζώδια – Θα μεταμορφωθούν…

Πε, 8 Οκτ 2026 13:23

Από φθινόπωρο απότομα σε χειμώνα – “Έρχεται” νέα κακοκαιρία

Πε, 8 Οκτ 2026 13:18
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Νατάσα Καλογρίδη:Ταραγμένη στο στούντιο όταν έπρεπε να μιλήσει για την Αιμιλία Υψηλάντη και την τραγική σύμπτωση……

Σα, 19 Νοέ 2022 18:09 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

“Είναι μια γυναίκα που μπορεί να αντέξει, αλλά ξέρεις οι άνθρωποι που έχουν αυτές τις αντοχές, έχουν και την άλλη πλευρά τους, την τεράστια ευαισθησία. Είναι ένα έργο που έχει να κάνει με αυτό ακριβώς που συνέβη” είπε με ταραχή η Νατάσα Καλογρίδη για την Αιμίλία Υψηλάντη.

Χθες πραγματοποιήθηκε η πρώτη παράσταση παράσταση για το θεατρικό έρ5γο, Κυρία Κλάιν, στο οποίπ πρωταγωνιστεί η Νατάσα Καλογρίδη. Η ηθοποιός ήταν ιδιαίτερα ταραγμένη στο πλατό του «Γεια σου» καθώς στο έργο τη μητέρα της υποδύεται η Αιμιλία Υψηλάντη, η οποία έχασε πρόσφατα από τη ζωή τη μοναχοκόρη της.

«Θα προτιμούσα να μην πω τι και πως συνέβη. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι είμαστε σε πένθος. Επειδή το έργο έχει να κάνει με τη σχέση μάνας και κόρης, εγώ είμαι η κόρη της στην παράσταση. Είναι μια σχέση αγάπης μίσους κι εμπεριέχει όλο το φάσμα συναισθημάτων. Χθες με απόφαση της Αιμιλίας ήταν η πρώτη ημέρα που κάναμε παράσταση. Κάναμε μια πρόβα για να δούμε πως θα είναι το πράγμα και πως θα το διαχειριστούμε. Υπάρχει δύναμη κι είναι δίπλα της όλη η ομάδα. Αυτό το έργο σαν να ήταν προάγγελος πολλών πραγμάτων. Πραγματικά είναι κάτι πρωτοφανές για εμένα. Δεν το έχω ξαναζήσει και δεν μπορώ να το περιγράψω» ανέφερε αρχικά η Νατάσα Καλογρίδη.

«Ήταν μια πολύ δύσκολη ημέρα χθες. Είναι ένα πλάσμα φωτεινό, δυνατό. Είναι μια γυναίκα που μπορεί να αντέξει, αλλά ξέρεις οι άνθρωποι που έχουν αυτές τις αντοχές, έχουν και την άλλη πλευρά τους, την τεράστια ευαισθησία. Είναι ένα έργο που έχει να κάνει με αυτό ακριβώς που συνέβη. Κάναμε την πρόβα και δεν ξέρω πως το κατάφερε… Δεν ήξερα τι να περιμένω» είπε συγκινημένη η Νατάσα Καλογρίδη.

Αιμιλία Διάφορα έπρεπε Καλογρίδη:Ταραγμένη μιλήσει Νατάσα Όταν στούντιο σύμπτωση…… τραγική Υψηλάντη

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κακοκαιρία μέχρι τη Δευτέρα (12/10) – Πότε έρχονται βροχές στην Αττική;
Πα, 9 Οκτ 2026 09:22
Νοέμβριος: “Έρχονται” ανατροπές για αυτά τα 3 ζώδια – Θα μεταμορφωθούν…
Πε, 8 Οκτ 2026 13:23
Από φθινόπωρο απότομα σε χειμώνα – “Έρχεται” νέα κακοκαιρία
Πε, 8 Οκτ 2026 13:18
Ραγδαίες εξελίξεις με τους Ράδιο Αρβύλα – Έκει θα εμφανίζονται
Πε, 8 Οκτ 2026 09:12
Συγκλόνισε ο Λαζόπουλος για τον Μαζωνάκη – Η αποκάλυψη για τη γυναίκα του, μετά την Καρνεάδου
Πε, 8 Οκτ 2026 00:34
Μαζωνάκης: Νέα στοιχεία για τις τελευταίες στιγμές του – “Πάρε αμέσως το ΕΚΑΒ, πάρε αμέσως το ΕΚΑΒ”
Τε, 7 Οκτ 2026 22:02
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.