Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Στα μάυρα ελληνική ομάδα! Πέθανε ο γνωστός…

Σα, 11 Απρ 2026 13:57

Έτσι θα κάνετε τη λαμπάδα σας να μην στάζει το βράδυ της Ανάστασης – Αυτό δεν σας το έχουν πει!

Σα, 11 Απρ 2026 11:32

Μεγάλο Σάββατο: Το βράδυ, πριν πας στην Ανάσταση, γονάτισε και πες αυτή την προσευχή, απόψε γίνονται θαύματα!

Σα, 11 Απρ 2026 10:12
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Ορφανοτροφείο Αττική:Εβαζαν αγόρια 7-11 ετών να παρενοχλούν το ένα το άλλο και το προσωπικό παρακολουθούσε

Πε, 23 Δεκ 2021 14:10 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο, με γυναίκες υπαλλήλους ορφανοτροφείου, που ωθούσαν και παρότρυναν αγόρια ηλικίας 7 έως 11 ετών σε ερωτικές περιπτύξεις και πράξεις, που εκείνες παρακολουθούσαν (ελέγχεται έαν τις κατέγραφαν σε βίντεο, για διάφορους λόγους), “απολαμβάνοντας το θέαμα” όπως είπε, μίλησε στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” του ΑΝΤ1 η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου.

 

Όπως είπε κ. Μιχαηλίδου, όλα ξεκίνησαν από έγγραφη καταγγελία που έγινε για το εν λόγω ίδρυμα, μετά την οποία υποβλήθηκε από την πλευρά της μηνυτήρια αναφορά στην Δικαιοσύνη, προκειμένου να ξεκινήσει άμεσα και σε βάθος ο ενδεδειγμένος έλεγχος.

 

Μάλιστα, σύμφωνα με την κ. Μιχαηλίδου, φέρονται στις πράξεις αυτές να “πρωταγωνιστούσαν” τουλάχιστον τέσσερα μικρά παιδιά από όσα φιλοξενούνταν στο ορφανοτροφείο, πολλά κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας που είχε κρίνει ως ακατάλληλο το οικογενειακό περιβάλλον στο οποίο μεγάλωναν.

 

Τα εν λόγω αγόρια έχουν απομακρυνθεί από την δομή και παρακολουθούνται, ώστε να διαπιστωθεί το ψυχολογικό τραύμα που έχουν υποστεί, αλλά και να δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε να δώσουν τις μαρτυρίες τους για όσα γίνονταν στο ορφανοτροφείο.

 

Στην δομή γίνεται πολυεπίπεδος έλεγχος, ενώ όλα τα παιδιά που φιλοξενούνται σε αυτό θα περάσουν από παιδοψυχιατρικές εξετάσεις.

 

Όπως σημείωσε η Δόμνα Μιχαηλίδου, σε βάρος του ορφανοτροφείου εκκρεμεί ήδη μια έρευνα, μετά απο προηγούμενη μηνυτήρια αναφορά, καθώς είχε διαπιστωθεί πως φιλοξενούνταν σε αυτό πολλά περισσότερα παιδιά από όσα δηλώνονταν στις αρμόδιες Αρχές, αναφερόμενη μάλιστα και στις παράλογες εξηγήσεις που έδινε για αυτό ο αρμόδιος του ιδρύματος.

 

Όπως είπε η ίδια σε χθεσινή συνέντευξή της, μετά την αποκάλυψη της φρικιαστικής υπόθεσης, από τον Ιανουάριο – Φεβρουάριο, θα πραγματοποιηθούν έρευνες σε όλα τα ιδρύματα.

 

“Θα οργώσουμε με ελέγχους όλη τη χώρα, έτσι ώστε οι ειδικοί να εξετάσουν τους πάντες, παιδί-παιδί”, τόνισε χαρακτηριστικά.

«παρακολουθούσε» αγόρια άλλο Αττική:Εβαζαν Διάφορα ετών) ορφανοτροφείο παρενοχλούν προσωπικό
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στα μάυρα ελληνική ομάδα! Πέθανε ο γνωστός…
Σα, 11 Απρ 2026 13:57
Έτσι θα κάνετε τη λαμπάδα σας να μην στάζει το βράδυ της Ανάστασης – Αυτό δεν σας το έχουν πει!
Σα, 11 Απρ 2026 11:32
Μεγάλο Σάββατο: Το βράδυ, πριν πας στην Ανάσταση, γονάτισε και πες αυτή την προσευχή, απόψε γίνονται θαύματα!
Σα, 11 Απρ 2026 10:12
Μεγάλη Παρασκευή: Απόψε το βράδυ, πριν κοιμηθείς, γονάτισε και πες αυτή την προσευχή, απόψε γίνονται θαύματα!
Πα, 10 Απρ 2026 23:32
Έγινε γνωστό, πριν από λίγο! Θρήνος στο ΠΑΣΟΚ! Νεκρή σε διαμέρισμα, μετά από φωτιά η…
Πα, 10 Απρ 2026 23:29
Μαθεύτηκε, πρίν από λίγο! Νεκρός ξαφνικά ο γνωστός δημοσιογράφος της τηλεόρασης…
Πα, 10 Απρ 2026 23:25
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.