Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Έκτακτο – Φρικιαστικό περιστατικό με Έλληνα στη Γερμανία! Μέσα σε τρένο, μόλις του είπαν να…

Τε, 4 Φεβ 2026 14:52

Βαρύ και ασήκωτο το πένθος για τον 17χρονο Θεόδωρο – Το παιχνίδι που του έπαιξε η ζωή, χθες το βράδυ…

Τε, 4 Φεβ 2026 14:21

Γιατί κάποιοι βάζουν το σφουγγάρι των πιάτων στην κατάψυξη – Το απλό τρικ που λύνει ένα ενοχλητικό πρόβλημα, που λίγοι γνωρίζουν!

Τε, 4 Φεβ 2026 13:18
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Νέα “βόμβα” από την Αθηνά Λινού: “Αν ήμουν στα 35 μου θα προσπαθούσα ίσως να βρω κάποιο άλλο εμβόλιο”

Τε, 28 Απρ 2021 19:14 ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

“Αισιόδοξοι πρέπει να είμαστε πάντα. Φέτος έχουμε σοβαρούς λόγους να πιστεύουμε ότι θα έχουμε ένα καλοκαίρι καλύτερο από το περσινό, αλλά ίσως λίγο χειρότερο από το προπέρσινο” δήλωσε η Αθηνά Λινού, καθηγήτρια Επιδημιολογίας στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρόεδρος του Ινστιτούτου Προληπτικής, Περιβαλλοντολογικής και Εργασιακής Ιατρικής Prolepsis, μιλώντας στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Φαίνεται ότι η καμπύλη της διασποράς έχει επιπεδωθεί χαμηλότερα από ότι ήταν πριν από 3-4 εβδομάδες, επομένως τα κρούσματα βαίνουν μειούμενα και οι συνέπειες των κρουσμάτων θα μειωθούν σιγά, σιγά. Χθες, ο δείκτης θετικότητας ήταν κοντά στο 4,3, επομένως ελπίζω ότι πολύ σύντομα θα είμαστε κάτω από το 4. Οι εμβολιασμοί προχωράνε, όχι με τους ρυθμούς που θα θέλαμε να δούμε, αλλά σύμφωνα με αυτά που έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση τους επόμενους δύο μήνες θα έχουμε ίσως παραπάνω από 3 ή 4 εκατομμύρια δόσεις” περιέγραψε.

“Αν ήμουν στα 35 μου θα προσπαθούσα ίσως να βρω κάποιο άλλο εμβόλιο. Στις γυναίκες υπάρχει πολύ σπάνια αλλά σε μεγαλύτερη συχνότητα το θρομβοεμβολικό επεισόδιο. Βέβαια, αυτό που θα πρότεινα επίσης θα ήταν το AstraZeneca να αξιοποιηθεί πιο πολύ από τις μεγαλύτερες ηλικίες όπως γίνεται στις περισσότερες χώρες του κόσμου, έτσι ώστε να ελαχιστοποιηθεί ακόμα περισσότερο αυτός ο κίνδυνος” σημείωσε.

“Πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας ότι σε επίπεδο ανθρώπων με το εμβόλιο, θα εμβολιαστούν όλοι. Στο εμβόλιο δεν έχουμε επιλογή, είναι σοβαρότερη πιθανότητα να οδηγηθείς στη θρόμβωση και στον θάνατο αν κολλήσεις κορονοϊό” κατέληξε.

Πηγή: enikos.gr

Αθηνά άλλο Βόμβα εμβόλιο Επικαιρότητα ήμουν ίσως κάποιο Λινού: προσπαθούσα
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έκτακτο – Φρικιαστικό περιστατικό με Έλληνα στη Γερμανία! Μέσα σε τρένο, μόλις του είπαν να…
Τε, 4 Φεβ 2026 14:52
Βαρύ και ασήκωτο το πένθος για τον 17χρονο Θεόδωρο – Το παιχνίδι που του έπαιξε η ζωή, χθες το βράδυ…
Τε, 4 Φεβ 2026 14:21
Γιατί κάποιοι βάζουν το σφουγγάρι των πιάτων στην κατάψυξη – Το απλό τρικ που λύνει ένα ενοχλητικό πρόβλημα, που λίγοι γνωρίζουν!
Τε, 4 Φεβ 2026 13:18
Τι να ντυθείτε τις Απόκριες 2026 σύμφωνα με το ζώδιο σας – Αν ήσουν αποκριατική στολή θα ήσουν…
Τε, 4 Φεβ 2026 13:07
Πρωτόγνωρο περιστατικό με γιαγιάδες στην Κοζάνη! Πώς από τη βόλτα στην πλατεία κατέληξαν στο νοσοκομείο!
Τε, 4 Φεβ 2026 10:38
Σοκαριστικό θέαμα στην Αθηνών-Κορίνθου – “Πάγωσαν” οι οδηγοί – Τι συνέβη;
Τε, 4 Φεβ 2026 09:54
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.