Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Ο νέος “Μαζωνάκης” – Αυτός είναι ο ανιψιός που κληρονόμησε το ταλέντο του (Βίντεο)

Τε, 23 Σεπ 2026 08:43

Μαζωνάκης: Η συγκινητική στιγμή που ο Γιώργος ψέλνει τους Χαιρετισμούς στο Άγιο Όρος (Βίντεο)

Τε, 23 Σεπ 2026 08:39

“Έρχονται” έντονες αλλαγές για 5 ζώδια – Το Σύμπαν τα βοηθά στα οικονομικά

Τε, 23 Σεπ 2026 08:33
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Όλο το παρασκήνιο του “διαζυγίου” της Μαρίας Αναστασοπούλου από το “Καλημέρα Ελλάδα”

Κυ, 19 Μάι 2024 16:05 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Η Μαρία Αναστασοπούλου δεν θα συνεχίσει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν να λέει την πρώτη καλημέρα στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη. Η γνωστή δημοσιογράφος γνωστοποίησε αρχικά την απόφαση της στο κανάλι και στη συνέχεια και στον ίδιο τον παρουσιαστή.

Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες η γνωστή δημοσιογράφος σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις της επιβεβαιώνει την αποχώρησή της ενώ εκκρεμεί κρίσιμο ραντεβού με τον ΑΝΤ1 την επόμενη εβδομάδα.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο προτάσεις προς τη Μαρία Αναστασοπούλου από το κανάλι: Η πρώτη είναι να αναλάβει την πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου στη θέση της Φαίης Μαυραγάνη που αποχωρεί με προορισμό τον ΣΚΑΪ και η δεύτερη καθημερινή εκπομπή με έμφαση στην κοινωνική επικαιρότητα που θα προβάλλεται απόγευμα απέναντι στο «Live News» του Νίκου Ευαγγελάτου στο Mega.

Δεν έχει βέβαια οριστικά αποφασιστεί εάν θα ανοίξει αυτή η ζώνη. Σκέψεις υπήρχαν και παλαιότερα ωστόσο τελικά το εγχείρημα δεν προχώρησε. Το σενάριο λοιπόν που είναι το επικρατέστερο εφόσον η Μαρία Αναστασοπούλου παραμείνει στο Μαρούσι είναι να μετακινηθεί στο Σαββατοκύριακο στη ζώνη 6.00 – 10.00.

Την ίδια στιγμή έχει ξεκινήσει η αναζήτηση παρτενέρ για τον Γιώργο Παπαδάκη χωρίς να έχει αποφασιστεί εάν θα είναι γυναίκα ή άνδρας. Το συμβόλαιο του Γιώργου Παπαδάκη με τον ΑΝΤ1 λήγει το καλοκαίρι του 2025 είναι όμως πολύ πιθανόν να ανανεωθεί για τουλάχιστον έναν ακόμη χρόνο.

Η Μαρία Αναστασοπούλου φέρεται να έχει δεχθεί διερευνητικά τηλεφωνήματα και από άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς ενώ κάποιες πληροφορίες που προς το παρόν δεν επιβεβαιώνονται αναφέρουν πως έχουν γίνει και κάποια πρώτα ραντεβού.

“διαζυγίου” “Καλημέρα Αναστασοπούλου: από Διάφορα Ελλάδα” Μαρίας όλο παρασκήνιο της το του

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο νέος “Μαζωνάκης” – Αυτός είναι ο ανιψιός που κληρονόμησε το ταλέντο του (Βίντεο)
Τε, 23 Σεπ 2026 08:43
Μαζωνάκης: Η συγκινητική στιγμή που ο Γιώργος ψέλνει τους Χαιρετισμούς στο Άγιο Όρος (Βίντεο)
Τε, 23 Σεπ 2026 08:39
“Έρχονται” έντονες αλλαγές για 5 ζώδια – Το Σύμπαν τα βοηθά στα οικονομικά
Τε, 23 Σεπ 2026 08:33
Ζώδια – 23/9: Ένα ζώδιο ξεχωρίζει στα οικονομικά θέματα – Μια προσφορά δελεαστική ή μια συμφωνία εύκολη…
Τρ, 22 Σεπ 2026 22:26
Γαλάνη για Γιώργο Μαζωνάκη: «Έλεος, δεν του αξίζει όλος αυτός ο θόρυβος»
Τρ, 22 Σεπ 2026 22:21
Μαζωνάκης: Το σπίτι που αγαπούσε πιο πολύ είχε μία ιδαίτερη ιστορία – Δεν ήταν τυχαίο
Τρ, 22 Σεπ 2026 22:16
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.