Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Η Μενεγάκη τα είπε όλα, μετά τις φήμες χωρισμού με τον Ματέο – “Με τον σύζυγό μου…”

Πα, 13 Μαρ 2026 09:58

Αυτά τα σκουλαρίκια είναι τάση! Θα φορεθούν από όλες! Αναδεικνύουν το πρόσωπο…

Πα, 13 Μαρ 2026 08:55

Σοκαριστικό ατύχημα για τον Ανδρέα Ηλιάδη – Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Πα, 13 Μαρ 2026 08:49
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Ορθούλα Παπαδάκου:Η εξομολόγηση καρδιάς.Οι τρεις αρραβώνες,η σκλήρυνση κατά πλάκας,η υιοθεσία και το μονόπετρο.

Τρ, 10 Μάι 2022 15:06 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Η πρώην καλαθοσφαιρίστρια αναφέρθηκε επίσης στη συμμετοχή της στο Survivor, αλλά και την απώλεια που τη σημάδεψε – Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξή της
Η Ορθούλα Παπαδάκου παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα», στην οποία μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και βγήκε νικήτρια, την απώλεια του 27χρονου ανιψιού της, αλλά και το τι σημαίνει το μονόπετρο που φοράει.

«Είμαι 52 ετών, αλλά νιώθω παιδάκι, θεωρώ ότι είναι μόνο ένας αριθμός η ηλικία», είπε αρχικά η πρώην καλαθοσφαιρίστρια και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, καθώς είχε διαγνωστεί με σκλήρυνση κατά πλάκας: «Είμαι πάρα πολύ καλά με την υγεία μου, έχω να κάνω αγωγή από το 2017, νιώθω δυνατή».

Μιλώντας για το μονόπετρο στο χέρι της, η Ορθούλα Παπαδάκου είπε γελώντας πως «το μονόπετρο σημαίνει ότι ήρθε η ώρα», προσθέτοντας ότι «είναι ένα δώρο από τη μαμά μου».


Για την προσωπική της ζωή και τις σκέψεις να προχωρήσει στην υιοθεσία ενός παιδιού, δήλωσε: «Έχω αρραβωνιαστεί 3 φορές. Μετά την τελευταία φορά που χώρισα, είπα δεν είναι για εμένα ο γάμος. Είμαι καλά και δε θα άλλαζα κάτι στη ζωή μου. Εννοείται πως έχω σκεφτεί την υιοθεσία, αλλά αν υπάρχουν ταξίδια και υποχρεώσεις είναι δύσκολο, ένα παιδί θέλει τους γονείς του».

Σε ό,τι αφορά στη συμμετοχή της στο Survivor, η Ορθούλα Παπαδάκου είπε: «Είχα μπει στο πρώτο Survivor, αλλά δεν είχα σκοπό να καθίσω. Στην αρχή, όταν βγήκα από το παιχνίδι μετά από δύο μήνες, επηρεάστηκα από το χαμό που γινόταν, αλλά με προσγείωσε ο αδελφός μου».

Κλείνοντας, μίλησε και για τη μεγάλη απώλεια που βίωσε, όταν έφυγε από τη ζωή ο ανιψιός της: «Όταν έχασα τον ανιψιό μου, 27 χρονών, τα βλέπεις όλα διαφορετικά. Τον χάσαμε σε 6 μήνες»

αρραβώνες,η Διάφορα εξομολόγησή καρδιάς.Οι κατά μονόπετρο Ορθούλα Παπαδάκου:Η πλάκας,η σκλήρυνση τρεις υιοθεσία
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Μενεγάκη τα είπε όλα, μετά τις φήμες χωρισμού με τον Ματέο – “Με τον σύζυγό μου…”
Πα, 13 Μαρ 2026 09:58
Αυτά τα σκουλαρίκια είναι τάση! Θα φορεθούν από όλες! Αναδεικνύουν το πρόσωπο…
Πα, 13 Μαρ 2026 08:55
Σοκαριστικό ατύχημα για τον Ανδρέα Ηλιάδη – Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση
Πα, 13 Μαρ 2026 08:49
Αυτός είναι ο λόγος που “σπάει” το μέικ απ στο πρόσωπο – Το μυστικό για πρόσωπο σαν πορσελάνη
Πα, 13 Μαρ 2026 08:47
Έκτακτο – Νεκρός 20χρονος στην Καλαμαριά – Άνηκε στη γνωστή ομάδα των…
Πα, 13 Μαρ 2026 08:41
Θλίψη! Πέθανε ο γνωστός Έλληνας μουσικός του πιο δημοφιλούς…
Πε, 12 Μαρ 2026 22:33
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.