Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Κλείνουν παλιοί κύκλοι για 3 ζώδια – Στη ζωή τους μπαίνει ένα σημαντικό πρόσωπο

Πα, 21 Αυγ 2026 14:27

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Αντώνης Πανούτσος και άλλοι τρεις, από τον ιό του Δυτικού Νείλου – Τα συμπτώματα που οδηγούν σε νοσηλεία

Πα, 21 Αυγ 2026 12:51

Αίγιο: Η χαρά του 5χρονου για τα λούτρινα κατέληξε σε ζωντανό εφιάλτη μέσα σε δευτερόλεπτα

Πα, 21 Αυγ 2026 12:44
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

O Γρηγόρης Πετράκος έξαλλος με τον Γιώργο Λιάγκα .<<Πληρώνεσαι εκατομμύρια για να επηρεάζεις κόσμο>>

Σα, 10 Ιούλ 2021 12:18 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Ο Γρηγόρης Πετράκος έριξε το καρφί του για τον Γιώργο Λιάγκα μέσα από ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά τα όσα είπε ο παρουσιαστής στο φινάλε του Πρωινού.

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής προκαλεί τον Γιώργο Λιάγκα να τον καλέσει στην εκπομπή του για μια τετ-α-τετ συνέντευξη. «Πληρώνεστε εκατομμύρια για να “επηρεάζετε κόσμο” κατά πως σας παραγγέλνουν οι εντολείς σας» υπογραμμίζει ο Γρηγόρης Πετράκος.

Η ανάρτηση του Γρηγόρη Πετράκου

“Μου είπαν ότι ο δημοσιογράφος κύριος Λιάγκος που εργάζεται στο πάνελ της εκπομπής της συμπαθέστατης κυρίας Σκορδά, κάθε μέρα με τιμάει με τις αναφορές του και θέτει κάποια ερωτήματα και αμφιβολίες ως προς αυτά που λέω. Κύριε Λιάγκο είμαι εδώ και σας δίνω το ελεύθερο να με καλέσετε ζωντανά σε μία συνέντευξη τετ-α-τετ οι δυο μας. Υπόσχομαι να απαντήσω σε όλα τα ερωτήματα σας ώστε να μη χρειάζεται να με σχολιάζετε εν τη απουσία μου.

Σκληρή η απάντηση που έδωσε ο Γρηγόρης Πετράκος στον Γιώργο Λιάγκα

Επίσης βλέπω τα πετσωμένα κυβερνητικά site να έχουν βγάλει αφρούς απ το στόμα αυτές τις μέρες βλέποντας τη δυσαρέσκεια του κόσμου να φουντώνει… Αφού λοιπόν εγώ και κάποιοι άλλοι που βγαίνουμε και μιλάμε είμαστε – κατά τη γνώμη σας- τόσο ανάξιοι λόγου, γιατί ασχολείστε μαζί μας κύριοι συνεχώς;;;; “Γιατί λέει επηρεάζουμε κόσμο”…. Δηλαδή σας παίρνουμε τη δουλειά…;;; Μόνο που εσείς πληρώνεστε εκατομμύρια για να “επηρεάζετε κόσμο” κατά πως σας παραγγέλνουν οι εντολείς σας… Ενώ εμείς το κάνουμε τσάμπα και με προσωπικό κόστος, για την ελευθερία και τα δικαιώματα μας!!!

Αυτή είναι η διαφορά μας… Γι αυτό βγάζετε αφρούς… Καλό Σαββατοκυριακο!”.

Διάφορα εκατομμύρια Έξαλλος επηρεάζεις Πετράκος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κλείνουν παλιοί κύκλοι για 3 ζώδια – Στη ζωή τους μπαίνει ένα σημαντικό πρόσωπο
Πα, 21 Αυγ 2026 14:27
Σε κρίσιμη κατάσταση ο Αντώνης Πανούτσος και άλλοι τρεις, από τον ιό του Δυτικού Νείλου – Τα συμπτώματα που οδηγούν σε νοσηλεία
Πα, 21 Αυγ 2026 12:51
Αίγιο: Η χαρά του 5χρονου για τα λούτρινα κατέληξε σε ζωντανό εφιάλτη μέσα σε δευτερόλεπτα
Πα, 21 Αυγ 2026 12:44
Ιός Δυτικού Νείλου: Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος στον «Ευαγγελισμό»
Πα, 21 Αυγ 2026 11:42
Ελλάδα: “Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο” – Ιδιοκτήτρια μπήκε στο διαμέρισμα που νοίκιαζε μετά από 6 χρόνια και είναι σε σοκ (Vid)
Πα, 21 Αυγ 2026 10:49
Αν τρως αυτά προστατεύεσαι από το Αλτσχάιμερ, «σβήνεις» 18 χρόνια από το μυαλό και το ξανανιώνεις, σύμφωνα με ειδικούς
Πα, 21 Αυγ 2026 10:09
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.