Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

ΕΦΕΤ: Πασίγνωστο γλυκό αποσύρεται από την ελληνική αγορά – “Μην το καταναλώσετε!” – Είναι το…

Πα, 12 Δεκ 2025 18:36

Τα 3 ζώδια που κάνουν τη μεγάλη ανατροπή πριν φύγει η χρονιά

Πα, 12 Δεκ 2025 18:29

Φοινικούντα: Το τρίτο άτομο που καταζητείται για το φονικό, είναι γιος του πασίγνωστου…

Πα, 12 Δεκ 2025 17:37
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Νίκος Ανδρουλάκης: Μια «κοκκινοσκουφίτσα» της πολιτικής ζωής του τόπου;

Δε, 20 Φεβ 2023 13:44 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Αν μπορούσαμε να παραλληλίσουμε ,τον τελευταίο καιρό ,την πολιτική ζωή της χώρας και τους πολιτικούς μας, μ’ ένα κλασικό παραμύθι ,αυτό θα ήταν σίγουρα η ιστορία της Κοκκινοσκουφίτσας.

Ποιος μπορεί άλλωστε να αμφισβητήσει το γεγονός, ότι οι καθ’ όλα άξιοι πολιτικοί μας και «σωτήρες» μας ,δεν βρίσκονται σε μια διαρκή εφηβεία, σερβίροντας στον λαό, χρόνια ολόκληρα ,παραμύθια για παιδιά; Τα παιδιά(ο λαός),αγαπούν τα παραμύθια ,καθώς προβάλλουν έναν μαγικό κόσμο, ήρωες ενός φανταστικού κόσμου που κινούνται ανάμεσα στην πραγματικότητα και το μύθο.

Το γνωστό σκάνδαλο των υποκλοπών και η παρακολούθηση του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη ,συνειρμικά μας οδηγεί στην κορυφαία στιγμή συνάντησης, του λύκου, μεταμφιεσμένου σε γιαγιά, με την κοκκινοσκουφίτσα .Στο σημείο αυτό θα ήταν χρήσιμο να παραθέσουμε τον διάλογο των δύο πρωταγωνιστών του παραμυθιού, για να τον ξαναθυμηθούν όσοι τον ξέχασαν ή για να τον μάθουν όσοι τον αγνοούν.

 

-Αμάν γιαγιά, γιατί έχεις τόσο μεγάλα αυτιά;

-Για να σε ακούω καλύτερα!

-Αμάν γιαγιά, γιατί έχεις τόσο μεγάλα μάτια;

-Για να σε βλέπω καλύτερα!

-Αμάν γιαγιά, γιατί έχει τόσο μεγάλα χέρια;

-Για να σε πιάνω καλύτερα!

-Αλλά γιαγιά, τι μεγάλο και τρομακτικό στόμα που έχεις;

-Για να σε φάω καλύτερα!

 

Ελπίζουμε ο κος. Ανδρουλάκης, όπως και η κοκκινοσκουφίτσα ,όταν θα έρθει ο κυνηγός,  (ποιος θα αναλάβει άραγε τον ρόλο αυτό;) να τον απελευθερώσει, αν τελικά αφήσει τον λύκο να τον καταπιεί, να γεμίσει την κοιλιά του με πέτρες και όχι με τις πολυπόθητες ψήφους.

Πάντως, δεν είναι λίγοι αυτοί που λένε, ότι τώρα τελευταία, ο νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ,δείχνει να έχει «μεθύσει» από το αξίωμα της προεδρίας, κάνοντας οκτάρια , πότε δεξιά, πότε αριστερά ,αφήνοντας μια ασάφεια να αιωρείται πάνω από τα κεφάλια των ψηφοφόρων του.

Όπως και να ΄χει, ευχόμαστε να μην τον δούμε, εκτός από «μαστρο – Νίκο », καθ’ ότι πολιτικός μηχανικός στο επάγγελμα, να μεταμορφώνεται και σε «μαστροχαλαστή», αφού ψιθυρίζεται έντονα το τελευταίο διάστημα ,ότι κλείνει την πόρτα, σε αξιόλογα στελέχη, γιατί θέλει να φέρει το νέο, όπως ισχυρίζεται και μέσα από αυτό, την πολυδιαφημιζόμενη «ανανέωση».

 

«Ξύπνα Νίκο», τώρα που είναι νωρίς, γιατί όπως λένε και στην λεβεντογέννα Κρήτη, « Ότι παθαίνει ο άνθρωπος , το φταίει η κεφαλή ντου.»

(Μια τσιγγάνα της πολιτικής)

«κοκκινοσκουφίτσα» Ανδρουλάκης ζωής μια Νίκος Πολιτική πολιτικής της τόπου; του
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΦΕΤ: Πασίγνωστο γλυκό αποσύρεται από την ελληνική αγορά – “Μην το καταναλώσετε!” – Είναι το…
Πα, 12 Δεκ 2025 18:36
Τα 3 ζώδια που κάνουν τη μεγάλη ανατροπή πριν φύγει η χρονιά
Πα, 12 Δεκ 2025 18:29
Φοινικούντα: Το τρίτο άτομο που καταζητείται για το φονικό, είναι γιος του πασίγνωστου…
Πα, 12 Δεκ 2025 17:37
Πολύ δύσκολες ώρες για τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη
Πα, 12 Δεκ 2025 16:59
Αδιανόητο περιστατικό! Πήγε σε χριστουγεννιάτικη φάτνη στον δρόμο και έκανε…
Πα, 12 Δεκ 2025 13:16
Νέα Σελήνη στον Τοξότη: Ένα νέο κεφάλαιο ξεκινά για αυτά τα 3 ζώδια στις 20 Δεκεμβρίου 2025
Πα, 12 Δεκ 2025 12:41
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.