Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Μύκονος: Αυτά είναι τα γυαλιά και το φυλαχτό που κλάπηκαν – Η καταγγελία και η απάντηση του Τρύφωνα Σαμαρά

Τε, 9 Σεπ 2026 00:53

Ελλάδα: Χώρισε γνωστός γιατρός, μετά την πρώτη επέτειο γάμου του

Τρ, 8 Σεπ 2026 22:27

9/9: Μία απρόσμενη εξέλιξη περιμένει 3 ζώδια – Γίνεται κάτι που θέλουν

Τρ, 8 Σεπ 2026 22:24
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Παγκόσμιος σάλος από το νέο περιστατικό αστυνομικής βίας στο Άρκανσο.Θύελλα αντιδράσεων σε όλο τον κόσμο.

Δε, 22 Αυγ 2022 18:49 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες σε όλο τον κόσμο το νέο περιστατικό αστυνομικής βίας στο Άρκανσο. Οι τρεις αστυνομικοί που ενελάκησαν σε αυτό έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα αφού στο βίντεο που έχει κάνει τον γύρο του κόσμου χτυπούν βάναυσα έναν άνδρα στην προσπάθειά τους να τον συλλάβουν.

Στο βίντεο αυτό, που προκάλεσε σάλο στα social media και έκανε φυσικά τον γύρο του κόσμου, οι αστυνομικοί κρατούν καθηλωμένο στο έδαφος έναν λευκό άνδρα και τον γρονθοκοπούν στο κεφάλι. Του δίνουν γονατιές στα πόδια και χτυπούν το πρόσωπό του στο τσιμέντο.

Παρότι περαστικοί προσπάθησαν να αποτρέψουν τους αστυνομικούς ένας από αυτούς τους διατάζει να μην πλησιάσουν.

«Όπως και πολλοί από εσάς, σοκαρίστηκα από αυτά που είδα», δήλωσε ο Γκάρι Μπάξτερ, ο δήμαρχος της πόλης Μάλμπερι όπου σημειώθηκε το περιστατικό. Ανακοίνωσε ότι ο ένας από τους αστυνομικούς έχει τεθεί σε «διοικητική άδεια» αν αναμονή των αποτελεσμάτων της έρευνας. Οι δύο άλλοι, που εργάζονται για την κομητεία του Κρόφορντ, τέθηκαν επίσης σε διαθεσιμότητα και ο σερίφης υποσχέθηκε ότι θα λάβει «τα κατάλληλα μέτρα».

Η βίαιη σύλληψη έγινε γύρω στις 10.40 το πρωί της Κυριακής, τοπική ώρα, έξω από ένα κατάστημα τροφίμων. Το θύμα, ο Ράντα Ουόρτσεστερ, 27 ετών, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και στη συνέχεια προφυλακίστηκε καθώς δεν είχε 15.000 δολάρια να πληρώσει εγγύηση. Κατηγορείται για ανυπακοή, αντίσταση κατά της αρχής και επίθεση.

Φέρεται ότι είχε απειλήσει τον υπάλληλο ενός βενζινάδικου, ο οποίος κάλεσε την αστυνομία, σύμφωνα με τον σερίφη του Κρόφορντ, τον Τζίμι Νταμάντε. Ο σερίφης υποστήριξε ότι αρχικά ο Ουόρτσεστερ ήταν συνεργάσιμος αλλά στη συνέχεια έγινε βίαιος και προσπάθησε να επιτεθεί στους αστυνομικούς.

Ο Ρεπουμπλικάνος κυβερνήτης του Άρκανσο Έιζα Χάτσινσον ανέφερε μέσω του Twitter ότι μίλησε με τον αρχηγό της πολιτειακής αστυνομίας και διαβεβαίωσε ότι θα διενεργηθεί έρευνα για την υπόθεση.

αντιδράσεων Άρκανσο.Θύελλα αστυνομικής βίας: Διάφορα κόσμο Παγκόσμιος περιστατικό Σάλος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μύκονος: Αυτά είναι τα γυαλιά και το φυλαχτό που κλάπηκαν – Η καταγγελία και η απάντηση του Τρύφωνα Σαμαρά
Τε, 9 Σεπ 2026 00:53
Ελλάδα: Χώρισε γνωστός γιατρός, μετά την πρώτη επέτειο γάμου του
Τρ, 8 Σεπ 2026 22:27
9/9: Μία απρόσμενη εξέλιξη περιμένει 3 ζώδια – Γίνεται κάτι που θέλουν
Τρ, 8 Σεπ 2026 22:24
Απίστευτο περιστατικό με γνωστό ζευγάρι! Το δώρο του γαμπρού στη νύφη τον έστειλε στη φυλακή (Βίντεο)
Τρ, 8 Σεπ 2026 22:20
Κρήτη: Τουρίστας ζητάει αποζήμιωση από ξενοδοχείο για έναν απίστευτο λόγο
Τρ, 8 Σεπ 2026 22:17
«Αγριεύει» ο καιρός – Η ημερομηνία που αλλάζουν όλα
Τρ, 8 Σεπ 2026 22:13
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.