Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Έκτακτο – Σεισμός τώρα! Ταρακουνήθηκε η Αττική

Δε, 17 Νοέ 2025 23:33

Δημητρίου: Η οικογένεια της Τζένης Βάνου περνά στην αντεπίθεση, για τη δήλωση της Άντζελας το 2024

Δε, 17 Νοέ 2025 23:15

Αθήνα: Σε σοκ οι συνάδελφοί του! – Νεκρός, μόλις στα 49 του, ο…

Δε, 17 Νοέ 2025 23:08
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Νεκρός Έλληνας στην Ινδία από κορωνοϊό – Τον βρήκαν νεκρό στο ξενοδοχείο!

Πε, 29 Απρ 2021 23:11 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Κορωνοϊός: Απροστάτευτη απέναντι στην επέλαση της πανδημίας παραμένει η Ινδία, αφού κάθε μέρα που περνά μετρά περισσότερα κρούσματα και πιο πολλούς θανάτους. Οι προβλέψεις είναι ακόμα πιο εφιαλτικές, καθώς μιλούν για 13.000 νεκρούς την ημέρα στα μέσα Μαΐου. Την ίδια ώρα ο αγώνας για εξεύρεση μιας φιάλης οξυγόνου για τους συγγενείς των ασθενών είναι ένας καθημερινός γολγοθάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσα στα θύματα του κορωνοϊού στην Ινδία τις τελευταίες ώρες είναι κι ένας Έλληνας, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου. Έλληνες που ζουν στην Ινδία περιγράφουν στον ΣΚΑΪ με τα πιο μελανά χρώματα την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα.

«Τα νοσοκομεία απ’ ό,τι ακούμε εξακολουθούν να είναι γεμάτα. Το να βρεις κρεβάτι είναι δύσκολο, εξακολουθούν να υπάρχουν βασικές ελλείψεις σε οξυγόνο σε φάρμακα», αναφέρει η Πολίνα Παπακώστα.

Η κατάσταση στην Ινδία είναι δραματική και η ανάγκη οξυγόνου μεγαλύτερη από ποτέ. Η Πολίνα Παπακώστα είναι μια από τους 50 περίπου Έλληνες που ζουν στην αχανή χώρα των 1,36 δισ. κατοίκων

Η ίδια επισημαίνει ότι «στην πολυκατοικία εδώ που είμαστε από γνωστούς, που ψάχνουνε, ο ένας ρωτάει τον άλλον, είμαστε στο σημείο που ψάχνουν συγγενείς οξυγόνο. Συνέχεια έχεις μηνύματα που μπορώ να βρω οξυγόνο, που μπορώ να βρω ρεντεσιβίρη, που μπορώ να βρω το τάδε φάρμακο, που μπορούμε να βρούμε κρεβάτι».

Η Ελληνίδα οικονομολόγος ζει με την οικογένειά της στη μεγαλούπολη Μουμπάι, μια από τις πόλεις που βρίσκονται στη δίνη της πανδημίας.

«Στο 1ο κύμα απλά άκουγες ιστορίες γενικά, τώρα μαθαίνεις από ανθρώπους στο κοντινό σου περιβάλλον να αρρωσταίνουν. Πολλοί νέοι και χωρίς προβλήματα αρρωσταίνουν και μάλιστα σχετικά βαριά. Επομένως είναι ανησυχητική η κατάσταση», προσθέτει.

Τις τελευταίες εβδομάδες οι λιγοστοί Έλληνες που ζούσαν εκεί εγκαταλείπουν τη χώρα, ανάμεσά τους και μία γιατρός.

Όπως δηλώνει η Ευγενία Βλαχοπούλου στην EΡΤ, τα νοσοκομεία δεν έχουν οξυγόνο και οι ΜΕΘ είναι γεμάτες. «Δηλαδή ένας ασθενής που χρειάζεται να πάει σε νοσοκομείο παίρνει το ιδιωτικό του αυτοκίνητο και τρέχει από το ένα νοσοκομείο στο άλλο και μπορεί να καταλήξει το βράδυ σπίτι του χωρίς να έχει καταφέρει να έχει οξυγόνο», υπογραμμίζει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσα στα θύματα του κορωνοϊού στην Ινδία τις τελευταίες ώρες είναι κι ένας Έλληνας, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου.

βρήκαν Διάφορα Έλληνας Ινδία κορoνοϊό νεκρό Νεκρός ξενοδοχείο! στην
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έκτακτο – Σεισμός τώρα! Ταρακουνήθηκε η Αττική
Δε, 17 Νοέ 2025 23:33
Δημητρίου: Η οικογένεια της Τζένης Βάνου περνά στην αντεπίθεση, για τη δήλωση της Άντζελας το 2024
Δε, 17 Νοέ 2025 23:15
Αθήνα: Σε σοκ οι συνάδελφοί του! – Νεκρός, μόλις στα 49 του, ο…
Δε, 17 Νοέ 2025 23:08
Οι αστρολογικές εκπλήξεις της νέας εβδομάδας: Ποια 4 ζώδια δέχονται απρόοπτα και μεγάλες αλλαγές
Δε, 17 Νοέ 2025 23:03
Είδηση της τελευταίας στιγμής! Παραιτήθηκε, μετά από 33χρόνια στο Star και πήγε στο ΣΚΑΙ
Δε, 17 Νοέ 2025 22:44
Φρίκη και ανατριχίλα στη Δράμα! Σκότωσαν και α@@@@@…
Δε, 17 Νοέ 2025 22:35
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.