Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Σοκαριστικές εξελίξεις στην ανατριχιαστική υπόθεση του Ηρακλείου! Ο γιος είναι ο δολοφόνος; Τους ε@@@@…

Πα, 31 Οκτ 2025 23:47

Ηράκλειο Κρήτης: Φρίκη και ανατριχίλα πίσω από την κλειστή πόρτα για μητέρα και γιο! Τι ρόλο έπαιξε ο δεύτερος γιος;

Πα, 31 Οκτ 2025 22:22

Καλαμάτα: Σας παρακαλώ σ@@@@@ το! – Το βίντεο τα δείχνει όλα! – Η στιγμή που άνδρας κ@@@@@ από…(Βίντεο)

Πα, 31 Οκτ 2025 18:59
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Νίκος Κουρκούλης: ” Με την Κέλλυ αντιμετωπίζουμε προβλήματα…”

Δε, 18 Νοέ 2024 17:52 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Ο Νίκος Κουρκούλης παραχώρησε συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή του Mega και μίλησε μεταξύ άλλων και για τη σχέση του με τη σύζυγό του, Κέλλυ Κελεκίδου, καθώς δημοσιεύματα τους θέλουν να έχουν χωρίσει.

Ο τραγουδιστής μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» ανέφερε πως από το 2004 που ξεκίνησε η σχέση τους έχει ειπωθεί πάρα πολλέ φορές ότι χωρίζουν, ενώ ξκαθάρισε πως αν έχει κάτι να πει θα το κάνει από μόνος του. Αναφερόμενος στην απώλεια των γονιών του εξομολογήθηκε πως του άλλαξε ριζικά τη ζωή.

Πιο αναλυτικά, είπε: «Από το 2004 που ξεκίνησε η σχέση μου με τη σύζυγό μου, μας έχουν χωρίσει και μας έχουν παντρέψει 100 φορές. Θα πω και σε εσάς αυτό που λέω και στους άλλους συναδέλφους σας, όταν υπάρχουν πράγματα, τα οποία είναι σε ένα προσωπικό επίπεδο, δεν μπορείς να μιλήσεις δημόσια γι’ αυτά. Όταν υπάρχει ένα τετελεσμένο γεγονός από την άλλη, δεν μπορείς να το αμφισβητήσεις».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Στη φάση που βρισκόμαστε, δεν είμαι ο άνθρωπος που θα κάτσω να δώσω πληροφορίες για το τι κάνω στο σπίτι μου και πώς είναι η σχέση με τη γυναίκα μου. Δεν αφορά κανέναν πιστεύω, αυτό είναι κάτι προσωπικό. Η ζωή για δυο ανθρώπους, όπως εμείς, δεν είναι εύκολη, είναι μια δύσκολη καθημερινότητα, είμαστε στον ίδιο χώρο. Αντιμετωπίζουμε πολλά προβλήματα όλα αυτά τα χρόνια αλλά πάντα τα ξεπερνούσαμε με αγάπη και ζήλο. Όταν υπάρχει κάτι να πω, θα το πω μόνος μου».

Μιλώντας για την απώλεια της μητέρας του και του πατέρα του, ο Νίκος Κουρκούλης εξομολογήθηκε: «Η απώλεια της μητέρας αλλά και του πατέρα μου άλλαξαν τη ζωή μου ριζικά. Με επηρέασε πάρα πολύ. Σε ένα διάστημα τεσσάρων ετών έχασα και τους δυο γονείς μου από καρκίνο».

Κλείνοντας, ο τραγουδιστής θυμήθηκε τα δύσκολα παιδικά του χρόνια: «Προέρχομαι από μια πολλή φτωχή οικογένεια… Μεγάλωσα σε ένα σπίτι 55 τετραγωνικών, τόσο είναι τώρα η αποθήκη μου. Κοιμόμουν σε ένα κρεβάτι-καναπέ, δεν είχα κανονικό κρεβάτι, αυτό μου έμεινε συνήθειο και μετά από μια συζήτηση που είχα με την ψυχολόγο κατάλαβα γιατί μου αρέσει ο καναπές και δεν κοιμάμαι στο κρεβάτι».

Δείτε το βίντεο – ” Με την Κέλλυ αντιμετωπίζουμε προβλήματα…”


” αντιμετωπίζουμε Διάφορα Κέλλυ Κουρκούλης, με Νίκος προβλήματα…” την
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σοκαριστικές εξελίξεις στην ανατριχιαστική υπόθεση του Ηρακλείου! Ο γιος είναι ο δολοφόνος; Τους ε@@@@…
Πα, 31 Οκτ 2025 23:47
Ηράκλειο Κρήτης: Φρίκη και ανατριχίλα πίσω από την κλειστή πόρτα για μητέρα και γιο! Τι ρόλο έπαιξε ο δεύτερος γιος;
Πα, 31 Οκτ 2025 22:22
Καλαμάτα: Σας παρακαλώ σ@@@@@ το! – Το βίντεο τα δείχνει όλα! – Η στιγμή που άνδρας κ@@@@@ από…(Βίντεο)
Πα, 31 Οκτ 2025 18:59
Ασπρόπυργος: Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στην αυλή του σχολείου – Ούρλιαζαν τα άλλα παιδια – Το μυστήριο με την 10χρονη…
Πα, 31 Οκτ 2025 18:53
Αυτός είναι ο πασίγνωστος Έλληνας τηλεοπτικός σεφ, που συνελήφθη και κινδυνεύει να πάει φυλακή – Όλοι κάναμε συνταγές του
Πα, 31 Οκτ 2025 17:06
Πασίγνωστος ‘Ελληνας τηλεοπτικός σεφ συνελήφθη – Μπορεί να φυλακιστεί – Τι συνέβη;
Πα, 31 Οκτ 2025 15:15
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.