Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Μαζωνάκης – “Ώρες Μικρές”: Αυτός ο στίχος συγκίνησε τον Γιώργο και διάλεξε να πεί το τραγούδι

Τε, 16 Σεπ 2026 23:59

Ζώδια – 17/9: Ένα ζώδιο ξεχωρίζει αύριο – Κάτι απρόοπτο του δίνει μία μοναδική ευκαιρία

Τε, 16 Σεπ 2026 23:49

Μαζωνάκης: Το κελί της Γάκα στον Κορυδαλλό δεν είναι τυχαίο – Ποιος βρίσκεται εκεί;

Τε, 16 Σεπ 2026 23:45
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Νίκος Κοκλώνης: Δημοσίευσε φωτογραφίες εκβιασμού του από την Τέτα Καμπουρέλη (Vid)

Πε, 1 Απρ 2021 23:31 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Ο Νίκος Κοκλώνης καταγγέλει πως του ζητά εκβιαστικά 50.000€.

Μια απίστευτη ιστορία με πρωταγωνιστές τον Νίκο Κοκλώνη και την Τέτα Καμπουρέλη έφερε στο φως η εκπομπή «Ευτυχείτε».

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή, η Καμπουρέλη φέρεται να εκβιάζει τον Νίκο Κοκλώνη, ιδιοκτήτη του περιοδικού «ΟΚ!», προκειμένου να λάβει χρηματική «αμοιβή» της τάξεως των 50.000€ για αστυνομικό ρεπορτάζ σχετικά με το ριφιφί στις τραπεζικές θυρίδες του Ψυχικού, το οποίο θα δημοσιευτεί στο τεύχος του Σαββάτου.

Ο Νίκος Κοκλώνης παραχώρησε στην εκπομπή το σχετικό υλικό από το κινητό του τηλέφωνο, από το οποίο προκύπτει πως η σύζυγος του 58χρονου Βασίλη Γκουρούση εκβίασε τον ίδιο να της καταβάλλει αμέσως 50.000€ «για να μη βγει στα κανάλια» για το ρεπορτάζ του Σαββάτου.

Η σύμβουλος έκδοσης του περιοδικού, Σόνια Καζόνι, μίλησε στην εκπομπή εξηγώντας τι ακριβώς έχει συμβεί:

«Στο τεύχος που βγαίνει το Σάββατο έχουμε ένα ρεπορτάζ που έχει κάνει η αστυνομική ρεπόρτερ, Νάντια Αλεξίου, που αφορά στο ριφιφί. Το ρεπορτάζ είναι εκτενές, αφορά πράγματα που έχουμε ήδη διαβάσει στα sites και τις εφημερίδες και από όσο γνωρίζω η δημοσιογράφος έχει επικοινωνήσει και με τον δικηγόρο του κ. Γκουρούση, Αντώνη Βουλγαράκη. Είναι ενήμερος ο δικηγόρος για το ρεπορτάζ που βγαίνει.

Επίσης, είχαμε επικοινωνήσει και με την κ. Καμπουρέλη ρωτώντας αν θέλει να κάνει κι εκείνη κάποια δήλωση, αλλά τελικά αποφάσισε να μην κάνει δηλώσεις. Το ρεπορτάζ καταγράφει τα γεγονότα. Οι φωτογραφίες από το σπίτι της κ. Καμπουρέλη μέσα στο περιοδικό, είναι από παλαιότερη φωτογράφιση με συναίνεσή της. Ο εκδότης είναι εμβρόντητος γιατί από τις 07:00 πρωί λαμβάνει κλήσεις και μηνύματα που φαίνονται ξεκάθαρα απειλητικά και εκβιαστικά, ζητώντας χρήματα. Πραγματικά έχουμε μείνει άναυδοι. Έχουμε επικοινωνήσει με τον δικηγόρο μας για να γίνουν όλα τα νόμιμα. Δεν έχουμε καταλάβει γιατί ζητά αυτά τα χρήματα!».

Πηγή:dailymedia.com.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μαζωνάκης – “Ώρες Μικρές”: Αυτός ο στίχος συγκίνησε τον Γιώργο και διάλεξε να πεί το τραγούδι
Τε, 16 Σεπ 2026 23:59
Ζώδια – 17/9: Ένα ζώδιο ξεχωρίζει αύριο – Κάτι απρόοπτο του δίνει μία μοναδική ευκαιρία
Τε, 16 Σεπ 2026 23:49
Μαζωνάκης: Το κελί της Γάκα στον Κορυδαλλό δεν είναι τυχαίο – Ποιος βρίσκεται εκεί;
Τε, 16 Σεπ 2026 23:45
Μαζωνάκης: Η παγκόσμια θέση-σοκ στη μουσική που δεν έχει αγγίξει ποτέ Έλληνας λαϊκός σταρ
Τε, 16 Σεπ 2026 23:31
“Σε μένα έστειλε η γιατρός τη φωτογραφία του Μαζωνάκη…ανάθεμα την ώρα και τη στιγμή”
Τε, 16 Σεπ 2026 21:06
Μαζωνάκης: Νευρική η Γάκα στο κελί της – Της ζητάει επίμονα από τους αστυνομικούς
Τε, 16 Σεπ 2026 21:00
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.