Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Μην τους κάνεις εχθρούς είναι επικίνδυνοι! Τα 2 ζώδια που πιάνουν οι… κατάρες τους

Κυ, 22 Μαρ 2026 23:13

Διώξτε την γρουσουζιά από το σπίτι σας! – 8 απλοί τρόποι για να την ξεφορτωθείτε και να φέρετε καλή τύχη!

Κυ, 22 Μαρ 2026 23:06

Δευτέρα 23 Μαρτίου: Αυτά τα 3 ζώδια θα έχουν ένα εικοσιτετράωρο γεμάτο ευκαιρίες! Ένα τηλεφώνημα θα…

Κυ, 22 Μαρ 2026 22:15
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Ουκρανία Πόλεμος:Θρίλερ με το μέλος της διαπραγματευτικής ομάδας των Ουκρανών που βρέθηκε δολοφονημένος.Κατηγορήθηκε ότι διέρρεε πληροφορίες στη Ρωσία.

Σα, 5 Μαρ 2022 19:45 ΔΙΕΘΝΗ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Η Ουκρανική Υπηρεσία Ασφαλείας (SBU) πυροβόλησε και σκότωσε τον Denys Kyreyev, μέλος της ουκρανικής διαπραγματευτικής ομάδας στον πρώτο γύρο των διαπραγματεύσεων με τη Ρωσία στη Λευκορωσία ενώ προσπαθούσε να τον συλλάβει, δήλωσε ο Ουκρανός βουλευτής Oleksiy Honcharenko.

“Κατά τη διάρκεια μιας προσπάθειας σύλληψης του Denys Kyreyev, μέλους της ουκρανικής διαπραγματευτικής αντιπροσωπείας, η ουκρανική υπηρεσία ασφαλείας τον πυροβόλησε και τον σκότωσε. Ήταν ύποπτος για εσχάτη προδοσία”, έγραψε ο Honcharenko στο Telegram, σύμφωνα με το Interfax.

Ο Kyreyev ήταν μεταξύ των μελών της ουκρανικής αντιπροσωπείας στον πρώτο γύρο των συνομιλιών με τη Ρωσία στη Λευκορωσία.

To Interfax ισχυρίζεται ότι Ουκρανοί σκότωσαν μέλος της διαπραγματευτικής ομάδας τους – Κατηγορήθηκε ότι διέρρεε πληροφορίες στη Ρωσία
Λαβρόφ: Η οργισμένη στάση του Ζελένσκι δεν εμπνέει αισιοδοξία για τις συνομιλίες – Η Δύση συμπεριφέρεται σαν “κακοποιός”
“Η SBU είχε ξεκάθαρα στοιχεία για την εσχάτη προδοσία του Kyreyev, συμπεριλαμβανομένων των τηλεφωνικών συνομιλιών του”, δήλωσε ο Honcharenko επικαλούμενος πηγές του από πολιτικούς χώρους.

Σύμφωνα με πηγές της Ukrainska Pravda, η SBU είχε “ισχυρές αποδείξεις” ότι διέρρεε πληροφορίες στη Ρωσία.

O Kireev ήταν τραπεζίτης. Το 2010-2014 εργάστηκε ως Πρώτος Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Oschadbank και πριν από αυτό ήταν μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου της Ukreximbank.

Βρέθηκε διαπραγματευτικής Διεθνή διέρρεε δολοφονημένος.Κατηγορήθηκε Μέλος Ομάδας Ουκρανία Ουκρανών. πληροφορίες Πόλεμος:Θρίλερ Ρωσία
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μην τους κάνεις εχθρούς είναι επικίνδυνοι! Τα 2 ζώδια που πιάνουν οι… κατάρες τους
Κυ, 22 Μαρ 2026 23:13
Διώξτε την γρουσουζιά από το σπίτι σας! – 8 απλοί τρόποι για να την ξεφορτωθείτε και να φέρετε καλή τύχη!
Κυ, 22 Μαρ 2026 23:06
Δευτέρα 23 Μαρτίου: Αυτά τα 3 ζώδια θα έχουν ένα εικοσιτετράωρο γεμάτο ευκαιρίες! Ένα τηλεφώνημα θα…
Κυ, 22 Μαρ 2026 22:15
Καιρός: Πάσχα με κρύο και βροχές – Η πρώτη εκτίμηση γνωστού μετεωρολόγου – Ποιες μέρες θα κρατήσουμε ομπρέλα
Κυ, 22 Μαρ 2026 22:10
Αυτά είναι τα 25 εισοδήματα που δεν… φορολογούνται! Χιλιάδες Έλληνες δεν θα πληρώσουν ούτε ένα ευρώ!
Κυ, 22 Μαρ 2026 22:05
Έκτακτο – Ανατροπή με τη δολοφονία του γνωστού τραγουδιστή – Αυτή είναι όλη η αλήθεια για το άγριο φονικό!
Κυ, 22 Μαρ 2026 22:00
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.