Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Ποιοι κινδυνεύουν να χάσουν έως 800 ευρώ επιστροφή ενοικίου – Τι αλλάζει από την 1η Οκτωβρίου

Τρ, 18 Αυγ 2026 21:04

Ελλάδα: Μεγάλη δασική πυρκαγιά τώρα – Διακοπή κυκλοφορίας και εκτροπή οχημάτων

Τρ, 18 Αυγ 2026 18:42

Χαλκιδική: Το παιχνίδι της 41χρονης με το παιδί της μετατράπηκε σε ζωντανό εφιάλτη – Σοκαριστικά όσα εκτυλίχθηκαν

Τρ, 18 Αυγ 2026 18:35
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Ο χορευτής που βρέθηκε νεκρός στον Πειραιά ήταν για μέρες ζωντανός μέσα στη δεξαμενή

Σα, 5 Ιούν 2021 16:19 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Στην τραγική διαπίστωση πως ο Γάλλος χορευτής, Τζόις – Τίμοθι Ράντοτσικ, ήταν για μέρες ζωντανός, παγιδευμένος στη δεξαμενή της ερειπωμένης έπαυλης Μαυρομιχάλη στον Πειραιά, έφτασε η αστυνομία.

Ο άτυχος νεαρός καλούσε σε βοήθεια και κανείς δεν τον άκουγε. Νιώθοντας τη ζωή του να φεύγει, χάραζε στα τοιχώματα της δεξαμενής με μια κοφτερή πέτρα, τα τελευταία σημάδια της ύπαρξής του. Αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής, που ερεύνησαν την άδεια υδατοδεξαμενή βάθους πέντε μέτρων, έμειναν άφωνοι.

«Here since 21.08.2020» (Βρίσκομαι εδώ από τις 21/08/2020), έγραφε, δηλώνοντας ότι βρισκόταν εκεί παγιδευμένος, από την ημέρα που εξαφανίστηκε. Με κάθετες γραμμές μετρούσε τις ημέρες που περνούσαν χωρίς βοήθεια. Άντεξε χωρίς τροφή και νερό για οχτώ περίπου μέρες. Όταν ένιωσε το τέλος να πλησιάζει, έγραψε: «Tried everything…» (Δοκίμασα τα πάντα…).

Εκείνες τις ώρες έστειλε με αυτό τον ανατριχιαστικό τρόπο και ένα μήνυμα στην οικογένειά του: «Love you family, papa, Rick, Tiffany». – «Αγαπώ την οικογένεια», χαράσσοντας τα ονόματα του πατέρα, του αδελφού του Ρικ και της αδελφής του Τίφανι.

Εννέα μήνες μετά την τραγωδία, παιδιά που έπαιζαν στα μισογκρεμισμένα κτήρια της έπαυλης, βρήκαν το σκελετό του. Ήταν Παρασκευή 7 Μαΐου. Το σημείο που έμελλε να γίνει ο τάφος του, απείχε λίγα μόλις μέτρα από το πανδοχείο που έμενε, από τις 5 Ιουλίου που ήρθε στην Ελλάδα για διαλογισμό και γιόγκα.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Χαράλαμπος Τσιανάκας, ανέφερε σοκαρισμένος: «Ο Τζόις είχε μαρτυρικό θάνατο και αυτό πλήγωσε ανεπανόρθωτα την οικογένειά του, που ήρθε στην Ελλάδα για να λάβει τις απαντήσεις που ζητούσε. Από κάποια στοιχεία που βρέθηκαν στην υδατοδεξαμενή και ερευνούν οι Αρχές, δεν πιστεύουμε πως ήταν ατύχημα. Θεωρώ πως τις επόμενες ημέρες θα έχουμε εξελίξεις».

Πηγή: anikolouli.gr

“Ήταν Βρέθηκε δεξαμενή Διάφορα ζωντανός μέρες μέσα Νεκρός Πειραιά στον χορευτής

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ποιοι κινδυνεύουν να χάσουν έως 800 ευρώ επιστροφή ενοικίου – Τι αλλάζει από την 1η Οκτωβρίου
Τρ, 18 Αυγ 2026 21:04
Ελλάδα: Μεγάλη δασική πυρκαγιά τώρα – Διακοπή κυκλοφορίας και εκτροπή οχημάτων
Τρ, 18 Αυγ 2026 18:42
Χαλκιδική: Το παιχνίδι της 41χρονης με το παιδί της μετατράπηκε σε ζωντανό εφιάλτη – Σοκαριστικά όσα εκτυλίχθηκαν
Τρ, 18 Αυγ 2026 18:35
Αύγυοστος: Αυτά τα 4 ζώδια κλείνουν μεγάλα κεφάλαια – Μπαίνουν στον Σεπτέμβριο αγνώριστοι
Τρ, 18 Αυγ 2026 16:07
Βαρύ πένθος της Μαρέβα Γκραμπόφσκι για τη δεύτερη “μητέρα” της
Τρ, 18 Αυγ 2026 15:21
Σίφνος: Ποιος ήταν ο Βρετανός τραπεζίτης και η σύζυγός του, που βρήκαν φρικτό θάνατο
Τρ, 18 Αυγ 2026 15:08
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.