Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Έκτακτο – Φρικιαστικό περιστατικό με Έλληνα στη Γερμανία! Μέσα σε τρένο, μόλις του είπαν να…

Τε, 4 Φεβ 2026 14:52

Βαρύ και ασήκωτο το πένθος για τον 17χρονο Θεόδωρο – Το παιχνίδι που του έπαιξε η ζωή, χθες το βράδυ…

Τε, 4 Φεβ 2026 14:21

Γιατί κάποιοι βάζουν το σφουγγάρι των πιάτων στην κατάψυξη – Το απλό τρικ που λύνει ένα ενοχλητικό πρόβλημα, που λίγοι γνωρίζουν!

Τε, 4 Φεβ 2026 13:18
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Ο θείος 8χρονου που τον παρέσυρε με το αυτοκίνητο ισχυρίζεται ότι δεν τον εγκατέλειψε αλλά μπήκε στο σπίτι του και έκλαιγε

Πε, 15 Ιούλ 2021 11:23 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

«Είμαι συγκλονισμένος. Είμαι σε σοκ. Δεν τον εγκατέλειψα. Μπήκα στο σπίτι μου και έκλαιγα», δήλωσε στο protothema.gr ο θείος του 8χρονου από την Πάτρα που τραυμάτισε τον ανιψιό του Διονύση, αρκετά σοβαρά το βράδυ της Κυριακής.

«Είμαι στη διάθεση των αρχών δεν έχω αποχωρήσει. Είμαι εδώ για να βοηθήσω την αστυνομία», ανέφερε ο θείος του 8χρονου ο οποίος είναι σε κώμα στο νοσοκομείο του Ρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες το αυτοκίνητο του αυτοκίνητο βρίσκεται στην αστυνομία και αναμένεται να γίνει πραγματογνωμοσύνη.

Πως έγινε το τροχαίο

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο θείος του ανηλίκου ήταν σε μια καφετέρια στην περιοχή. Το αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο μπροστά από το κατάστημα και έπαιζε μουσική. Κατά δήλωση του θείου του ανηλίκου φοβήθηκε ότι θα «μείνει από μπαταρία» και πήγε να το «βάλει μπροστά».

Ο 49χρονος είχε αφήσει τη δεύτερη ταχύτητα στο αυτοκίνητο και -πάντοτε σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται- το αυτοκίνητο μετακινήθηκε και χτύπησε το παιδάκι. Τότε σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά ο θείος του έφυγε από το σημείο και πήγε σπίτι του!

Στις 11 το πρωί της Τρίτης συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του κ. Μάκη Παπαγιαννόπουλο προσήλθε αυτοβούλως στο Τμήμα Τροχαίας Ήλιδας έδωσε την κατάθεσή του, ενώ σχηματίστηκε εναντίον του δικογραφία.

«Πρόκειται για ένα ατυχές συμβάν, που έχει κλονίσει και τον πελάτη μου, ο οποίος έχει υποστεί σοκ και για αυτό έφυγε από το σημείο του ατυχήματος και είχε απομονωθεί στη συνέχεια. Θέλω να επισημάνω ότι ο πελάτης μου, βοήθησε στον απεγκλωβισμό του παιδιού, αλλά και στην κινητοποίηση των αρχών. Είμαστε στην διάθεση των αρχών και από κει και πέρα οτιδήποτε ζητηθεί από τους γονείς του παιδιού θα είμαστε δίπλα τους. Η ευχή η δική μου και βέβαια του πελάτη μου, που είναι και συγγενείς με την οικογένεια του παιδιού, είναι να αναρρώσει πλήρως», δήλωσε ο δικηγόρος του.

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ο μικρός Διονύσης

Από το βράδυ της Κυριακής ο ανήλικος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή καθώς φέρει πολλαπλά τραύματα και νοσηλεύεται στην παιδιατρική κλινική του Ρίο.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει υποστεί το σύνδρομο της κατάχωσης ή της καταπλάκωσης το οποίο προκαλεί ραβδομυόλυση με σοβαρά προβλήματα, αλλά έχει αντιμετωπιστεί από την πρώτη ώρα. Όμως υπάρχουν πάρα πολλά περίπλοκα θέματα όπως δερματικά ελλείμματα από τον τραυματισμό.

Σε δηλώσεις του ο διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών κ. Ανδρέας Ηλιάδης μίλησε για την κλινική εικόνα του παιδιού, ένα 24ωρο μετά το ατύχημα: «Σήμερα έχουμε κλείσει το πρώτο δύσκολο εικοσιτετράωρο, έχουμε πει για δύο εικοσιτετράωρα προκειμένου να πούμε με περισσότερη ασφάλεια ότι θα κερδίσουμε τη ζωή, θέλω να πιστεύω ότι τα πράγματα πηγαίνουν καλά».

8χρονου Άλλα αυτοκίνητο Διάφορα εγκατέλειψε έκλαιγε θείος ισχυρίζεται μπήκε παρέσυρε σπίτι
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έκτακτο – Φρικιαστικό περιστατικό με Έλληνα στη Γερμανία! Μέσα σε τρένο, μόλις του είπαν να…
Τε, 4 Φεβ 2026 14:52
Βαρύ και ασήκωτο το πένθος για τον 17χρονο Θεόδωρο – Το παιχνίδι που του έπαιξε η ζωή, χθες το βράδυ…
Τε, 4 Φεβ 2026 14:21
Γιατί κάποιοι βάζουν το σφουγγάρι των πιάτων στην κατάψυξη – Το απλό τρικ που λύνει ένα ενοχλητικό πρόβλημα, που λίγοι γνωρίζουν!
Τε, 4 Φεβ 2026 13:18
Τι να ντυθείτε τις Απόκριες 2026 σύμφωνα με το ζώδιο σας – Αν ήσουν αποκριατική στολή θα ήσουν…
Τε, 4 Φεβ 2026 13:07
Πρωτόγνωρο περιστατικό με γιαγιάδες στην Κοζάνη! Πώς από τη βόλτα στην πλατεία κατέληξαν στο νοσοκομείο!
Τε, 4 Φεβ 2026 10:38
Σοκαριστικό θέαμα στην Αθηνών-Κορίνθου – “Πάγωσαν” οι οδηγοί – Τι συνέβη;
Τε, 4 Φεβ 2026 09:54
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.