Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Ραγδαία εξέλιξη με την υγεία της Παπαρίζου – Αυτή είναι όλη η αλήθεια! – Τι λένε οι γιατροί

Τε, 10 Δεκ 2025 00:08

“Ήταν τρελή, τρελή…” – Γιος μεγαλοστελέχους πασίγνωστης εταιρείας δολοφόνησε τη…

Τρ, 9 Δεκ 2025 22:11

Σάλος με τον Βαλάντη πάνω στη σκηνή – Έ@@@@ πάνω στην πίστα! – “Βαλάντη, ηρέμησε” του έλεγε ο Αρσενίου (Βίντεο)

Τρ, 9 Δεκ 2025 17:57
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Νοσοκομείο «Αττικόν»: Στο νεκροθάλαμο για 4 μήνες νεκρή από κορωνοϊό

Πα, 1 Οκτ 2021 13:48 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Στο νεκροθάλαμο του νοσοκομείου «Αττικόν » παραμένει εδώ και τέσσερις περίπου μήνες μια γυναίκα νεκρή από κορωνοϊό.

Η άτυχη γυναίκα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο με Covid 19 και έχασε τη ζωή της αρχές Ιουνίου. Ωστόσο, οι συγγενείς της επιμένουν να γίνει νεκροψία, αλλά δεν έχουν εισαγγελική εντολή και έχουν πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

 

Για το περιστατικό μίλησε και ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, στο OPEN

 

«Αυτό που συμβαίνει με τους αρνητές, είναι ασύλληπτο. Τα έχουμε δει όλα στα νοσοκομεία. Για να αποδείξουν τις θεωρίες συνομωσίας, δεν σέβονται ούτε τους νεκρούς τους», είπε χαρακτηριστικά.

Σημείωσε πως αφήνουν τους συγγενείς τους «για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα στους νεκροθαλάμους του νοσοκομείου έως ότου εξασφαλίσουν δικαστική απόφαση για να κάνουν νεκροψία».

 

Ξεκαθάρισε, όμως, πως η εντολή για τη νεκροψία δίνεται για συγκεκριμένες περιπτώσεις και άρα δεν τη λαμβάνουν και κινούνται δικαστικών κατά «γιατρών, νοσηλευτών και νοσοκομείων» με «αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος για τη δημόσια υγεία».

 

Όπως είπε, οι «νεκροθάλαμοι έχουν ψυγεία συντήρησης. Δεν μπορούν να έχουν τόσο πολύ καιρό τους νεκρούς και να είναι με ασφάλεια», ενώ συμπλήρωσε πως είναι έντονη και η δυσοσμία.

 

Όσον αφορά ειδικά την περίπτωση στο Αττικό, σημείωσε πως οι «συγγενείς απειλούν το νοσοκομείο να πάρουν τη νεκρή και να κάνουν νεκροψία. Τους είπε ο διοικητής ότι θέλει εισαγγελική εντολή. Δεν την έφεραν ποτέ γιατί πάνε στα δικαστήρια τους πάντες και περιμένουμε τη νεκρή στο νοσοκομείο. Δεν έχουν τον Θεό τους» κατέληξε.

 

«Αττικόν»: Διάφορα κορoνοϊό μήνες νεκρή νεκροθάλαμο Νοσοκομείο
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ραγδαία εξέλιξη με την υγεία της Παπαρίζου – Αυτή είναι όλη η αλήθεια! – Τι λένε οι γιατροί
Τε, 10 Δεκ 2025 00:08
“Ήταν τρελή, τρελή…” – Γιος μεγαλοστελέχους πασίγνωστης εταιρείας δολοφόνησε τη…
Τρ, 9 Δεκ 2025 22:11
Σάλος με τον Βαλάντη πάνω στη σκηνή – Έ@@@@ πάνω στην πίστα! – “Βαλάντη, ηρέμησε” του έλεγε ο Αρσενίου (Βίντεο)
Τρ, 9 Δεκ 2025 17:57
Στο νοσοκομείο εσπευσμένα ο Τσιμιτσέλης – Έπαθε…
Τρ, 9 Δεκ 2025 14:54
Ζωγράφου – Σοκαριστικό περιστατικό στη μέση του δρόμου – Πάγωσαν όλοι με όσα είδαν! – Ο οδηγός του λεωφορείου…
Τρ, 9 Δεκ 2025 13:58
Το 2026 ο Δίας ευνοεί μόνο δύο ζώδια – Μπαίνουν στην πιο τυχερή χρονιά τους
Τρ, 9 Δεκ 2025 13:52
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.