Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Αίγιο: Ανατροπή με το διπλό έγκλημα – Τρίτο πρόσωπο στο κάδρο βάζει ο 65χρονος Ιταλός

Πα, 26 Ιούν 2026 21:32

Σάββατο, 27 Ιουνίου: Αυτό το ζώδιο δεν θα έχει αντίπαλο – «Κλειδώνει» μια σπουδαία επιτυχία

Πα, 26 Ιούν 2026 21:21

Αμπελόκηποι: Πώς εκτυλίχθηκε το σοκαριστικό συμβάν με τη μητέρα και το ανήλικο παιδί στον δρόμο – Όλες οι πληροφορίες (Βίντεο)

Πα, 26 Ιούν 2026 21:16
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Νέα μέτρα:Οι ανεμβολίαστοι μόνο σε σούπερ μάρκετ και φαρμακεία.

Τε, 10 Νοέ 2021 22:35 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Στη δυσάρεστη θέση να είναι αποκλεισμένοι από όλες τις δραστηριότητες, εκτός από την είσοδο στα σούπερ μάρκετ και τα φαρμακεία, είναι πιθανόν να βρεθούν λόγω νέων μέτρων οι ανεμβολίαστοι στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, η κυβέρνηση περιμένει να δει τι αποτελέσματα θα έχουν τα τελευταία μέτρα που ανακοίνωσε και αν αυτά δεν είναι θετικά, τότε θα εξετάσει το ενδεχόμενο να αποκλείσει τους ανεμβολίαστους από όλες τις δραστηριότητες, πλην της εισόδου στα σούπερ μάρκετ και τα φαρμακεία, ακόμα και αν έχουν κάνει rapid ή μοριακό τεστ και έχει βγει αρνητικό.

 

Θυμίζουμε ότι σήμερα οι ανεμβολίαστοι επιτρέπεται να μπαίνουν σε δημόσιες υπηρεσίες, εμπορικά κέντρα, καταστήματα, κομμωτήρια, τράπεζες και χώρους διασκέδασης, με την επίδειξη αρνητικού αποτελέσματος rapid ή μοριακού τεστ.

Επιπλέον, επιτρέπεται να μπαίνουν χωρίς επίδειξη αρνητικού αποτελέσματος rapid ή μοριακού τεστ, σε καταστήματα τροφίμων, φαρμακεία και εκκλησίες.

 

Όλα αυτά θα αλλάξουν στην περίπτωση που η κυβέρνηση αποφασίσει και ανακοινώσει αυτό που αναφέρει το κανάλι του Φαλήρου, με τους ανεμβολίαστους να αποκλείονται από όλα τα παραπάνω εκτός από τα σούπερ μάρκετ και τα φαρμακεία.

Ουσιαστικά, αυτό θα είναι ένα ιδιότυπο «lockdown», αποκλειστικά και μόνο για τους ανεμβολίαστους.

 

«Να γίνει υποχρεωτικό το εμβόλιο σε κάποιες κατηγορίες που έρχονται σε άμεση επικοινωνία με πολύ κόσμο. Να επεκταθεί η υποχρεωτικότητα στην ανθρώπινη δραστηριότητα, να περιοριστεί η κινητικότητα των ανεμβολίαστων, να μην μπορούν να μπουν πουθενά», δήλωσε από την πλευρά του ο Δρ. Νίκος Καπραβέλος.

 

«Αν δε θέλουμε να δούμε ανθρώπους να νοσηλεύονται στα πάρκινγκ των νοσοκομείων, δεν υπάρχει άλλη λύση. Θα γίνει επέκταση, θα γίνουν ολόκληρα νοσοκομεία Covid, σε βάρος των υπολοίπων νοσημάτων. Αυτό είναι ανήθικο», προσέθεσε χθες (9/11) ο Διευθυντής της ΜΕΘ του νοσοκομείου ”Παπανικολάου” της Θεσσαλονίκης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Market ανεμβολίαστοι Διάφορα μέτρα:Οι μόνο Σούπερ φαρμακεία,
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αίγιο: Ανατροπή με το διπλό έγκλημα – Τρίτο πρόσωπο στο κάδρο βάζει ο 65χρονος Ιταλός
Πα, 26 Ιούν 2026 21:32
Σάββατο, 27 Ιουνίου: Αυτό το ζώδιο δεν θα έχει αντίπαλο – «Κλειδώνει» μια σπουδαία επιτυχία
Πα, 26 Ιούν 2026 21:21
Αμπελόκηποι: Πώς εκτυλίχθηκε το σοκαριστικό συμβάν με τη μητέρα και το ανήλικο παιδί στον δρόμο – Όλες οι πληροφορίες (Βίντεο)
Πα, 26 Ιούν 2026 21:16
Σκιάθος – Υπόθεση που σοκάρει: Τι κατέθεσε η 19χρονη στις Αρχές για τον συνάδελφό της και το περιστατικό στο σπίτι του συντρόφου της
Πα, 26 Ιούν 2026 19:51
Τελευταία εξέλιξη – Νέα τραγωδία, μετά την 36χρονη μητέρα στη Μυτιλήνη
Πα, 26 Ιούν 2026 17:59
Συναγερμός στον ΕΦΕΤ! Μην το καταναλώσετε! Ανακαλείται γνωστό επιδόρπιο, από την ελληνική αγορά
Πα, 26 Ιούν 2026 17:53
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.