Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Πάτρα: Πρωτοφανές! Σοκάρει 25χρονος! Χτύπησε το κουδούνι, άνοιξε η πόρτα και β@@@@ τη μητέρα μου

Τε, 28 Ιαν 2026 21:57

Πώς σώθηκαν από τη φονική μετωπική οι τρεις οπαδοί του ΠΑΟΚ, με το μοιραίο βαν – Το θαύμα μέσα στη συντρίμμια…

Τε, 28 Ιαν 2026 21:53

Σοκ στο ΠΑΣΟΚ! Νεκρή η υποψήφια βουλευτής…

Τε, 28 Ιαν 2026 18:14
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Νέα μέτρα:Οι ανεμβολίαστοι μόνο σε σούπερ μάρκετ και φαρμακεία.

Τε, 10 Νοέ 2021 22:35 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Στη δυσάρεστη θέση να είναι αποκλεισμένοι από όλες τις δραστηριότητες, εκτός από την είσοδο στα σούπερ μάρκετ και τα φαρμακεία, είναι πιθανόν να βρεθούν λόγω νέων μέτρων οι ανεμβολίαστοι στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, η κυβέρνηση περιμένει να δει τι αποτελέσματα θα έχουν τα τελευταία μέτρα που ανακοίνωσε και αν αυτά δεν είναι θετικά, τότε θα εξετάσει το ενδεχόμενο να αποκλείσει τους ανεμβολίαστους από όλες τις δραστηριότητες, πλην της εισόδου στα σούπερ μάρκετ και τα φαρμακεία, ακόμα και αν έχουν κάνει rapid ή μοριακό τεστ και έχει βγει αρνητικό.

 

Θυμίζουμε ότι σήμερα οι ανεμβολίαστοι επιτρέπεται να μπαίνουν σε δημόσιες υπηρεσίες, εμπορικά κέντρα, καταστήματα, κομμωτήρια, τράπεζες και χώρους διασκέδασης, με την επίδειξη αρνητικού αποτελέσματος rapid ή μοριακού τεστ.

Επιπλέον, επιτρέπεται να μπαίνουν χωρίς επίδειξη αρνητικού αποτελέσματος rapid ή μοριακού τεστ, σε καταστήματα τροφίμων, φαρμακεία και εκκλησίες.

 

Όλα αυτά θα αλλάξουν στην περίπτωση που η κυβέρνηση αποφασίσει και ανακοινώσει αυτό που αναφέρει το κανάλι του Φαλήρου, με τους ανεμβολίαστους να αποκλείονται από όλα τα παραπάνω εκτός από τα σούπερ μάρκετ και τα φαρμακεία.

Ουσιαστικά, αυτό θα είναι ένα ιδιότυπο «lockdown», αποκλειστικά και μόνο για τους ανεμβολίαστους.

 

«Να γίνει υποχρεωτικό το εμβόλιο σε κάποιες κατηγορίες που έρχονται σε άμεση επικοινωνία με πολύ κόσμο. Να επεκταθεί η υποχρεωτικότητα στην ανθρώπινη δραστηριότητα, να περιοριστεί η κινητικότητα των ανεμβολίαστων, να μην μπορούν να μπουν πουθενά», δήλωσε από την πλευρά του ο Δρ. Νίκος Καπραβέλος.

 

«Αν δε θέλουμε να δούμε ανθρώπους να νοσηλεύονται στα πάρκινγκ των νοσοκομείων, δεν υπάρχει άλλη λύση. Θα γίνει επέκταση, θα γίνουν ολόκληρα νοσοκομεία Covid, σε βάρος των υπολοίπων νοσημάτων. Αυτό είναι ανήθικο», προσέθεσε χθες (9/11) ο Διευθυντής της ΜΕΘ του νοσοκομείου ”Παπανικολάου” της Θεσσαλονίκης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Market ανεμβολίαστοι Διάφορα μέτρα:Οι μόνο Σούπερ φαρμακεία,
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πάτρα: Πρωτοφανές! Σοκάρει 25χρονος! Χτύπησε το κουδούνι, άνοιξε η πόρτα και β@@@@ τη μητέρα μου
Τε, 28 Ιαν 2026 21:57
Πώς σώθηκαν από τη φονική μετωπική οι τρεις οπαδοί του ΠΑΟΚ, με το μοιραίο βαν – Το θαύμα μέσα στη συντρίμμια…
Τε, 28 Ιαν 2026 21:53
Σοκ στο ΠΑΣΟΚ! Νεκρή η υποψήφια βουλευτής…
Τε, 28 Ιαν 2026 18:14
Ρουμανία – ΠΑΟΚ: Αυτά είναι τα ελληνόπουλα που σκοτώθηκαν στον δρόμο – Κρίμα..
Τε, 28 Ιαν 2026 15:45
Έκτακτο – Μετωπική σύγκρουση βαν με λεωφορείο που μετέφερε μαθητές στη Χαλκιδική
Τε, 28 Ιαν 2026 14:16
Τροχαίο με οπαδούς του ΠΑΟΚ – Ρουμανία: Αποκάλυψη δικηγόρου, που αλλάζει τα δεδομένα! Το αυτοκίνητο δεν είχε…
Τε, 28 Ιαν 2026 14:09
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.