Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Τραγωδία! Νεκρός γνωστός Έλληνας επιχειρηματίας στη…

Δε, 24 Νοέ 2025 23:02

Μαγνησία: Έτριβε το μ@@@@ στο πέλμα της – Σοκαριστικά όσα συνέβησαν στο σπίτι του, με τη μαθήτρια που…

Δε, 24 Νοέ 2025 22:59

Σοκ στον Άλιμο: Της έπιασε το σ@@@@ και τα γ@@@@@ – “Άρχισα να φωνάζω” – Αυτός είναι ο άνδρας που…

Δε, 24 Νοέ 2025 22:03
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Νατάσα Θεοδωρίδου:Η δήλωση “μπηχτή” σε συνέντευξη.

Πα, 31 Μαρ 2023 21:41 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Η Νατάσα Θεοδωρίδου , ανανέωσε το συμβόλαιο της με την Heaven, για τους επόμενους τρεις δίσκους της και παραχώρησε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια , μίλησε για το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών , στο φλερτ που δέχεται από τους άνδρες και τη σχέση που διατηρεί με τις κόρες της.

Πιο συγκεκριμένα, η Νατάσα Θεοδωρίδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όχι, δεν με πλησιάζουν εύκολα οι άνδρες! Όχι, ναι! Ναι, όχι! Όχι, μάλλον θα πω ναι. Μια χαρά με πλησιάζουν! Αυτοί που πρέπει να με πλησιάσουν, με πλησιάζουν. Η σχέση με τις κόρες μου είναι απολύτως ισορροπημένη κατά 99% και αφήνω 1% γιατί είμαστε άνθρωποι και καμιά φορά συγκρουόμαστε. Σαν μητέρα, όμως, είμαι και τυχερή γιατί δεν χρειάστηκε να κάνω πολύ αγώνα μιας και είναι πάρα πολύ καλά τα παιδιά μου».

«Το δυστύχημα στα Τέμπη είναι τόσο θλιβερό, τόσο θλιβερό. Πραγματικά από τα πιο τραγικά γεγονότα που θυμάμαι να βίωσε ο τόπος μας».

«Μου έχουν γίνει τηλεοπτικές προτάσεις για όλους τους τίτλους! Δηλαδή αυτό, εκείνο, το άλλο και τα λοιπά αλλά δεν με βρίσκω εκεί μέσα. Δεν με βλέπω καθόλου εκεί μέσα. Μια μεγάλη κατάκτηση της ζωής μου είναι η ελευθερία που έχω να κάνω ότι θέλω, όπως το θέλω και όπως το ονειρεύομαι χωρίς να με επηρεάζει κανείς γιατί, θα το πω σε μια πρόταση, δεν χρωστάω σε κανέναν και δεν μου χρωστάει και κανείς. Και να δέχομαι μετά και κριτική; Πω πω! Ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω! Το οικονομικό δεν θα ήταν καθόλου δέλεαρ γιατί, όταν δελεάζεσαι οικονομικά εκτός της δουλειάς σου, τότε νομίζω ότι δεν διαλέγεις τον σωστό δρόμο» πρόσθεσε, επίσης, η Νατάσα Θεοδωρίδου στην ψυχαγωγική εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1.



“μπηχτή” Δήλωση Διάφορα Θεοδωρίδου:Η Νατάσα συνέντευξη
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τραγωδία! Νεκρός γνωστός Έλληνας επιχειρηματίας στη…
Δε, 24 Νοέ 2025 23:02
Μαγνησία: Έτριβε το μ@@@@ στο πέλμα της – Σοκαριστικά όσα συνέβησαν στο σπίτι του, με τη μαθήτρια που…
Δε, 24 Νοέ 2025 22:59
Σοκ στον Άλιμο: Της έπιασε το σ@@@@ και τα γ@@@@@ – “Άρχισα να φωνάζω” – Αυτός είναι ο άνδρας που…
Δε, 24 Νοέ 2025 22:03
Βαρύ πένθος για τον Πάνο Κιάμο – Σε κακή ψυχολογική κατάσταση ο τραγουδιστής
Δε, 24 Νοέ 2025 21:50
Ο Τσίπρας δίνει “στεγνά” τον Τάιλερ στο βιβλίο του – Η απίστευτη ερώτηση που έκανε στην Μπαζιάνα – “Μη χρησιμοποιείς…”
Δε, 24 Νοέ 2025 15:26
Φρίκη στα Πετράλωνα – Παιδιά υπέφεραν από τον πατέρα – “τέρας και τη μητέρα τους – Αισχρά όσα τα έβαζαν να κάνουν
Δε, 24 Νοέ 2025 14:04
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.