Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Σύρος: Αποκαλυπτικά όσα λέει ο μάρτυρας που έφτασε πρώτος – Ο 41χρονος της έβγαλε την κουκούλα και το μαντήλι και τότε…

Δε, 27 Ιούλ 2026 23:36

Βίντεο ντοκουμέντο από τη Σύρο: Όσα έγιναν τη μοιραία μέρα με τη 42χρονη

Δε, 27 Ιούλ 2026 22:20

“Έρχονται” αλλαγές στις λαϊκές αγορές

Δε, 27 Ιούλ 2026 20:19
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Νένα Μεντή: Ο χαμός του συζύγου, ο εθισμός στα χαρτιά και ο σύντροφος με τον οποιό ζουν σε χωριστά σπίτια

Τρ, 5 Οκτ 2021 13:28 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Η Νένα Μεντή βρέθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show», το βράδυ της Δευτέρας και μίλησε για τη ξαφνική απώλεια του συζύγου της, τη χαρτοπαιξία, την κόρη της και την απόφασή της να μην μένει με τον σύντροφό της στο ίδιο σπίτι.

 

Ο πρώτος σύζυγος της Νένας Μεντή πέθανε ξαφνικά στα 34 του

 

Αναφερόμενη στην ξαφνική απώλεια του συζύγου της, η ηθοποιός υπογράμμισε «έχω περάσει πολλά κακά στη ζωή μου, από θανάτους και απώλειες. Ο πρώτος μου άντρας, ο Κώστας Στυλιάρης έφυγε στα 34 του χρόνια. Δεν υπάρχει αυτό το σοκ. Ακόμη και τώρα που έχει περάσει τόσος καιρό και αναπολώ τη στιγμή, δεν το χωράει ο νους μου. Γερός άνθρωπος και πέθανε ξαφνικά. Μόλις είχαμε γυρίσει την ταινία “Ο Θίασος”, εκείνος παίζει τον φασίστα και εγώ είπα ένα τραγούδι. Μετά από έναν χρόνο και λιγότερο, πέθανε. Για δύο τρία χρόνια δεν μπορούσα να πάω σινεμά να δω την ταινία. Όταν πήγα έπεσα από το κάθισμα, δεν το άντεχα. Ήταν πολύ νέος ήταν πολύ ξαφνικό αυτό που έγινε».

 

Για το πάθος που είχε με τη χαρτοπαιξία, το οποίο σταμάτησε όταν απέκτησε την κόρη της, η Νένα Μεντή επεσήμανε “άφησα το θέατρο τέσσερα χρόνια, δεν το άντεχα, είπα ότι δεν είναι για μένα. Το 1978 συνέβη κάτι με το θίασο που ήμουν και το άφησα. Είπα ότι έχω άλλα μυαλά, όχι ότι ήμουν σωστή εγώ, αλλά δεν μπορούσα να προσαρμοστώ. Πήρα τον δεύτερο άντρα μου τότε… Δεν είμαστε παντρεμένοι. Ο γάμος είναι αχρείαστο πράγμα. Ένα χαρτί που υπογράφεις”.

 

Η Νένα Μεντή σταμάτησε τη χαρτοπαιξία όταν απέκτησε την κόρη της

 

 

Και συμπληρώνει “έχω μια κόρη, πολύ καλή. Ανοίξαμε μια μπουτίκ κουλτουριάρικη στο Πόρτο Χέλι. Τρεις μήνες το κράτησα το μαγαζί. Τον υπόλοιπο χρόνο έπαιζα χαρτιά, ήμουν χαρτόμουτρο. Έκανα παιδί, το οποίο ήθελα δεν ήθελα… Μέχρι να μείνω έγκυος, δεν ήθελα παιδί, ήθελα να είμαι ελεύθερη. Λέω κάντο γιατί μπορεί να μετανιώσεις, αλλά αυτή ήταν η μεγάλη ευτυχία στη ζωή μου. Δεν συγκρίνεται με τίποτα. Αφού έκανα το παιδί, δεν μπορούσα πια να παίζω. Δεν δυσκολεύτηκα καθόλου να κόψω τον τζόγο. Αν πω ότι δεν ξανακάνω κάτι, δεν το ξανακάνω. Έχω πολλή δύναμη, είναι θέμα αυτοπεποίθησης. Έχω μια σκληρότητα, αλλά είμαι και λιώμα συγχρόνως”.

 

Όσον αφορά την απόφασή της να μην μένει μαζί με τον σύντροφό της, η Νένα Μεντή σημείωσε «είμαι χορτάτη από έρωτα. Και ερωτεύτηκα και αγάπησα. 44 χρόνια είμαστε μαζί με τον σύντροφό μου. Δεν θέλει να μιλάω για εκείνον. Ήμουν πολύ τυχερή και με τους δύο άντρες μου. Έχω έναν σπουδαίο άνθρωπο, νεότερος από μένα αρκετά, έναν δυνατός ηθοποιός. Έχουμε παίξει μαζί, έτσι ερωτευτήκαμε. Με έχουν ερωτευτεί πολύ. Δεν μένουμε στο ίδιο σπίτι εδώ και 15 χρόνια. Μείναμε μαζί για 25 χρόνια, κάναμε το παιδί. Είμαστε μαζί και αγαπημένοι. Είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος. Ήταν επιθυμία και των δυο μας. 20 λεπτά με τα πόδια είναι η απόσταση. Δεν υπάρχει, είναι the best».

εθισμός ζουν Μεντή: Νένα οποίο σπίτια, συζύγου σύντροφος Χαμός χαρτιά χωριστά
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σύρος: Αποκαλυπτικά όσα λέει ο μάρτυρας που έφτασε πρώτος – Ο 41χρονος της έβγαλε την κουκούλα και το μαντήλι και τότε…
Δε, 27 Ιούλ 2026 23:36
Βίντεο ντοκουμέντο από τη Σύρο: Όσα έγιναν τη μοιραία μέρα με τη 42χρονη
Δε, 27 Ιούλ 2026 22:20
“Έρχονται” αλλαγές στις λαϊκές αγορές
Δε, 27 Ιούλ 2026 20:19
Olympic Air: Πήρε φωτιά αεροσκάφος εν πτήσει
Δε, 27 Ιούλ 2026 19:23
Ελλάδα – Έκτακτο: Μεγάλη ανατροπή στο τροχαίο που συνέβη, πριν από λίγο; – Αν είναι αλήθεια πραγματικά σοκάρει
Δε, 27 Ιούλ 2026 18:58
Σύρος: Οι πρώτες εικόνες από την άφιξη της 42χρονης στο σπίτι του ζευγαριού – Όλες οι κινήσεις και όσα ακούστηκαν
Δε, 27 Ιούλ 2026 17:06
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.