Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Σκάνδαλο με τα ελληνικά αυγά! Οι καταναλωτές τα αγοράζουν και δεν παίρνουν χαμπάρι τι συμβαίνει!

Τρ, 17 Μαρ 2026 09:07

Τέλος για τα περίπτερα; Τι συμβαίνει με τους φούρνους;

Τρ, 17 Μαρ 2026 09:00

Τι καιρό θα κάνει το Πάσχα; Πώς θα ταξιδέυσουν οι εκδρομείς τη Μ. Εβδομάδα;

Τρ, 17 Μαρ 2026 08:56
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

O άντρας που απέδρασε από το Αλκατράζ και έστειλε γράμμα στο FBI 50 χρόνια αργότερα.Τι βρέθηκε πάνω στο γράμμα από το FBI.

Σα, 6 Αυγ 2022 21:31 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Συγκλονίζουν όσα αποκαλύπτει

Όλοι γνωρίζουμε ότι κανένας δεν έχει καταφέρει να δραπετεύσει από την ομοσπονδιακή φυλακή του Αλκατράζ. 36 κρατούμενοι προσπάθησαν να αποδράσουν, αλλά όλες οι προσπάθειες στέφθηκαν με αποτυχία. Ωστόσο, ένα κομμάτι χαρτί έθεσε υπό αμφισβήτηση αυτόν τον ισχυρισμό. Το 1962, 3 κρατούμενοι ο Τζον και ο Κλάρενς Ανγκλίν και ο Φρανκ Μόρρις οργάνωσαν μια τολμηρή απόδραση.

Το FBI διεξήγαγε εμπεριστατωμένη έρευνα για το περιστατικό και τελικά κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι 3 άντρες πνίγηκαν στον Κόλπο του Σαν Φρανσίσκο. Ωστόσο, δεν υπήρχαν αποδεικτικά στοιχεία για αυτό.

Σήμερα, 50 χρόνια μετά το περιστατικό το FBI έλαβε μια περίεργη επιστολή από κάποιον που ισχυρίζεται ότι είναι ο Τζον Ανγκλίν. Μέσα στην επιστολή αναφέρει ότι εκείνος, ο αδερφός του και ένας άλλος κρατούμενος επιβίωσαν από την απόδραση.

Παρόλο που το γράμμα εστάλη στις Αρχές το 2013 τις τελευταίες μέρες ήρθε στο φως της δημοσιότητας. «Το όνομά μου είναι Τζον Ανγκλίν. Δραπέτευσα από το Αλκατράζ το 1962 μαζί με τον αδερφό μου και τον Φρανκ Μόρρις. Τώρα, είμαι 83 ετών και η υγεία μου είναι σε πολύ κακή κατάσταση.

Έχω καρκίνο. Ναι, όλοι καταφέραμε να επιβιώσουμε εκείνο το βράδυ. Ο Φρανκ πέθανε τον Οκτώβριο του 2005. Ο τάφος του βρίσκεται στην Αλεξάνδρεια με ένα άλλο όνομα. Ο αδερφός μου πέθανε το 2011», φέρεται να γράφει η επιστολή.

«Αν ανακοινώσετε από την τηλεόραση ότι δεν θα πάω φυλακή για πάνω από έναν χρόνο και θα έχω ιατρική περίθαλψη, θα σας στείλω και άλλο γράμμα λέγοντας σας που βρίσκομαι. Δεν είναι αστείο. Είναι η απόλυτη αλήθεια.» Σύμφωνα με την Telegraph, το FBI εξέτασε προσεχτικά το γράμμα για να βρει δακτυλικά αποτυπώματα και αν ο γραφικός χαρακτήρας ταιριάζει με αυτόν του Τζον, αλλά δεν βρήκε τίποτα.

Η αλήθεια είναι ότι θα ήταν πραγματικά εντυπωσιακό αν αυτοί οι 3 άντρες κατάφεραν να αποδράσουν από το φημισμένο Αλκατράζ και να ενταχθούν πάλι στην κοινωνία όντας καταζητούμενοι εγκληματίες.

Αλκατράζ Άντρας απέδρασε αργότερα.Τι Βρέθηκε γράμμα Διάφορα έστειλε Πάνω χρονιά
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σκάνδαλο με τα ελληνικά αυγά! Οι καταναλωτές τα αγοράζουν και δεν παίρνουν χαμπάρι τι συμβαίνει!
Τρ, 17 Μαρ 2026 09:07
Τέλος για τα περίπτερα; Τι συμβαίνει με τους φούρνους;
Τρ, 17 Μαρ 2026 09:00
Τι καιρό θα κάνει το Πάσχα; Πώς θα ταξιδέυσουν οι εκδρομείς τη Μ. Εβδομάδα;
Τρ, 17 Μαρ 2026 08:56
Πίτσα: Ο μύθος καταρρίπτεται! Ξεχάστε όσα ξέρατε! Ανατροπή από επιστημονική μελέτη πανεπιστημίου
Δε, 16 Μαρ 2026 23:09
Αλλάζει το σκηνικό! Σε αυτά τα 3 ζώδια το Σύμπαν ανοίγει τους κλειστούς δρόμους! “Έρχονται” μεγάλες ευκαιρίες
Δε, 16 Μαρ 2026 23:04
Λαμία: Αυτή είναι η άτυχη μητέρα τριών παιδιών που βρήκε τραγικό τέλος – Σε σοκ ο σύζυγός της
Δε, 16 Μαρ 2026 23:01
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.