Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Ότι τους συμβεί θα είναι για χρόνια! Σε αυτά τα 4 ζώδια το υπόλοιπο του 2026 θα τα βγάλει όλα στη φόρα!

Πα, 6 Φεβ 2026 00:43

Σοκ! Πέθανε ξαφνικά ο θρύλος της ελληνικής διασκέδασης και πρώην σύντροφος της γνωστή…

Πε, 5 Φεβ 2026 22:03

Καταγγελία εναντίον πασίγνωστης ελληνικής σοκολάτας – Καταναλώτρια αναφέρει ότι…

Πε, 5 Φεβ 2026 21:51
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

«Ο 33χρονος γελούσε σαν να ήταν σε κρουαζιέρα» – Η μυστική αστυνομική επιχείρηση μεταφοράς στη Σκιάθο

Κυ, 4 Ιούλ 2021 21:05 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Γλυκά Νερά – καπετάνιος: Μιλώντας στο protothema.gr, ο καπετάνιος Δημήτρης Άνθιμος αποκάλυπτει το μυστικό και οργανωμένο σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ για τη μεταφορά του συζυγοκτόνου, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο από το μνημόσυνο της συζύγου του στην Αλόννησο, στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ.

Γλυκά Νερά – καπετάνιος: «Ήταν χαμογελαστός, σαν να πήγαινε σε κρουαζιέρα»

Ο καπετάνιος, Δημήτρης Άνθιμος μίλησε στο protothema.gr σχετικά με τον δολοφόνο της Κάρολαϊν, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. Όπως είπε χαρακτηριστικά για τον δολοφόνο, τον οποίο μετέφερε με σκάφος από την Αλόννησο στη Σκιάθο: «Δεν έχω δει καλύτερο ηθοποιό. Ήταν χαμογελαστός , σαν να πήγαινε σε κρουαζιέρα».

Ο Δημήτρης Άνθιμος εργάζεται στο “Natura Boutique Hotel”, στη Γλώσσα Σκοπέλου. Εκείνη τη μέρα, οι άνθρωποι του “Natura” ειδοποιήθηκαν για να λάβουν μέρος σε μυστική επιχείρηση της αστυνομίας. Τους ζητήθηκε να σπεύσουν άμεσα στην Αλόννησο και συγκεκριμένα στο λιμανάκι Βότση, ώστε να παραλάβουν VIP πρόσωπο και να το μεταφέρουν στην Σκιάθο. Τόσο ο ίδιος, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του πληρώματος δεν γνώριζαν τη ταυτότητα του προσώπου, ούτε τον τελικό προορισμό, το εμπορικό λιμανάκι εκφόρτωσης οικοδομικών υλικών στη Σκιάθο.

Δείτε όσα είπε στη κάμερα του protothema.gr

 

Κατάλαβαν πως πρόκειται για τον 33χρονο, όταν είδαν δύο άντρες του Ανθρωποκτονιών και δύο αστυνομικούς του Α.Τ Αλονήσσου, να τον μεταφέρουν προς το σκάφος τους. Η αστυνομία είχε διαρρεύσει αρχικά, πως ο Αναγνωστόπουλος θα μεταφερόταν στην Αθήνα με ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ, μετά το μνημόσυνο για τις 40 ημέρες από τον θάνατο της συζύγου του. Όπως ήταν φυσικό, δεν θα άφηναν έναν έμπειρο πιλότο να πετάξει με μέσο, του οποίου τη λειτουργία γνωρίζει με κλειστά μάτια.

Τον είχαν ικάνο μέχρι και να επιχειρήσει να το ρίξει, σε μία προσπάθεια να ξεφύγει από τους αστυνομικούς. Γι’ αυτό και οργανώθηκε η επιχείρηση μεταφοράς με το σκάφος του “Natura” στο αεροδρόμιο της Σκιάθου και από κει με δικινητήριο αεροπλάνο προσγειώθηκε στο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Πηγή protothema

“Ήταν 33χρονος αστυνομική γελούσε Διάφορα Επιχείρηση κρουαζιέρα» μεταφοράς μυστική Σκιάθο
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ότι τους συμβεί θα είναι για χρόνια! Σε αυτά τα 4 ζώδια το υπόλοιπο του 2026 θα τα βγάλει όλα στη φόρα!
Πα, 6 Φεβ 2026 00:43
Σοκ! Πέθανε ξαφνικά ο θρύλος της ελληνικής διασκέδασης και πρώην σύντροφος της γνωστή…
Πε, 5 Φεβ 2026 22:03
Καταγγελία εναντίον πασίγνωστης ελληνικής σοκολάτας – Καταναλώτρια αναφέρει ότι…
Πε, 5 Φεβ 2026 21:51
Ελλάδα: Σοκ με 34χρονη, μετά από χειρουργική επέμβαση ρουτίνας – “Την έβαλα στο χώμα” – Το διπλό δράμα της οικογένειας
Πε, 5 Φεβ 2026 21:43
Ραγδαίες εξελίξεις! Νέα απόφαση για τα “κόκκινα δάνεια” – Τώρα θα…
Πε, 5 Φεβ 2026 18:34
Survivor spoiler: Πότε θα δούμε τους νέους παίκτες στον Άγιο Δομίνικο – Έρχονται ανατροπές!
Πε, 5 Φεβ 2026 17:22
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.