Connect with us

Γεια, τι ψάχνετε;

Διάφορα

Ο Ντόναλντ Τραμπ «Χαστούκισε την Μελάνια»

Γκρεμίζει την εικόνα του Ντόναλντ Τραμπ ένας πρώην σωματοφύλακάς του αποκαλύπτοντας μεταξύ των άλλων ότι χαστούκισε την Μελάνια, ενώ αναφέρει ότι είχε πολλές εκρηκτικές συμπεριφορές.

Οι αποκαλύψεις από τον πρώην σωματοφύλακά του Κέβιν Μακέι συγκλονίζουν. Στην αποκλειστική του συνέντευξη στην dailymail, λέει για πρώτη φορά πώς είδε τον Τραμπ να χτυπάει τη σύζυγό του, να χτυπάει τους εργολάβους και να εκφοβίζει τους μη συνεργάσιμους ιδιοκτήτες γης, ενώ αναφέρθηκε και στην ιδιαίτερη σχέση που είχε με τα μαλλιά του.

«Νόμιζα ότι ήταν καλός άνθρωπος όταν ξεκίνησα να δουλεύω γι’ αυτόν, αλλά με το πέρασμα του χρόνου κατάλαβα πως είναι από αυτούς που δεν κρατάνε τον λόγο τους», ήταν τα λόγια του Μακέι που ήταν στην υπηρεσία του Τραμπ από το 2007, ενώ απολύθηκε το 2012.

Αν και πρόκειται για έναν πάμπλουτο εργοδότη ο σωματοφύλακας, όπως τονίζει χαρακτηριστικά, δεν μπορεί να ξεχάσει με τίποτα είναι πως ο πρώην εργοδότης του δεν του επέστρεψε ποτέ τα 130 δολάρια που του είχε δανείσει για μία παραγγελία McDonald’s.

«Εάν ο Τραμπ της ζητούσε να κάνει κάτι, εκείνη το έκανε αμέσως»

Αίσθηση προκαλούν τα όσα αναφέρει για την Μελάνια τονίζοντας ότι ήταν μία πολύ προστατευτική σύζυγος και ότι έκανε ό,τι της έλεγε ο Τραμπ, χωρίς να φέρνει την παραμικρή αντίρρηση.

Είναι χαρακτηριστικό πως κάποια στιγμή ο Τραμπ ζήτησε από τον Μακέι να πάρει την Μελάνια και τον γιο τους Μπάρον από το αεροδρόμιο του Αμπερντίν, ενώ ο ίδιος λέει αναφερόμενος σε εκείνη: «Ήταν η μόνη φορά που είχε έρθει εδώ και ήταν φανταστική. Έδειχνε σαν μια σύζυγος που φρόντιζε την οικογένειά της πολύ και έκανε ό,τι της έλεγε χωρίς να ρωτήσει. Εάν ο Ντόναλντ Τραμπ της ζητούσε να κάνει κάτι, εκείνη το έκανε αμέσως. Η Μελάνια ανησυχούσε πολύ για τον Ντόναλντ όταν προσγειώθηκε. Με ρώτησε μάλιστα: “Πώς είναι ο Ντόναλντ; Κοιμάται καλά, τρώει;. Ο Τραμπ ήταν πολύ αγχωμένος εκείνη την εποχή. Κοιμόταν ελάχιστα, μόλις 4-5 ώρες. Πήγαινε για ύπνο στη μία μετά τα μεσάνυχτα και σηκωνόταν από τις 5. Δεν έτρωγε τίποτα όλη την ημέρα, παρά μόνο το βράδυ -και τότε συνήθως προτιμούσε μπριζόλα. Η Μελάνια δεν βγήκε καθόλου από το κτήμα όσο ήταν εδώ και φαινόντουσαν να τα πηγαίνουν καλά, αν και ήταν λίγο εριστικός μαζί της. Πάντα ήταν έτσι. Μια μέρα του έδωσε ένα φλιτζάνι καφέ και της απάντησε με έντονο ύφος: “Δεν το θέλω αυτό, θα το συζητήσουμε αργότερα”. Δεν ξέρω εάν ήταν ο καφές που τον ενόχλησε ή κάτι άλλο. Δεν διαφωνούσε με τη γυναίκα του μπροστά σε άλλους ανθρώπους».

Ο Κέβιν Μακέι μίλησε και για τον εκρηκτικό χαρακτήρα του τέως Αμερικανού προέδρου. «Ηταν ιδιαίτερα αγχωμένος όταν ανακαινίστηκαν τα γραφεία του κτήματος και οι κατασκευαστές είχαν βάλει λάθος παράθυρα. Τον θυμάμαι να λέει: “Ποιος παρήγγειλε αυτά τα παράθυρα;”. Ο οικοδόμος του είπε ότι εκείνος τα είχε παραγγείλει. Και ο Τραμπ τότε του απάντησε: “Δεν πληρώνω γι’ αυτό το χάλι”».

Τέλος, ο Κέβιν Μακέι αναφέρθηκε και στα μαλλιά του Ντόναλντ Τραμπ, περιγράφοντας ένα σχετικά αστείο περιστατικό. «Εβαζε λακ στα μαλλιά του διαρκώς και, πιστέψτε με, είναι αληθινά τα μαλλιά του. Ο άνεμος, όμως, από τη Βόρεια Θάλασσα που φυσούσε στο κτήμα τον δυσκόλευε πολύ γιατί δεν στέκονταν ποτέ στη θέση τους».

Να σημειωθεί ότι ο Κέβιν Μακέι είχε παρελθόν στη φύλαξη διασημοτήτων, συμπεριλαμβανομένης της ποπ σταρ Britney Spears.

Πηγή Newsit