Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Δευτέρα, 1η Ιουνίου: Για 3 ζώδια δεν θα είναι απλά η πρώτη του μήνα! Θα ξεκινήσουν με μία μεγάλη νίκη!

Κυ, 31 Μάι 2026 23:39

Μοναστηράκι: Στιγμές τρόμου για 20χρονη! Πώς από μία απλή βόλτα κατέληξε στο νοσοκομείο

Κυ, 31 Μάι 2026 23:34

Τα τρία πιο τυχερά ζώδια της εβδομάδας – Ευνοούνται οικονομικά, ανοίγουν νέοι δρόμοι

Κυ, 31 Μάι 2026 23:07
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Όμικρον 4-5:Το σύμπτωμα που δείχνει ότι κόλλησες ακόμα και αν το τεστ σου βγαίνει αρνητικό.Tι πρέπει να προσέχουν όσοι μολύνθηκαν.

Σα, 2 Ιούλ 2022 11:20 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Tι πρέπει να προσέχουν όσοι μολύνθηκαν.

Η πρόεδρος ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη μίλησε στο «Κοινωνία Ώρα ΜEGA» για την πορεία της πανδημίας και τα εμβόλια ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις υποπαραλλαγές Ο4 και Ο5 οι οποίες φέρνουν μεγάλο αριθμό κρουσμάτων με ένα ιδιαίτερο σύμπτωμα που δεν εμφανιζόταν στις προηγούμενες υποπαραλλαγές του στελέχους του κορωνοϊού.

Για το ποιοι είναι υποχρεωμένοι να κάνουν την τέταρτη δόση του εμβολίου, η κα Παγώνη δήλωσε: «Πάνω από 60 ετών όποιος έχει υποκείμενα νοσήματα να κάνει το εμβόλιο. Από 70 και άνω γενικά είναι καλό να κάνει το εμβόλιο. Από 30- 59 ετών, δεν υπάρχουν μελέτες που αποδεικνύουν ότι το εμβόλιο πρέπει να γίνει. Υπάρχει και η ομάδα που έχει κάνει και την τρίτη δόση και νόσησε, εκείνοι δε χρειάζεται να κάνουν καμία δόση, όποιας ηλικίας και αν είναι, ακόμα και αν έχουν υποκείμενο νόσημα, γιατί είναι σαν να έχουν κάνει την 4η δόση».

Όσον αφορά το σύμπτωμα που φέρνουν οι δύον νέες υποπαραλλαγές της Όμικρον, η πρόεδρος του ΕΙΝΑΠ ανέφερε χαρακτηριστικά: «οι μεταλλάξεις Ο4 και Ο5 είναι αυτές που κάνουν ένα διήμερο 39-40 πυρετό. Αυτός ο πυρετός εξασθενεί τον οργανισμό και αμέσως επικοινωνούμε με τον γιατρό μας ή με το νοσοκομείο. Όσοι έχουν υποκείμενα νοσήματα, μένουν στο νοσοκομείο για παρακολούθηση. Έχουμε το αντιικό φάρμακο που μπορεί να το πάρει κανείς μετά από οδηγίες γιατρού οποίος θα το γράψει, και πρέπει να το πάρεις στις 3-5 μέρες, μετά δε μπορείς να το πάρεις».

4-5:Το test ακόμα αρνητικό.tι βγαίνει δείχνει Διάφορα κόλλησες μολύνθηκαν. Όμικρον όσοι πρέπει προσέχουν σύμπτωμα
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δευτέρα, 1η Ιουνίου: Για 3 ζώδια δεν θα είναι απλά η πρώτη του μήνα! Θα ξεκινήσουν με μία μεγάλη νίκη!
Κυ, 31 Μάι 2026 23:39
Μοναστηράκι: Στιγμές τρόμου για 20χρονη! Πώς από μία απλή βόλτα κατέληξε στο νοσοκομείο
Κυ, 31 Μάι 2026 23:34
Τα τρία πιο τυχερά ζώδια της εβδομάδας – Ευνοούνται οικονομικά, ανοίγουν νέοι δρόμοι
Κυ, 31 Μάι 2026 23:07
Στο χειρουργείο ο Αντώνης Ρέμος – Ποια είναι η κατάσταση. της υγείας του
Κυ, 31 Μάι 2026 21:55
Συναγερμός στην Ελλάδα! Ξεβράστηκε σε παραλία ένα…
Κυ, 31 Μάι 2026 19:06
Έκτακτο – Ελλάδα: Θρίλερ σε εξέλιξη! Άνδρας κρατά ομήρους οικογένεια
Κυ, 31 Μάι 2026 18:53
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.