Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

26 Μαΐου: 3 ζώδια ευνοούνται από το Σύμπαν και ξεκλειδώνουν μία κλειστή πόρτα! Το 3ο θα δεχτεί σημαντικό τηλεφώνημα!

Δε, 25 Μάι 2026 23:33

Γωγώ Μαστροκώστα: Η απόφαση του Τραϊανού Δέλλα και της κόρης τους για την κηδεία που συγκινεί

Δε, 25 Μάι 2026 23:28

Διπλό το «χτύπημα» για τον Τραϊανό Δέλλα, μετά τον θάνατο της Γωγώς Μαστροκώστα! Σήμερα, έχασε και τον…

Δε, 25 Μάι 2026 18:25
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Νίκος Κοκλώνης: Δημοσίευσε φωτογραφίες εκβιασμού του από την Τέτα Καμπουρέλη (Vid)

Πε, 1 Απρ 2021 23:31 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Ο Νίκος Κοκλώνης καταγγέλει πως του ζητά εκβιαστικά 50.000€.

Μια απίστευτη ιστορία με πρωταγωνιστές τον Νίκο Κοκλώνη και την Τέτα Καμπουρέλη έφερε στο φως η εκπομπή «Ευτυχείτε».

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή, η Καμπουρέλη φέρεται να εκβιάζει τον Νίκο Κοκλώνη, ιδιοκτήτη του περιοδικού «ΟΚ!», προκειμένου να λάβει χρηματική «αμοιβή» της τάξεως των 50.000€ για αστυνομικό ρεπορτάζ σχετικά με το ριφιφί στις τραπεζικές θυρίδες του Ψυχικού, το οποίο θα δημοσιευτεί στο τεύχος του Σαββάτου.

Ο Νίκος Κοκλώνης παραχώρησε στην εκπομπή το σχετικό υλικό από το κινητό του τηλέφωνο, από το οποίο προκύπτει πως η σύζυγος του 58χρονου Βασίλη Γκουρούση εκβίασε τον ίδιο να της καταβάλλει αμέσως 50.000€ «για να μη βγει στα κανάλια» για το ρεπορτάζ του Σαββάτου.

Η σύμβουλος έκδοσης του περιοδικού, Σόνια Καζόνι, μίλησε στην εκπομπή εξηγώντας τι ακριβώς έχει συμβεί:

«Στο τεύχος που βγαίνει το Σάββατο έχουμε ένα ρεπορτάζ που έχει κάνει η αστυνομική ρεπόρτερ, Νάντια Αλεξίου, που αφορά στο ριφιφί. Το ρεπορτάζ είναι εκτενές, αφορά πράγματα που έχουμε ήδη διαβάσει στα sites και τις εφημερίδες και από όσο γνωρίζω η δημοσιογράφος έχει επικοινωνήσει και με τον δικηγόρο του κ. Γκουρούση, Αντώνη Βουλγαράκη. Είναι ενήμερος ο δικηγόρος για το ρεπορτάζ που βγαίνει.

Επίσης, είχαμε επικοινωνήσει και με την κ. Καμπουρέλη ρωτώντας αν θέλει να κάνει κι εκείνη κάποια δήλωση, αλλά τελικά αποφάσισε να μην κάνει δηλώσεις. Το ρεπορτάζ καταγράφει τα γεγονότα. Οι φωτογραφίες από το σπίτι της κ. Καμπουρέλη μέσα στο περιοδικό, είναι από παλαιότερη φωτογράφιση με συναίνεσή της. Ο εκδότης είναι εμβρόντητος γιατί από τις 07:00 πρωί λαμβάνει κλήσεις και μηνύματα που φαίνονται ξεκάθαρα απειλητικά και εκβιαστικά, ζητώντας χρήματα. Πραγματικά έχουμε μείνει άναυδοι. Έχουμε επικοινωνήσει με τον δικηγόρο μας για να γίνουν όλα τα νόμιμα. Δεν έχουμε καταλάβει γιατί ζητά αυτά τα χρήματα!».

Πηγή:dailymedia.com.gr

Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

26 Μαΐου: 3 ζώδια ευνοούνται από το Σύμπαν και ξεκλειδώνουν μία κλειστή πόρτα! Το 3ο θα δεχτεί σημαντικό τηλεφώνημα!
Δε, 25 Μάι 2026 23:33
Γωγώ Μαστροκώστα: Η απόφαση του Τραϊανού Δέλλα και της κόρης τους για την κηδεία που συγκινεί
Δε, 25 Μάι 2026 23:28
Διπλό το «χτύπημα» για τον Τραϊανό Δέλλα, μετά τον θάνατο της Γωγώς Μαστροκώστα! Σήμερα, έχασε και τον…
Δε, 25 Μάι 2026 18:25
Θλίψη! Πέθανε ξαφνικά ο Γιάννης Σάρπης
Δε, 25 Μάι 2026 18:09
Οι 10 μαγικές φράσεις που μειώνουν την ένταση σε δύσκολες συζητήσεις
Δε, 25 Μάι 2026 18:05
Οι άνθρωποι που βάζουν το χρήμα πάνω από τις σχέσεις, συνήθως έχουν αυτά 8 χαρακτηριστικά και δεν το συνειδητοποιούν
Δε, 25 Μάι 2026 16:55
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.