Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Βορίζια: Νέα σοκαριστική αποκάλυψη για τον 39χρονο πατέρα που δολοφονήθηκε – Πήγε επίσκεψη και του έ@@@@ το κρανίο με…”

Πα, 7 Νοέ 2025 00:23

Τα ζώδια που θα δουν πρόσωπα από το παρελθόν να επιστρέφουν στη ζωή τους

Πε, 6 Νοέ 2025 22:14

Χαλκίδα: Ποιος δολοφόνησε τον 20χρονο Μάριο; Τι συνέβη εκείνη την ημέρα;

Πε, 6 Νοέ 2025 22:07
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

O άντρας που απέδρασε από το Αλκατράζ και έστειλε γράμμα στο FBI 50 χρόνια αργότερα.Τι βρέθηκε πάνω στο γράμμα από το FBI.

Σα, 6 Αυγ 2022 21:31 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Συγκλονίζουν όσα αποκαλύπτει

Όλοι γνωρίζουμε ότι κανένας δεν έχει καταφέρει να δραπετεύσει από την ομοσπονδιακή φυλακή του Αλκατράζ. 36 κρατούμενοι προσπάθησαν να αποδράσουν, αλλά όλες οι προσπάθειες στέφθηκαν με αποτυχία. Ωστόσο, ένα κομμάτι χαρτί έθεσε υπό αμφισβήτηση αυτόν τον ισχυρισμό. Το 1962, 3 κρατούμενοι ο Τζον και ο Κλάρενς Ανγκλίν και ο Φρανκ Μόρρις οργάνωσαν μια τολμηρή απόδραση.

Το FBI διεξήγαγε εμπεριστατωμένη έρευνα για το περιστατικό και τελικά κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι 3 άντρες πνίγηκαν στον Κόλπο του Σαν Φρανσίσκο. Ωστόσο, δεν υπήρχαν αποδεικτικά στοιχεία για αυτό.

Σήμερα, 50 χρόνια μετά το περιστατικό το FBI έλαβε μια περίεργη επιστολή από κάποιον που ισχυρίζεται ότι είναι ο Τζον Ανγκλίν. Μέσα στην επιστολή αναφέρει ότι εκείνος, ο αδερφός του και ένας άλλος κρατούμενος επιβίωσαν από την απόδραση.

Παρόλο που το γράμμα εστάλη στις Αρχές το 2013 τις τελευταίες μέρες ήρθε στο φως της δημοσιότητας. «Το όνομά μου είναι Τζον Ανγκλίν. Δραπέτευσα από το Αλκατράζ το 1962 μαζί με τον αδερφό μου και τον Φρανκ Μόρρις. Τώρα, είμαι 83 ετών και η υγεία μου είναι σε πολύ κακή κατάσταση.

Έχω καρκίνο. Ναι, όλοι καταφέραμε να επιβιώσουμε εκείνο το βράδυ. Ο Φρανκ πέθανε τον Οκτώβριο του 2005. Ο τάφος του βρίσκεται στην Αλεξάνδρεια με ένα άλλο όνομα. Ο αδερφός μου πέθανε το 2011», φέρεται να γράφει η επιστολή.

«Αν ανακοινώσετε από την τηλεόραση ότι δεν θα πάω φυλακή για πάνω από έναν χρόνο και θα έχω ιατρική περίθαλψη, θα σας στείλω και άλλο γράμμα λέγοντας σας που βρίσκομαι. Δεν είναι αστείο. Είναι η απόλυτη αλήθεια.» Σύμφωνα με την Telegraph, το FBI εξέτασε προσεχτικά το γράμμα για να βρει δακτυλικά αποτυπώματα και αν ο γραφικός χαρακτήρας ταιριάζει με αυτόν του Τζον, αλλά δεν βρήκε τίποτα.

Η αλήθεια είναι ότι θα ήταν πραγματικά εντυπωσιακό αν αυτοί οι 3 άντρες κατάφεραν να αποδράσουν από το φημισμένο Αλκατράζ και να ενταχθούν πάλι στην κοινωνία όντας καταζητούμενοι εγκληματίες.

Αλκατράζ Άντρας απέδρασε αργότερα.Τι Βρέθηκε γράμμα Διάφορα έστειλε Πάνω χρονιά
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βορίζια: Νέα σοκαριστική αποκάλυψη για τον 39χρονο πατέρα που δολοφονήθηκε – Πήγε επίσκεψη και του έ@@@@ το κρανίο με…”
Πα, 7 Νοέ 2025 00:23
Τα ζώδια που θα δουν πρόσωπα από το παρελθόν να επιστρέφουν στη ζωή τους
Πε, 6 Νοέ 2025 22:14
Χαλκίδα: Ποιος δολοφόνησε τον 20χρονο Μάριο; Τι συνέβη εκείνη την ημέρα;
Πε, 6 Νοέ 2025 22:07
Έκτακτο επίδομα έως 500 ευρώ τα Χριστούγεννα
Πε, 6 Νοέ 2025 21:57
Υπόθεση που συγκλονίζει – Βρέθηκε η@@@@@ και α@@@@@ σε αυλή, «από φίλους που δεν τη συμπαθούσαν πια»
Πε, 6 Νοέ 2025 18:20
Θλίψη στο Εθνικό Θέατρο! – Πέθανε ο σπουδαίος…
Πε, 6 Νοέ 2025 12:13
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.