Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Μάιος: Ραγδαίες εξελίξεις για 3 ζώδια! Δεν θα μοιάζει με κανέναν άλλον μήνα! Η τύχη τους αλλάζει πορεία!

Τρ, 28 Απρ 2026 14:33

Ηχηρή παραίτηση από μεγάλο ελληνικό κανάλι, μετά από 7,5 χρόνια! Τέλος η συνεργασία τους!

Τρ, 28 Απρ 2026 13:19

Αθήνα: Αυτός είναι ο δράστης του διπλού μακελειού! (Φωτό)

Τρ, 28 Απρ 2026 13:03
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Νίκος Ξανθόπουλος:Οι δύο γάμοι και η «επίθεση» της ανιψιάς του στο facebook για τον «άγνωστο» γιο του.

Πε, 22 Ιούλ 2021 13:43 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Ο Νίκος Ξανθόπουλος είχε κάνει δύο γάμους και συνολικά είχε  αποκτήσει τέσσερα παιδιά. Μάλιστα, είχε  γίνει και παππούς.

Συγκεκριμένα, ο πρώτος του γάμος ήταν με την επίσης ηθοποιό, Ελένη Καρπέτα ενώ ο δεύτερος με την Εριφύλη Ξανθοπούλου.

Ο Νίκος Ξανθόπουλος είχε δεχθεί «επίθεση» από την ανιψιά του στο facebook.

O ηθοποιός έχει προσωπική σελίδα στο εν λόγω μέσω κοινωνικής δικτύωσης και καθημερινά δημοσιεύει φωτογραφίες του και μας δείχνει πως περνά με τη σύζυγό του.

Όπως είναι γνωστό, ο 87χρονος ηθοποιός ζει με τη γυναίκα του Ερυφίλη σε ένα κτήμα στην Παιανία και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά και έχουν και εγγόνια.

Όμως αυτό που δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι είναι ότι ο ηθοποιός έχει κάνει έναν πρώτο γάμο με την ηθοποιό, Ελένη Καρπέτα με την οποία απέκτησαν έναν γιο και στη συνέχεια παντρεύτηκε την Ερυφίλη με την οποία απέκτησε τρία παιδιά.

Τι συνέβη λοιπόν και η ανιψιά του τού «επιτέθηκε»;

Ο ηθοποιός δημοσίευσε μία φωτογραφία γιου του από το δεύτερο γάμο για να του ευχηθεί «χρόνια πολλά» και την εν λόγω φωτογραφία σχολίασε η ανιψιά του.

Αρχικά, ο ηθοποιός έγραψε: «Χρόνια πολλά Γιώργο μου.. Πολύχρονος κι ευτυχισμένος να ‘σαι πάντα γιε μου. Να σε χαιρόμαστε που ‘σαι λεβέντης»!

Και τότε η ανιψιά του έγραψε: «Θείε Νίκο να χαιρόμαστε τον Γιώργο. Έχεις όμως και άλλο γιο. Από τον πρώτο σου γάμο με τη θεία μου, Ελένη Καρπέτα από την Χιλιαδου, που ήταν επίσης ηθοποιός. Τον λένε Παναγιώτη Ξανθόπουλο και ήταν αρχιτυπογράφος στο συγκρότημα Μπόμπολα. Σου έχει χαρίσει εγγόνια. Μήπως να το ανέφερες κάποτε; Το λέω με αγάπη».

Και ο ηθοποιός απάντησε «Έχει γίνει αναφορά και στον Παναγιώτη και μάλιστα πολλές φορές όπως και στο εγγονό μου το Νίκο..»

Δείτε τον διάλογό τους παρακάτω!

Πηγή gossip-tv.gr

«άγνωστο» facebook» ανιψιάς γάμοι για γιο Διάφορα δυο Επίθεση και Νίκος Ξανθόπουλος: Ξανθόπουλος:Οι στο της τον του
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μάιος: Ραγδαίες εξελίξεις για 3 ζώδια! Δεν θα μοιάζει με κανέναν άλλον μήνα! Η τύχη τους αλλάζει πορεία!
Τρ, 28 Απρ 2026 14:33
Ηχηρή παραίτηση από μεγάλο ελληνικό κανάλι, μετά από 7,5 χρόνια! Τέλος η συνεργασία τους!
Τρ, 28 Απρ 2026 13:19
Αθήνα: Αυτός είναι ο δράστης του διπλού μακελειού! (Φωτό)
Τρ, 28 Απρ 2026 13:03
Έκτακτο – Ελλάδα: Συμβαίνει τώρα! Οι αστυνομικοί δεν μπορούν να πλησιάσουν! Ανήλικος σε αμόκ, σε κεντρική οδό…
Τρ, 28 Απρ 2026 12:16
Έκτακτο – Συνεχίζεται το αιματηρό θρίλερ! – Ο άνδρας που πυροβόλησε στον ΕΦΚΑ, άνοιξε πυρ και στο Εφετείο – Υπάρχουν…
Τρ, 28 Απρ 2026 12:10
Ελλάδα: Φρίκη! Σε σοκ η πρώην σύζυγός του και το παιδί τους! Τον έβαλε στο I.X της και τότε ξεκίνησε το θρίλερ!
Τρ, 28 Απρ 2026 10:52
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.