Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

“Χτύπησε” ξανά ο θάνατος την πόρτα του Σφακιανάκη – Σκληρή απώλεια – Πέθανε η…

Τρ, 5 Μάι 2026 18:32

Ανακαλείται τυρί του τοστ μεγάλης Ελληνικής εταιρείας – Είναι το…

Τρ, 5 Μάι 2026 15:41

Δεν φεύγει το λίπος στην κοιλιά; Το λάθος που κάνουμε στη δίαιτα

Τρ, 5 Μάι 2026 15:34
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Νέο ξέσπασμα Μικρούτσικου για τον Αμβρόσιο.«Ντροπή σας! Δίνετε λόγο στον παραλογισμό»”

Τρ, 14 Μαρ 2023 11:29 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Μετά το πρώτο ξέσπασμα του Ανδρέα Μικρούτσικου ,για τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο ,μια νέα ένταση δημιουργήθηκε ,στην σημερινή εκπομπή “Σούπερ Κατερίνα” ,καθώς οι νέες δηλώσεις του Μητροπολίτη ,έβγαλαν εκτός εαυτού για ακόμη μία φορά τον δημοφιλή παρουσιαστή.

Σε απευθείας σύνδεση με τον Ανδρέα Καραγιάννη, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε πως σε επικοινωνία που είχε με τον ιερωμένο, ο πρώην μητροπολίτης άφησε αιχμές κατά των τηλεπαρουσιαστών, λέγοντας πως «άνθρωποι που δεν ξέρουν καν το Πάτερ Ημών, είναι δυνατόν να ερμηνεύσουν ένα θεολογικό κείμενο;». Παράλληλα, εμμένει στην αρχική του δήλωση, χωρίς να δώσει περαιτέρω έκταση.

«Γιατί δίνετε λόγο στον παραλογισμό; Γιατί δεν βάζετε ένα φρένο; Γιατί δεν τον διασφαλίζετε και τον κάνετε καυσόξυλα στην πυρά;» σχολίασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και πρόσθεσε: «Ανδρέα, εσύ φταις για όλα. Πας και του λες ότι έχουμε παρερμηνεύσει. Αυτό δεν είναι παρερμηνεία».

«Τον είπα φασιστικό όργανο και θα το προχωράω όσο θα επιμένει σε έναν λόγο εκδικητικό, που καταργεί κάθε έννοια θρησκείας και δη χριστιανισμού. Όλη η χριστιανική διδασκαλία είναι στο «Αγάπα τον πλησίον» σου και στη συμπαράσταση του ανθρώπου. Να χάνεις το παιδί σου και να λες «φταίει ο διάολος, το καρναβάλι και η Πάτρα»; Ντροπή σας!», κατήγγειλε στη συνέχεια ο παρουσιαστής.

«Δεν είναι ούτε πνευματικό ζήτημα, ούτε τίποτα. Είναι ένα δόγμα σκληρό, απάνθρωπο, μισαλλόδοξο, που κλείνει τα μάτια και λέει: τώρα θα σου δείξω εγώ», σημείωσε κλείνοντας ο Ανδρέας Μικρούτσικος.



«σας Αμβρόσιο.«Ντροπή για Διάφορα Δίνετε λόγω Μικρούτσικου: Νέο ξέσπασμα παραλογισμό»” παραλογισμό»” στον τον
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

“Χτύπησε” ξανά ο θάνατος την πόρτα του Σφακιανάκη – Σκληρή απώλεια – Πέθανε η…
Τρ, 5 Μάι 2026 18:32
Ανακαλείται τυρί του τοστ μεγάλης Ελληνικής εταιρείας – Είναι το…
Τρ, 5 Μάι 2026 15:41
Δεν φεύγει το λίπος στην κοιλιά; Το λάθος που κάνουμε στη δίαιτα
Τρ, 5 Μάι 2026 15:34
Μάιος: 4 ζώδια θα βρεθούν μπροστά σε αποκαλύψεις! Θα αλλάξει η ζωή τους
Τρ, 5 Μάι 2026 13:22
Γνωστός Έλληνας σεισμολόγος προειδοποιεί! “Επιμένω ότι θα γίνει ένας μεγάλος σεισμός” – Ποια περιοχή της χώρας είναι στο “κόκκινο”
Τρ, 5 Μάι 2026 12:36
Δήλωση “σεισμός” Χρυσοχοΐδη για πατίνια – “Έρχεται” νόμος – Απαγορεύεται να βγαίνουν στους δρόμους…
Τρ, 5 Μάι 2026 11:06
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.