Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Ελλάδα – Η διάρρηξη πήρε απρόσμενη τροπή! Αθεόβοφος ο κλέφτης! Τον έψαχναν μέσα στο κατάστημα και…

Τρ, 24 Φεβ 2026 17:30

Μακιγιάζ ματιών μετά τα 50 και 60: Το τρικ που κάνει φυσικό λίφτινγκ στα μάτια

Τρ, 24 Φεβ 2026 16:58

Αυτά τα τέσσερα ζώδια θα έχουν έναν τέλειο Μάρτιο! – “Κλείνουν” ανοιχτούς λογαριασμούς…

Τρ, 24 Φεβ 2026 14:59
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Νίκος Κοκλώνης: Δημοσίευσε φωτογραφίες εκβιασμού του από την Τέτα Καμπουρέλη (Vid)

Πε, 1 Απρ 2021 23:31 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Ο Νίκος Κοκλώνης καταγγέλει πως του ζητά εκβιαστικά 50.000€.

Μια απίστευτη ιστορία με πρωταγωνιστές τον Νίκο Κοκλώνη και την Τέτα Καμπουρέλη έφερε στο φως η εκπομπή «Ευτυχείτε».

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή, η Καμπουρέλη φέρεται να εκβιάζει τον Νίκο Κοκλώνη, ιδιοκτήτη του περιοδικού «ΟΚ!», προκειμένου να λάβει χρηματική «αμοιβή» της τάξεως των 50.000€ για αστυνομικό ρεπορτάζ σχετικά με το ριφιφί στις τραπεζικές θυρίδες του Ψυχικού, το οποίο θα δημοσιευτεί στο τεύχος του Σαββάτου.

Ο Νίκος Κοκλώνης παραχώρησε στην εκπομπή το σχετικό υλικό από το κινητό του τηλέφωνο, από το οποίο προκύπτει πως η σύζυγος του 58χρονου Βασίλη Γκουρούση εκβίασε τον ίδιο να της καταβάλλει αμέσως 50.000€ «για να μη βγει στα κανάλια» για το ρεπορτάζ του Σαββάτου.

Η σύμβουλος έκδοσης του περιοδικού, Σόνια Καζόνι, μίλησε στην εκπομπή εξηγώντας τι ακριβώς έχει συμβεί:

«Στο τεύχος που βγαίνει το Σάββατο έχουμε ένα ρεπορτάζ που έχει κάνει η αστυνομική ρεπόρτερ, Νάντια Αλεξίου, που αφορά στο ριφιφί. Το ρεπορτάζ είναι εκτενές, αφορά πράγματα που έχουμε ήδη διαβάσει στα sites και τις εφημερίδες και από όσο γνωρίζω η δημοσιογράφος έχει επικοινωνήσει και με τον δικηγόρο του κ. Γκουρούση, Αντώνη Βουλγαράκη. Είναι ενήμερος ο δικηγόρος για το ρεπορτάζ που βγαίνει.

Επίσης, είχαμε επικοινωνήσει και με την κ. Καμπουρέλη ρωτώντας αν θέλει να κάνει κι εκείνη κάποια δήλωση, αλλά τελικά αποφάσισε να μην κάνει δηλώσεις. Το ρεπορτάζ καταγράφει τα γεγονότα. Οι φωτογραφίες από το σπίτι της κ. Καμπουρέλη μέσα στο περιοδικό, είναι από παλαιότερη φωτογράφιση με συναίνεσή της. Ο εκδότης είναι εμβρόντητος γιατί από τις 07:00 πρωί λαμβάνει κλήσεις και μηνύματα που φαίνονται ξεκάθαρα απειλητικά και εκβιαστικά, ζητώντας χρήματα. Πραγματικά έχουμε μείνει άναυδοι. Έχουμε επικοινωνήσει με τον δικηγόρο μας για να γίνουν όλα τα νόμιμα. Δεν έχουμε καταλάβει γιατί ζητά αυτά τα χρήματα!».

Πηγή:dailymedia.com.gr

Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα – Η διάρρηξη πήρε απρόσμενη τροπή! Αθεόβοφος ο κλέφτης! Τον έψαχναν μέσα στο κατάστημα και…
Τρ, 24 Φεβ 2026 17:30
Μακιγιάζ ματιών μετά τα 50 και 60: Το τρικ που κάνει φυσικό λίφτινγκ στα μάτια
Τρ, 24 Φεβ 2026 16:58
Αυτά τα τέσσερα ζώδια θα έχουν έναν τέλειο Μάρτιο! – “Κλείνουν” ανοιχτούς λογαριασμούς…
Τρ, 24 Φεβ 2026 14:59
Τελευταία εβδομάδα Φεβρουαρίου: Σε 2 ημέρες αυτά τα ζώδια θα έρθουν αντιμέτωπα με το παρελθόν!
Τρ, 24 Φεβ 2026 12:52
Νεκρός πρωταγωνιστής πασίγνωστης σειράς! Φρικτό το τέλος του…
Τρ, 24 Φεβ 2026 10:02
Ελλάδα – Έκτακτο – Πανικός! Καραμπόλα 7 αυτοκινήτων στο ύψος της…
Τρ, 24 Φεβ 2026 09:58
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.