Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Σοκ και δέος στη Θεσσαλονίκη: Επειδή έμοιαζε “καρμπόν” με έναν που τσακώθηκε, πριν μέρες, πήρε μία…

Πε, 23 Ιούλ 2026 12:45

Ποιος είναι ο 28χρονος που ομολόγησε τη δολοφονία του Σταύρου Γεωργίου

Πε, 23 Ιούλ 2026 12:17

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων – Συναγερμος και για την Αττική – Ποιες περιοχές βρίσκονται στο “κόκκινο”

Πε, 23 Ιούλ 2026 11:48
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Ο χορευτής που βρέθηκε νεκρός στον Πειραιά ήταν για μέρες ζωντανός μέσα στη δεξαμενή

Σα, 5 Ιούν 2021 16:19 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Στην τραγική διαπίστωση πως ο Γάλλος χορευτής, Τζόις – Τίμοθι Ράντοτσικ, ήταν για μέρες ζωντανός, παγιδευμένος στη δεξαμενή της ερειπωμένης έπαυλης Μαυρομιχάλη στον Πειραιά, έφτασε η αστυνομία.

Ο άτυχος νεαρός καλούσε σε βοήθεια και κανείς δεν τον άκουγε. Νιώθοντας τη ζωή του να φεύγει, χάραζε στα τοιχώματα της δεξαμενής με μια κοφτερή πέτρα, τα τελευταία σημάδια της ύπαρξής του. Αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής, που ερεύνησαν την άδεια υδατοδεξαμενή βάθους πέντε μέτρων, έμειναν άφωνοι.

«Here since 21.08.2020» (Βρίσκομαι εδώ από τις 21/08/2020), έγραφε, δηλώνοντας ότι βρισκόταν εκεί παγιδευμένος, από την ημέρα που εξαφανίστηκε. Με κάθετες γραμμές μετρούσε τις ημέρες που περνούσαν χωρίς βοήθεια. Άντεξε χωρίς τροφή και νερό για οχτώ περίπου μέρες. Όταν ένιωσε το τέλος να πλησιάζει, έγραψε: «Tried everything…» (Δοκίμασα τα πάντα…).

Εκείνες τις ώρες έστειλε με αυτό τον ανατριχιαστικό τρόπο και ένα μήνυμα στην οικογένειά του: «Love you family, papa, Rick, Tiffany». – «Αγαπώ την οικογένεια», χαράσσοντας τα ονόματα του πατέρα, του αδελφού του Ρικ και της αδελφής του Τίφανι.

Εννέα μήνες μετά την τραγωδία, παιδιά που έπαιζαν στα μισογκρεμισμένα κτήρια της έπαυλης, βρήκαν το σκελετό του. Ήταν Παρασκευή 7 Μαΐου. Το σημείο που έμελλε να γίνει ο τάφος του, απείχε λίγα μόλις μέτρα από το πανδοχείο που έμενε, από τις 5 Ιουλίου που ήρθε στην Ελλάδα για διαλογισμό και γιόγκα.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Χαράλαμπος Τσιανάκας, ανέφερε σοκαρισμένος: «Ο Τζόις είχε μαρτυρικό θάνατο και αυτό πλήγωσε ανεπανόρθωτα την οικογένειά του, που ήρθε στην Ελλάδα για να λάβει τις απαντήσεις που ζητούσε. Από κάποια στοιχεία που βρέθηκαν στην υδατοδεξαμενή και ερευνούν οι Αρχές, δεν πιστεύουμε πως ήταν ατύχημα. Θεωρώ πως τις επόμενες ημέρες θα έχουμε εξελίξεις».

Πηγή: anikolouli.gr

“Ήταν Βρέθηκε δεξαμενή Διάφορα ζωντανός μέρες μέσα Νεκρός Πειραιά στον χορευτής
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σοκ και δέος στη Θεσσαλονίκη: Επειδή έμοιαζε “καρμπόν” με έναν που τσακώθηκε, πριν μέρες, πήρε μία…
Πε, 23 Ιούλ 2026 12:45
Ποιος είναι ο 28χρονος που ομολόγησε τη δολοφονία του Σταύρου Γεωργίου
Πε, 23 Ιούλ 2026 12:17
Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων – Συναγερμος και για την Αττική – Ποιες περιοχές βρίσκονται στο “κόκκινο”
Πε, 23 Ιούλ 2026 11:48
Αυτά τα 3 ζώδια μπαίνουν με το δεξί στον Αύγουστο – Το πρώτο δεκαήμερο θα έχουν οικονομικές ευκαιρίες και ανατροπές
Πε, 23 Ιούλ 2026 09:12
Αυτά τα 4 ζώδια μπορεί να χάσουν κάτι, αλλά μέχρι το τέλος Ιουλίου θα κερδίσουν μία μεγάλη μάχη
Τε, 22 Ιούλ 2026 23:37
Έκτακτο – Συνελήφθη 28χρονος για τη δολοφονία του Σταύρου Γεωργίου
Τε, 22 Ιούλ 2026 22:28
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.