Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Αθήνα: Σαν ταινία! Σοκαριστικά όσα έκανε η δασκάλα γιόγκα! Ποια είναι; Δεν της έδιναν οι συγγενείς δανεικά και…(Νέα βίντεο)

Τε, 4 Φεβ 2026 22:29

Χίος: Σοκάρει ο δύτης για την πολύνεκρη τραγωδία – Η φρικιαστική αποκάλυψη για όσα είδε! “Δεν περιγράφεται…”

Τε, 4 Φεβ 2026 22:02

Σάλος με σούπερ μάρκετ που απέλυσε ταμία μετά από 30 χρόνια εργασίας, γιατί όταν πέρασε απορρυπαντικό από το ταμείο…

Τε, 4 Φεβ 2026 21:55
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Νέα “βόμβα” από την Αθηνά Λινού: “Αν ήμουν στα 35 μου θα προσπαθούσα ίσως να βρω κάποιο άλλο εμβόλιο”

Τε, 28 Απρ 2021 19:14 ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

“Αισιόδοξοι πρέπει να είμαστε πάντα. Φέτος έχουμε σοβαρούς λόγους να πιστεύουμε ότι θα έχουμε ένα καλοκαίρι καλύτερο από το περσινό, αλλά ίσως λίγο χειρότερο από το προπέρσινο” δήλωσε η Αθηνά Λινού, καθηγήτρια Επιδημιολογίας στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρόεδρος του Ινστιτούτου Προληπτικής, Περιβαλλοντολογικής και Εργασιακής Ιατρικής Prolepsis, μιλώντας στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Φαίνεται ότι η καμπύλη της διασποράς έχει επιπεδωθεί χαμηλότερα από ότι ήταν πριν από 3-4 εβδομάδες, επομένως τα κρούσματα βαίνουν μειούμενα και οι συνέπειες των κρουσμάτων θα μειωθούν σιγά, σιγά. Χθες, ο δείκτης θετικότητας ήταν κοντά στο 4,3, επομένως ελπίζω ότι πολύ σύντομα θα είμαστε κάτω από το 4. Οι εμβολιασμοί προχωράνε, όχι με τους ρυθμούς που θα θέλαμε να δούμε, αλλά σύμφωνα με αυτά που έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση τους επόμενους δύο μήνες θα έχουμε ίσως παραπάνω από 3 ή 4 εκατομμύρια δόσεις” περιέγραψε.

“Αν ήμουν στα 35 μου θα προσπαθούσα ίσως να βρω κάποιο άλλο εμβόλιο. Στις γυναίκες υπάρχει πολύ σπάνια αλλά σε μεγαλύτερη συχνότητα το θρομβοεμβολικό επεισόδιο. Βέβαια, αυτό που θα πρότεινα επίσης θα ήταν το AstraZeneca να αξιοποιηθεί πιο πολύ από τις μεγαλύτερες ηλικίες όπως γίνεται στις περισσότερες χώρες του κόσμου, έτσι ώστε να ελαχιστοποιηθεί ακόμα περισσότερο αυτός ο κίνδυνος” σημείωσε.

“Πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας ότι σε επίπεδο ανθρώπων με το εμβόλιο, θα εμβολιαστούν όλοι. Στο εμβόλιο δεν έχουμε επιλογή, είναι σοβαρότερη πιθανότητα να οδηγηθείς στη θρόμβωση και στον θάνατο αν κολλήσεις κορονοϊό” κατέληξε.

Πηγή: enikos.gr

Αθηνά άλλο Βόμβα εμβόλιο Επικαιρότητα ήμουν ίσως κάποιο Λινού: προσπαθούσα
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθήνα: Σαν ταινία! Σοκαριστικά όσα έκανε η δασκάλα γιόγκα! Ποια είναι; Δεν της έδιναν οι συγγενείς δανεικά και…(Νέα βίντεο)
Τε, 4 Φεβ 2026 22:29
Χίος: Σοκάρει ο δύτης για την πολύνεκρη τραγωδία – Η φρικιαστική αποκάλυψη για όσα είδε! “Δεν περιγράφεται…”
Τε, 4 Φεβ 2026 22:02
Σάλος με σούπερ μάρκετ που απέλυσε ταμία μετά από 30 χρόνια εργασίας, γιατί όταν πέρασε απορρυπαντικό από το ταμείο…
Τε, 4 Φεβ 2026 21:55
Το σύμπαν αλλάζει και σε αυτά τα 4 ζώδια δίνονται μεγάλες ευκαιρίες τον Φεβρουάριο!
Τε, 4 Φεβ 2026 19:47
Έκτακτο – Φρικιαστικό περιστατικό με Έλληνα στη Γερμανία! Μέσα σε τρένο, μόλις του είπαν να…
Τε, 4 Φεβ 2026 14:52
Βαρύ και ασήκωτο το πένθος για τον 17χρονο Θεόδωρο – Το παιχνίδι που του έπαιξε η ζωή, χθες το βράδυ…
Τε, 4 Φεβ 2026 14:21
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.