Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Βάλε σκόρδα… Αυτά είναι τα 3 πιο ζηλιάρικα ζώδια που πιάνει το μάτι τους!

Σα, 19 Σεπ 2026 09:34

Συνταξιούχοι: Ποιοι θα πάρουν αναδρομικά το επόμενο διάστημα; Ποιοι τα δικαιούνται;

Σα, 19 Σεπ 2026 09:24

Καιρός: Ραγδαία αλλαγή! Πού θα ρίξει πολύ νερό και πότε

Σα, 19 Σεπ 2026 09:21
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Ορφανοτροφείο Αττική:Εβαζαν αγόρια 7-11 ετών να παρενοχλούν το ένα το άλλο και το προσωπικό παρακολουθούσε

Πε, 23 Δεκ 2021 14:10 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο, με γυναίκες υπαλλήλους ορφανοτροφείου, που ωθούσαν και παρότρυναν αγόρια ηλικίας 7 έως 11 ετών σε ερωτικές περιπτύξεις και πράξεις, που εκείνες παρακολουθούσαν (ελέγχεται έαν τις κατέγραφαν σε βίντεο, για διάφορους λόγους), “απολαμβάνοντας το θέαμα” όπως είπε, μίλησε στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” του ΑΝΤ1 η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου.

 

Όπως είπε κ. Μιχαηλίδου, όλα ξεκίνησαν από έγγραφη καταγγελία που έγινε για το εν λόγω ίδρυμα, μετά την οποία υποβλήθηκε από την πλευρά της μηνυτήρια αναφορά στην Δικαιοσύνη, προκειμένου να ξεκινήσει άμεσα και σε βάθος ο ενδεδειγμένος έλεγχος.

 

Μάλιστα, σύμφωνα με την κ. Μιχαηλίδου, φέρονται στις πράξεις αυτές να “πρωταγωνιστούσαν” τουλάχιστον τέσσερα μικρά παιδιά από όσα φιλοξενούνταν στο ορφανοτροφείο, πολλά κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας που είχε κρίνει ως ακατάλληλο το οικογενειακό περιβάλλον στο οποίο μεγάλωναν.

 

Τα εν λόγω αγόρια έχουν απομακρυνθεί από την δομή και παρακολουθούνται, ώστε να διαπιστωθεί το ψυχολογικό τραύμα που έχουν υποστεί, αλλά και να δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε να δώσουν τις μαρτυρίες τους για όσα γίνονταν στο ορφανοτροφείο.

 

Στην δομή γίνεται πολυεπίπεδος έλεγχος, ενώ όλα τα παιδιά που φιλοξενούνται σε αυτό θα περάσουν από παιδοψυχιατρικές εξετάσεις.

 

Όπως σημείωσε η Δόμνα Μιχαηλίδου, σε βάρος του ορφανοτροφείου εκκρεμεί ήδη μια έρευνα, μετά απο προηγούμενη μηνυτήρια αναφορά, καθώς είχε διαπιστωθεί πως φιλοξενούνταν σε αυτό πολλά περισσότερα παιδιά από όσα δηλώνονταν στις αρμόδιες Αρχές, αναφερόμενη μάλιστα και στις παράλογες εξηγήσεις που έδινε για αυτό ο αρμόδιος του ιδρύματος.

 

Όπως είπε η ίδια σε χθεσινή συνέντευξή της, μετά την αποκάλυψη της φρικιαστικής υπόθεσης, από τον Ιανουάριο – Φεβρουάριο, θα πραγματοποιηθούν έρευνες σε όλα τα ιδρύματα.

 

“Θα οργώσουμε με ελέγχους όλη τη χώρα, έτσι ώστε οι ειδικοί να εξετάσουν τους πάντες, παιδί-παιδί”, τόνισε χαρακτηριστικά.

«παρακολουθούσε» αγόρια άλλο Αττική:Εβαζαν Διάφορα ετών) ορφανοτροφείο παρενοχλούν προσωπικό

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βάλε σκόρδα… Αυτά είναι τα 3 πιο ζηλιάρικα ζώδια που πιάνει το μάτι τους!
Σα, 19 Σεπ 2026 09:34
Συνταξιούχοι: Ποιοι θα πάρουν αναδρομικά το επόμενο διάστημα; Ποιοι τα δικαιούνται;
Σα, 19 Σεπ 2026 09:24
Καιρός: Ραγδαία αλλαγή! Πού θα ρίξει πολύ νερό και πότε
Σα, 19 Σεπ 2026 09:21
Μαζωνάκης: Όλη η ελληνική showbiz στην κλινική του ζεύγους – Αυτοί οι VIPs “είχαν άγιο”
Σα, 19 Σεπ 2026 09:12
Ζώδια – 19/9: Αυτό το ζώδια θα έχει την τύχη με το μέρος του – Θα βρεθεί στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή
Πα, 18 Σεπ 2026 22:17
Μαζωνάκη: Νέα αποκάλυψη! Τι σχεδίαζε να φέρει στο ιατρείο του ο κατηγορούμενος γιατρός
Πα, 18 Σεπ 2026 22:13
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.