Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
  • TV
ΝΕΑ

Υπόθεση Πάτρα-Νέες εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση:Αυτό ζητούν οι ιατροδικαστές για την υπόθεση της Τζωρτζίνας.Τι υποπτεύονται.

Σάββατο, 21 Μαΐου 2022 10:36 ΜΜ

Ινδία-Σοκαριστική ιστορία:Γυναίκα έζησε όλη της την ζωή μεταμφιεσμένη σε άνδρα.

Σάββατο, 21 Μαΐου 2022 10:32 ΜΜ

Παναγιώτης Καλέσης:Ο άνθρωπος που είχαν όλοι για νεκρό.Γιατί περιπλανιόταν για 51 μέρες στον Όλυμπο.

Σάββατο, 21 Μαΐου 2022 10:29 ΜΜ
Facebook Twitter Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
  • TV
Κυριακή, 22 Μαΐου 2022
Net-time.gr

Νίκος Κοκλώνης: Δημοσίευσε φωτογραφίες εκβιασμού του από την Τέτα Καμπουρέλη (Vid)

Πέμπτη, 1 Απριλίου 2021 11:31 ΜΜ Διάφορα
Facebook Twitter WhatsApp Email
Facebook Twitter WhatsApp Email

Ο Νίκος Κοκλώνης καταγγέλει πως του ζητά εκβιαστικά 50.000€.

Μια απίστευτη ιστορία με πρωταγωνιστές τον Νίκο Κοκλώνη και την Τέτα Καμπουρέλη έφερε στο φως η εκπομπή «Ευτυχείτε».

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή, η Καμπουρέλη φέρεται να εκβιάζει τον Νίκο Κοκλώνη, ιδιοκτήτη του περιοδικού «ΟΚ!», προκειμένου να λάβει χρηματική «αμοιβή» της τάξεως των 50.000€ για αστυνομικό ρεπορτάζ σχετικά με το ριφιφί στις τραπεζικές θυρίδες του Ψυχικού, το οποίο θα δημοσιευτεί στο τεύχος του Σαββάτου.

Ο Νίκος Κοκλώνης παραχώρησε στην εκπομπή το σχετικό υλικό από το κινητό του τηλέφωνο, από το οποίο προκύπτει πως η σύζυγος του 58χρονου Βασίλη Γκουρούση εκβίασε τον ίδιο να της καταβάλλει αμέσως 50.000€ «για να μη βγει στα κανάλια» για το ρεπορτάζ του Σαββάτου.

Η σύμβουλος έκδοσης του περιοδικού, Σόνια Καζόνι, μίλησε στην εκπομπή εξηγώντας τι ακριβώς έχει συμβεί:

«Στο τεύχος που βγαίνει το Σάββατο έχουμε ένα ρεπορτάζ που έχει κάνει η αστυνομική ρεπόρτερ, Νάντια Αλεξίου, που αφορά στο ριφιφί. Το ρεπορτάζ είναι εκτενές, αφορά πράγματα που έχουμε ήδη διαβάσει στα sites και τις εφημερίδες και από όσο γνωρίζω η δημοσιογράφος έχει επικοινωνήσει και με τον δικηγόρο του κ. Γκουρούση, Αντώνη Βουλγαράκη. Είναι ενήμερος ο δικηγόρος για το ρεπορτάζ που βγαίνει.

Επίσης, είχαμε επικοινωνήσει και με την κ. Καμπουρέλη ρωτώντας αν θέλει να κάνει κι εκείνη κάποια δήλωση, αλλά τελικά αποφάσισε να μην κάνει δηλώσεις. Το ρεπορτάζ καταγράφει τα γεγονότα. Οι φωτογραφίες από το σπίτι της κ. Καμπουρέλη μέσα στο περιοδικό, είναι από παλαιότερη φωτογράφιση με συναίνεσή της. Ο εκδότης είναι εμβρόντητος γιατί από τις 07:00 πρωί λαμβάνει κλήσεις και μηνύματα που φαίνονται ξεκάθαρα απειλητικά και εκβιαστικά, ζητώντας χρήματα. Πραγματικά έχουμε μείνει άναυδοι. Έχουμε επικοινωνήσει με τον δικηγόρο μας για να γίνουν όλα τα νόμιμα. Δεν έχουμε καταλάβει γιατί ζητά αυτά τα χρήματα!».

Πηγή:dailymedia.com.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Υπόθεση Πάτρα-Νέες εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση:Αυτό ζητούν οι ιατροδικαστές για την υπόθεση της Τζωρτζίνας.Τι υποπτεύονται.

Σάββατο, 21 Μαΐου 2022 10:36 ΜΜ

Ινδία-Σοκαριστική ιστορία:Γυναίκα έζησε όλη της την ζωή μεταμφιεσμένη σε άνδρα.

Σάββατο, 21 Μαΐου 2022 10:32 ΜΜ

Παναγιώτης Καλέσης:Ο άνθρωπος που είχαν όλοι για νεκρό.Γιατί περιπλανιόταν για 51 μέρες στον Όλυμπο.

Σάββατο, 21 Μαΐου 2022 10:29 ΜΜ

Γιώργος Καραϊβάζ:Δραματική εξέλιξη στην υπόθεση της δολοφονίας του.Η υπόθεση που φαινόταν εύκολη αλλά….

Σάββατο, 21 Μαΐου 2022 10:03 ΜΜ

Ευλογιά των πιθήκων-Ελλάδα:Εντοπίστηκε το πρώτο κρούσμα στην Ελλάδα.Που εντοπίστηκε,ποια είναι τα συμπτώματα και γιατί θα μεταφερθεί ο ασθενής σε ειδική κάψουλα.

Σάββατο, 21 Μαΐου 2022 9:32 ΜΜ

Σία Κοσιώνη:Η τρυφερή ανάρτηση για τον Μπακογιάννη και την γιορτή του που απέσπασε βροχή σχολίων.

Σάββατο, 21 Μαΐου 2022 9:28 ΜΜ
Net-time.gr
Facebook Twitter Instagram YouTube
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Πολιτική Απορρήτου
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
© 2022 net-time.gr Designed by EUROFIGURE.

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε. Πατήστε Esc για ακύρωση.