Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Μαζωνάκης – “Ώρες Μικρές”: Αυτός ο στίχος συγκίνησε τον Γιώργο και διάλεξε να πεί το τραγούδι

Τε, 16 Σεπ 2026 23:59

Ζώδια – 17/9: Ένα ζώδιο ξεχωρίζει αύριο – Κάτι απρόοπτο του δίνει μία μοναδική ευκαιρία

Τε, 16 Σεπ 2026 23:49

Μαζωνάκης: Το κελί της Γάκα στον Κορυδαλλό δεν είναι τυχαίο – Ποιος βρίσκεται εκεί;

Τε, 16 Σεπ 2026 23:45
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Νέα μέτρα:Οι ανεμβολίαστοι μόνο σε σούπερ μάρκετ και φαρμακεία.

Τε, 10 Νοέ 2021 22:35 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Στη δυσάρεστη θέση να είναι αποκλεισμένοι από όλες τις δραστηριότητες, εκτός από την είσοδο στα σούπερ μάρκετ και τα φαρμακεία, είναι πιθανόν να βρεθούν λόγω νέων μέτρων οι ανεμβολίαστοι στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, η κυβέρνηση περιμένει να δει τι αποτελέσματα θα έχουν τα τελευταία μέτρα που ανακοίνωσε και αν αυτά δεν είναι θετικά, τότε θα εξετάσει το ενδεχόμενο να αποκλείσει τους ανεμβολίαστους από όλες τις δραστηριότητες, πλην της εισόδου στα σούπερ μάρκετ και τα φαρμακεία, ακόμα και αν έχουν κάνει rapid ή μοριακό τεστ και έχει βγει αρνητικό.

 

Θυμίζουμε ότι σήμερα οι ανεμβολίαστοι επιτρέπεται να μπαίνουν σε δημόσιες υπηρεσίες, εμπορικά κέντρα, καταστήματα, κομμωτήρια, τράπεζες και χώρους διασκέδασης, με την επίδειξη αρνητικού αποτελέσματος rapid ή μοριακού τεστ.

Επιπλέον, επιτρέπεται να μπαίνουν χωρίς επίδειξη αρνητικού αποτελέσματος rapid ή μοριακού τεστ, σε καταστήματα τροφίμων, φαρμακεία και εκκλησίες.

 

Όλα αυτά θα αλλάξουν στην περίπτωση που η κυβέρνηση αποφασίσει και ανακοινώσει αυτό που αναφέρει το κανάλι του Φαλήρου, με τους ανεμβολίαστους να αποκλείονται από όλα τα παραπάνω εκτός από τα σούπερ μάρκετ και τα φαρμακεία.

Ουσιαστικά, αυτό θα είναι ένα ιδιότυπο «lockdown», αποκλειστικά και μόνο για τους ανεμβολίαστους.

 

«Να γίνει υποχρεωτικό το εμβόλιο σε κάποιες κατηγορίες που έρχονται σε άμεση επικοινωνία με πολύ κόσμο. Να επεκταθεί η υποχρεωτικότητα στην ανθρώπινη δραστηριότητα, να περιοριστεί η κινητικότητα των ανεμβολίαστων, να μην μπορούν να μπουν πουθενά», δήλωσε από την πλευρά του ο Δρ. Νίκος Καπραβέλος.

 

«Αν δε θέλουμε να δούμε ανθρώπους να νοσηλεύονται στα πάρκινγκ των νοσοκομείων, δεν υπάρχει άλλη λύση. Θα γίνει επέκταση, θα γίνουν ολόκληρα νοσοκομεία Covid, σε βάρος των υπολοίπων νοσημάτων. Αυτό είναι ανήθικο», προσέθεσε χθες (9/11) ο Διευθυντής της ΜΕΘ του νοσοκομείου ”Παπανικολάου” της Θεσσαλονίκης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Market ανεμβολίαστοι Διάφορα μέτρα:Οι μόνο Σούπερ φαρμακεία,

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μαζωνάκης – “Ώρες Μικρές”: Αυτός ο στίχος συγκίνησε τον Γιώργο και διάλεξε να πεί το τραγούδι
Τε, 16 Σεπ 2026 23:59
Ζώδια – 17/9: Ένα ζώδιο ξεχωρίζει αύριο – Κάτι απρόοπτο του δίνει μία μοναδική ευκαιρία
Τε, 16 Σεπ 2026 23:49
Μαζωνάκης: Το κελί της Γάκα στον Κορυδαλλό δεν είναι τυχαίο – Ποιος βρίσκεται εκεί;
Τε, 16 Σεπ 2026 23:45
Μαζωνάκης: Η παγκόσμια θέση-σοκ στη μουσική που δεν έχει αγγίξει ποτέ Έλληνας λαϊκός σταρ
Τε, 16 Σεπ 2026 23:31
“Σε μένα έστειλε η γιατρός τη φωτογραφία του Μαζωνάκη…ανάθεμα την ώρα και τη στιγμή”
Τε, 16 Σεπ 2026 21:06
Μαζωνάκης: Νευρική η Γάκα στο κελί της – Της ζητάει επίμονα από τους αστυνομικούς
Τε, 16 Σεπ 2026 21:00
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.