Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Φέρτε το πίσω να γίνει πανικός! Το γλύκισμα-θρύλος που ξεπουλούσε στα κυλικεία και δεν υπάρχει πια

Τρ, 23 Δεκ 2025 00:19

Το δώρο του Netflix στο κοινό: Άξιζε η αναμονή για την ταινιάρα που στρογγυλοκάθισε στο νο1

Τρ, 23 Δεκ 2025 00:16

Αττική: Έξαλλη η γιαγιά του νεκρού βρέφους, με τον γαμπρό της – Αν τυχόν είναι αυτό που υποψιάζομαι θα τον…

Δε, 22 Δεκ 2025 23:53
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Παγκόσμιος σάλος από το νέο περιστατικό αστυνομικής βίας στο Άρκανσο.Θύελλα αντιδράσεων σε όλο τον κόσμο.

Δε, 22 Αυγ 2022 18:49 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες σε όλο τον κόσμο το νέο περιστατικό αστυνομικής βίας στο Άρκανσο. Οι τρεις αστυνομικοί που ενελάκησαν σε αυτό έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα αφού στο βίντεο που έχει κάνει τον γύρο του κόσμου χτυπούν βάναυσα έναν άνδρα στην προσπάθειά τους να τον συλλάβουν.

Στο βίντεο αυτό, που προκάλεσε σάλο στα social media και έκανε φυσικά τον γύρο του κόσμου, οι αστυνομικοί κρατούν καθηλωμένο στο έδαφος έναν λευκό άνδρα και τον γρονθοκοπούν στο κεφάλι. Του δίνουν γονατιές στα πόδια και χτυπούν το πρόσωπό του στο τσιμέντο.

Παρότι περαστικοί προσπάθησαν να αποτρέψουν τους αστυνομικούς ένας από αυτούς τους διατάζει να μην πλησιάσουν.

«Όπως και πολλοί από εσάς, σοκαρίστηκα από αυτά που είδα», δήλωσε ο Γκάρι Μπάξτερ, ο δήμαρχος της πόλης Μάλμπερι όπου σημειώθηκε το περιστατικό. Ανακοίνωσε ότι ο ένας από τους αστυνομικούς έχει τεθεί σε «διοικητική άδεια» αν αναμονή των αποτελεσμάτων της έρευνας. Οι δύο άλλοι, που εργάζονται για την κομητεία του Κρόφορντ, τέθηκαν επίσης σε διαθεσιμότητα και ο σερίφης υποσχέθηκε ότι θα λάβει «τα κατάλληλα μέτρα».

Η βίαιη σύλληψη έγινε γύρω στις 10.40 το πρωί της Κυριακής, τοπική ώρα, έξω από ένα κατάστημα τροφίμων. Το θύμα, ο Ράντα Ουόρτσεστερ, 27 ετών, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και στη συνέχεια προφυλακίστηκε καθώς δεν είχε 15.000 δολάρια να πληρώσει εγγύηση. Κατηγορείται για ανυπακοή, αντίσταση κατά της αρχής και επίθεση.

Φέρεται ότι είχε απειλήσει τον υπάλληλο ενός βενζινάδικου, ο οποίος κάλεσε την αστυνομία, σύμφωνα με τον σερίφη του Κρόφορντ, τον Τζίμι Νταμάντε. Ο σερίφης υποστήριξε ότι αρχικά ο Ουόρτσεστερ ήταν συνεργάσιμος αλλά στη συνέχεια έγινε βίαιος και προσπάθησε να επιτεθεί στους αστυνομικούς.

Ο Ρεπουμπλικάνος κυβερνήτης του Άρκανσο Έιζα Χάτσινσον ανέφερε μέσω του Twitter ότι μίλησε με τον αρχηγό της πολιτειακής αστυνομίας και διαβεβαίωσε ότι θα διενεργηθεί έρευνα για την υπόθεση.

αντιδράσεων Άρκανσο.Θύελλα αστυνομικής βίας: Διάφορα κόσμο Παγκόσμιος περιστατικό Σάλος
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Φέρτε το πίσω να γίνει πανικός! Το γλύκισμα-θρύλος που ξεπουλούσε στα κυλικεία και δεν υπάρχει πια
Τρ, 23 Δεκ 2025 00:19
Το δώρο του Netflix στο κοινό: Άξιζε η αναμονή για την ταινιάρα που στρογγυλοκάθισε στο νο1
Τρ, 23 Δεκ 2025 00:16
Αττική: Έξαλλη η γιαγιά του νεκρού βρέφους, με τον γαμπρό της – Αν τυχόν είναι αυτό που υποψιάζομαι θα τον…
Δε, 22 Δεκ 2025 23:53
Υπόθεση που προκαλεί φρίκη! Κοίμιζε τη σύζυγό του, για να τη… – Πώς αποκαλύφθηκε η φρίκη
Δε, 22 Δεκ 2025 21:52
Θρήνος για τον Τσακ Νόρις
Δε, 22 Δεκ 2025 19:18
ΕΦΕΤ: Ανακαλεί καραμέλες από την ελληνική αγορά – Είναι οι…
Δε, 22 Δεκ 2025 19:11
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.