Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Νέα τραγωδία στον ΠΑΟΚ! Oπαδός όταν έμαθε για την τραγωδία στη Ρουμανία, με τα νεκρά παιδιά…

Τρ, 27 Ιαν 2026 23:10

Έκτακτο – Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη! – Βρέθηκαν νεκρές στο υπόγειο 52χρονου η Μαρία Α. και μία…

Τρ, 27 Ιαν 2026 22:22

Ρουμανία: Η μοιραία σύμπτωση στο πολύνεκρο τροχαίο με Έλληνες φιλάθλους του ΠΑΟΚ – Οι πρώτες εικόνες από τους Έλληνες τραυματίες (Βίντεο σοκ)

Τρ, 27 Ιαν 2026 21:17
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Νέα τροπή στην κόντρα Λύτρα-Κούγια.Τα «καρφιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου……..

Τρ, 27 Δεκ 2022 16:13 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Λίγες ώρες αφού ο Αλέξης Κούγιας προανήγγειλε μήνυση και αγωγή σε βάρος του Απόστολου Λύτρα, με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε ο τελευταίος, από τη μέρα που ανέλαβε τη νομική εκπροσώπηση των συγγενών του 16χρονου ρομά που πέθανε από πυρά αστυνομικού στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Λύτρας έδωσε τη δική του απάντηση.

Ο Απόστολος Λύτρας τονίζει στη δήλωση του ότι δεν έχει ανάγκη από δημοσιότητα και αφήνει αιχμές για τη Ρούλα Πισπιρίγκου, της οποίας την υπόθεση είχε αναλάβει ο ίδιος, πριν από τον Αλέξη Κούγια.

Αναλυτικά ο Απόστολος Λύτρας αναφέρει:
“Πληροφορήθηκα την ανακοίνωση του κυρίου Κούγια. Καταρχάς θέλω να του επισημάνω, που προφανως το γνωρίζει, ότι ο κύριος Θεόδωρος Γιάνναρος ήταν αυτός που πρότεινε στον κ. Δασκαλακη να έρθει σε επαφή μαζί μου και να αναλάβω την υπόθεση τους, όπως και πράγματι έγινε.

Αυτό άλλωστε το έχει δηλώσει ο κύριος Γιάνναρος κατ’ επανάληψη και δημοσίως. Να τον ενημερώσω δε, ότι όταν χειριζόμουν την υπόθεση, παρουσία και άλλων, η κατηγορούμενη που τώρα εκπροσωπεί, μας ανέφερε ότι ο κύριος Κούγιας την πήρε τηλέφωνο και της ζήτουσε να την αναλάβει. Μπορεί, λοιπόν, ο κύριος Κούγιας να ρωτήσει την πελάτισσα του αν κάτι τέτοιο συνέβη, καθώς και τι αυτή έλεγε σε εκείνο το στάδιο για τον νυν συνήγορο της.

Περαιτέρω να του επισημάνω, κάτι που επίσης γνωρίζει, ότι δεν έχω ανάγκη απο δημοσιότητα. Όσον αφορά στην υπόθεση του άτυχου Ρομα, ευτυχως αυτή την φορά δεν είπε ότι ήταν «θέλημα θεού». Ο κύριος κουγιας είναι ένας δικηγόρος που σέβομαι και επαγγελματικά και λόγω ηλικίας, αλλά θα πρέπει να στέκεται στο ύψος του”.

«καρφιά» «κόντρα» Διάφορα Λύτρα-Κούγια.Τα Πισπιρίγκου…… Ρούλα στην τροπή
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νέα τραγωδία στον ΠΑΟΚ! Oπαδός όταν έμαθε για την τραγωδία στη Ρουμανία, με τα νεκρά παιδιά…
Τρ, 27 Ιαν 2026 23:10
Έκτακτο – Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη! – Βρέθηκαν νεκρές στο υπόγειο 52χρονου η Μαρία Α. και μία…
Τρ, 27 Ιαν 2026 22:22
Ρουμανία: Η μοιραία σύμπτωση στο πολύνεκρο τροχαίο με Έλληνες φιλάθλους του ΠΑΟΚ – Οι πρώτες εικόνες από τους Έλληνες τραυματίες (Βίντεο σοκ)
Τρ, 27 Ιαν 2026 21:17
Σοκάρει η τραγωδία με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στη Ρουμανία – Από πού είναι τα νεαρά ελληνόπουλα, που βρήκαν φρικτό θάνατο; (Βίντεο σοκ)
Τρ, 27 Ιαν 2026 17:52
Έκτακτο – Ανείπωτη τραγωδία με οπαδούς του ΠΑΟΚ στο εξωτερικό
Τρ, 27 Ιαν 2026 15:21
Βιολάντα: “Λύγισε” το πανελληνίο με όσα είπε ο σύζυγος της νεκρής Βασιλικής – Τα είπε όλα με 5 λέξεις!
Τρ, 27 Ιαν 2026 14:28
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.