Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Υποψήφιος στις εκλογές ο Βασίλης Καρράς…

Πε 30 Μαρ 2023 0:00

My style rocks: Χαμός!Της τα ‘χωσε ο Κουδουνάρης…

Τε 29 Μαρ 2023 23:03

Ο Κουτσογιαννόπουλος “άδειασε” την Ελένη στον αέρα…

Τε 29 Μαρ 2023 22:29
Facebook Twitter Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Νίκος Ανδρουλάκης: Μια «κοκκινοσκουφίτσα» της πολιτικής ζωής του τόπου;

Δε 20 Φεβ 2023 13:44 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Facebook Twitter WhatsApp Email
Facebook Twitter WhatsApp Email

Αν μπορούσαμε να παραλληλίσουμε ,τον τελευταίο καιρό ,την πολιτική ζωή της χώρας και τους πολιτικούς μας, μ’ ένα κλασικό παραμύθι ,αυτό θα ήταν σίγουρα η ιστορία της Κοκκινοσκουφίτσας.

Ποιος μπορεί άλλωστε να αμφισβητήσει το γεγονός, ότι οι καθ’ όλα άξιοι πολιτικοί μας και «σωτήρες» μας ,δεν βρίσκονται σε μια διαρκή εφηβεία, σερβίροντας στον λαό, χρόνια ολόκληρα ,παραμύθια για παιδιά; Τα παιδιά(ο λαός),αγαπούν τα παραμύθια ,καθώς προβάλλουν έναν μαγικό κόσμο, ήρωες ενός φανταστικού κόσμου που κινούνται ανάμεσα στην πραγματικότητα και το μύθο.

Το γνωστό σκάνδαλο των υποκλοπών και η παρακολούθηση του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη ,συνειρμικά μας οδηγεί στην κορυφαία στιγμή συνάντησης, του λύκου, μεταμφιεσμένου σε γιαγιά, με την κοκκινοσκουφίτσα .Στο σημείο αυτό θα ήταν χρήσιμο να παραθέσουμε τον διάλογο των δύο πρωταγωνιστών του παραμυθιού, για να τον ξαναθυμηθούν όσοι τον ξέχασαν ή για να τον μάθουν όσοι τον αγνοούν.

 

-Αμάν γιαγιά, γιατί έχεις τόσο μεγάλα αυτιά;

-Για να σε ακούω καλύτερα!

-Αμάν γιαγιά, γιατί έχεις τόσο μεγάλα μάτια;

-Για να σε βλέπω καλύτερα!

-Αμάν γιαγιά, γιατί έχει τόσο μεγάλα χέρια;

-Για να σε πιάνω καλύτερα!

-Αλλά γιαγιά, τι μεγάλο και τρομακτικό στόμα που έχεις;

-Για να σε φάω καλύτερα!

 

Ελπίζουμε ο κος. Ανδρουλάκης, όπως και η κοκκινοσκουφίτσα ,όταν θα έρθει ο κυνηγός,  (ποιος θα αναλάβει άραγε τον ρόλο αυτό;) να τον απελευθερώσει, αν τελικά αφήσει τον λύκο να τον καταπιεί, να γεμίσει την κοιλιά του με πέτρες και όχι με τις πολυπόθητες ψήφους.

Πάντως, δεν είναι λίγοι αυτοί που λένε, ότι τώρα τελευταία, ο νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ,δείχνει να έχει «μεθύσει» από το αξίωμα της προεδρίας, κάνοντας οκτάρια , πότε δεξιά, πότε αριστερά ,αφήνοντας μια ασάφεια να αιωρείται πάνω από τα κεφάλια των ψηφοφόρων του.

Όπως και να ΄χει, ευχόμαστε να μην τον δούμε, εκτός από «μαστρο – Νίκο », καθ’ ότι πολιτικός μηχανικός στο επάγγελμα, να μεταμορφώνεται και σε «μαστροχαλαστή», αφού ψιθυρίζεται έντονα το τελευταίο διάστημα ,ότι κλείνει την πόρτα, σε αξιόλογα στελέχη, γιατί θέλει να φέρει το νέο, όπως ισχυρίζεται και μέσα από αυτό, την πολυδιαφημιζόμενη «ανανέωση».

 

«Ξύπνα Νίκο», τώρα που είναι νωρίς, γιατί όπως λένε και στην λεβεντογέννα Κρήτη, « Ότι παθαίνει ο άνθρωπος , το φταίει η κεφαλή ντου.»

(Μια τσιγγάνα της πολιτικής)

«κοκκινοσκουφίτσα» Ανδρουλάκης ζωής μια Νίκος Πολιτική πολιτικής της τόπου; του

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Υποψήφιος στις εκλογές ο Βασίλης Καρράς…
Πε 30 Μαρ 2023 0:00
My style rocks: Χαμός!Της τα ‘χωσε ο Κουδουνάρης…
Τε 29 Μαρ 2023 23:03
Ο Κουτσογιαννόπουλος “άδειασε” την Ελένη στον αέρα…
Τε 29 Μαρ 2023 22:29
Σοκ στον Εύοσμο από τον ξυλοδαρμό 14χρονης…
Τε 29 Μαρ 2023 21:52
Αλεξάνδρα Παλαιολόγου:Κόλαφος για Ανδρέα Μικρούτσικο και Γιώργο Λιάνη.
Τε 29 Μαρ 2023 20:17
Συγκλονίζει η εξομολόγηση πασίγνωστης τραγουδίστρια…
Τε 29 Μαρ 2023 19:56
Net-time.gr
Facebook Twitter Instagram YouTube
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
© 2023 net-time.gr Designed by net-time.

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.