Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Ξέσπασε ο λυράρης του “Σασμού” για την κακοποίηση του ανήλικου…

Τε 29 Μαρ 2023 15:13

Ειρήνη Χειρδάρη:Έκανε παρέμβαση στον αέρα και άφησε αιχμές για την εκπομπή.Η αντίδραση της Χατζίδου.

Τε 29 Μαρ 2023 13:44

Τα πήραν στο κρανίο Χατζίδου-Ετεοκλής με γνωστό Έλληνα τραγουδιστή.

Τε 29 Μαρ 2023 13:21
Facebook Twitter Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Ναύτης άκουγε μουσική στη σκοπιά του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και δεν αναγνώρισε ούτε τον Αλκιβιάδη Στεφανή

Τρ 4 Μάι 2021 17:16 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email
Facebook Twitter WhatsApp Email

Αλκιβιάδης Στεφανής: Χαμός έγινε στο ΥΠΕΘΑ τη Μεγάλη Δευτέρα, καθώς ένας ναύτης δεν χαιρέτησε τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας, διότι δεν τον γνώριζε.

Αλκιβιάδη Στεφανής: Λεπτομέρειες για το περιστατικό, με τον ναύτη

Ένα απρόοπτο περιστατικό συνέβη σύμφωνα με πληροφορίες προ ημερών στην είσοδο του υπουργείου Εθνικής Αμύνης επί της λεωφόρου Μεσογείων.

Ήταν βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας όταν πέρασε από την πύλη του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού προκειμένου να εξέλθει, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Αλκιβιάδης Στεφανής. Στην είσοδο εκείνη την ώρα φυλούσε σκοπιά ένας ναύτης. Ο τελευταίος δεν καθόταν ευθυτενής ως είθισται, ιδίως όταν μπαίνει ή βγαίνει κάποιος, αλλά χαλαρά. Μάλιστα, δεν χαιρέτησε καν το μέλος της κυβέρνησης και πρώην αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού όπως είναι υποχρεωμένος.

Ο Αλκιβιάδης Στεφανής κοντοστάθηκε και τον ρώτησε εάν γνωρίζει ποιος είναι. Ο νεαρός του απάντησε αρνητικά. Μάλιστα, στο αυτί του είχε ακουστικό, προφανώς για να ακούει μουσική ή ραδιόφωνο μέσω του κινητού τηλεφώνου του. Ο υφυπουργός προφανώς ενοχλήθηκε από την όλη εικόνα του ναύτη και κάλεσε αμέσως τον επόπτη της πύλης, ζητώντας την επί τόπου αλλαγή του σκοπού της συγκεκριμένης πύλης.

Μάλιστα κάλεσε τον στρατεύσιμο να μάθει την κορυφή της ιεραρχίας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και ότι δεν πρόκειται να του συγχωρέσει ανάλογη στάση στο μέλλον. Οι γνωρίζοντες επιμένουν ότι δεν υπήρξε άλλη «καμπάνα», λόγω των άγιων ημερών του Πάσχα.

άκουγε Αλκιβιάδη άμυνας» αναγνώρισε Διάφορα Εθνικής μουσική Ναύτης ούτε σκοπιά Στεφανή υπουργείου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ξέσπασε ο λυράρης του “Σασμού” για την κακοποίηση του ανήλικου…
Τε 29 Μαρ 2023 15:13
Ειρήνη Χειρδάρη:Έκανε παρέμβαση στον αέρα και άφησε αιχμές για την εκπομπή.Η αντίδραση της Χατζίδου.
Τε 29 Μαρ 2023 13:44
Τα πήραν στο κρανίο Χατζίδου-Ετεοκλής με γνωστό Έλληνα τραγουδιστή.
Τε 29 Μαρ 2023 13:21
Φρίκη στην Κέρκυρα:Ήταν νεκρές μέσα στο σπίτι για τρεις ολόκληρους μήνες…
Τε 29 Μαρ 2023 12:45
Survivor All Star-“Σούπερ Κατερίνα”:Βίντεο ντοκουμέντο δείχνει του παίκτες να τρώνε πριν το συμβούλιο…
Τε 29 Μαρ 2023 12:26
Γρηγόρης Αρναούτογλου:Κόλαφος για γνωστό δημοσιογράφο.«Είναι κακόψυχος, μου δημιουργεί απέχθεια.»
Τε 29 Μαρ 2023 11:33
Net-time.gr
Facebook Twitter Instagram YouTube
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
© 2023 net-time.gr Designed by net-time.

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.