Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Έλενα Παπαρίζου – Μεγάλη αναστάτωση στην πρόβα του Voice – Ξαφνικά…

Δε, 8 Δεκ 2025 13:49

Τα 3 ζώδια που δεν θα περάσουν ήρεμες γιορτές -Ο Δεκέμβριος φέρνει μία πικρή απογοήτευση

Δε, 8 Δεκ 2025 12:33

Ξάνθη: Πρωτοφανής διπλή τραγωδία – Σκότωσε μέσα σε λίγα δύο ανθρώπους! – Ο ένας, δυστυχώς, ήταν ο ίδιος ο…

Δε, 8 Δεκ 2025 12:31
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη ξεσπά για το φονικό στη Ρόδο

Σα, 25 Σεπ 2021 12:26 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Γυναικοκτονία: Για τις γυναικοκτονίες, που έχουν λάβει τρομακτικές διαστάσεις το τελευταίο διάστημα, όπως εκείνη της κόρης του μίλησε ο πατέρας της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη, που σκότωσαν στη Ρόδο, όπως και τη Ντόρα, πριν τρία χρόνια.

 

“Από την πρώτη στιγμή που συνέβη αυτό το περιστατικό στην Ελένη μας πριν τρία χρόνια, είχαμε πει ότι μακάρι το ελληνικό κράτος να προχωρήσει σε μέτρα για να κάνουν τον τόπο μας ασφαλέστερο για τα παιδιά μας και να μην υπάρξει άλλη Ελένη.

 

Δυστυχώς όμως τέτοια περιστατικά ολοένα και αυξάνονται. Θέλω να εκφράσω τα συλληπητήρια μιας στην οικογέκεια της Ντόρας στη Ρόδο που θα τραβήξουν τον δικό τους Γολγοθά.

 

Είναι άλλη μια γυναικοκτονία. Χθες ήταν η Ελένη μας, μετά η Γαρυφαλλιά (της Φολεγάνδρου),μετά η Ντόρα και τόσες ακόμη. Ας έφευγε μόνος του. Γιατί να πάρει τη ζωή του κοριτσιού μαζί; , είπε για τη δολοφονία της 32χρονης εκπαιδευτικού.

 

Το πιο δυσάρεστο είναι ότι όλοι αυτοί που νομοθετούν όλα αυτά τα χρόνια, μόνο παρακολουθούν και απλώς εκφράζουν τη συμπαράστασή και τη λύπη τους.

Ακούστε όσα είπε

https://debater.gr/wp-content/uploads/2021/09/pateras-topaloudi.mp3

 

 

Ας σταματήσουν τα κροκοδείλια δάκρυα και ας πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και ενωμένοι ας προχωρήσουν σε ένα σύστημα ενιαίο σύστημα ασφαλές για τα παιδιά μας.

 

Οι βίαιες συμπεριφορές μακάρι να εξαλειφθούν αλλά όλοι μας πρέπει να κάνουμε κάτι για να τελειώσουν αυτές οι συμπεριφορές. Aυτά που πρέπει να γίνουν είναι η ελληνική δικαιοσύνη και όσοι νομοθετούν να πουν ότι τα ισόβια θα είναι ισόβια για αυτά τα τέρατα, χωρίς ελαφρυντικά του τύπου ψυχιατρικά προβλήματα , ούτε να βγαίνουν με άδειες.

 

Να μένουν μέσα 25 χρόνια, όχι λιγότερο. Για αυτά τα τέρατα το σύστημα θα πρέπει να είναι τιμωρητικό, όχι σωφρονιστικό.

 

Το δεύτερο που πρέπει να γίνει είναι σε κάθε Περιφέρεια, σε κάθε νομό όπου γίνονται τέτοια πράγματα, να βοηθιούνται οι γονείς των κοριτσιών που πέθαναν.

 

Να σέβονται την έννοια της γυναίκας που είναι μάνα, σύζυγος, η ίδια η ζωή”, κατέληξε ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη.

Διάφορα Ελένης Ξεσπά πατέρας Ρόδο Τοπαλούδη φονικό
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Έλενα Παπαρίζου – Μεγάλη αναστάτωση στην πρόβα του Voice – Ξαφνικά…
Δε, 8 Δεκ 2025 13:49
Τα 3 ζώδια που δεν θα περάσουν ήρεμες γιορτές -Ο Δεκέμβριος φέρνει μία πικρή απογοήτευση
Δε, 8 Δεκ 2025 12:33
Ξάνθη: Πρωτοφανής διπλή τραγωδία – Σκότωσε μέσα σε λίγα δύο ανθρώπους! – Ο ένας, δυστυχώς, ήταν ο ίδιος ο…
Δε, 8 Δεκ 2025 12:31
Φρίκη στο Ίλιον: Πεθερός προσπάθησε να β@@@@ τη νύφη του
Δε, 8 Δεκ 2025 10:57
Φρικτός θάνατος 12χρονου στη Σάμο – Σε σοκ όσοι το είδαν με τα μάτια τους! – Δ@@@@@ από…
Δε, 8 Δεκ 2025 10:52
Η σπάνια σύμπτωση των φετινών Χριστουγέννων – Θα εμφανιστεί ξανά έπειτα από 100 χρόνια
Δε, 8 Δεκ 2025 09:14
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.