Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Έκτακτο – Ελλάδα: Φρίκη! Οι περαστικοί “πάγωσαν” – Έβαλε την 28χρονη σύζυγό του…

Κυ, 10 Μάι 2026 19:19

Μαχητικά αεροσκάφη πετάνε πάνω από την Αθήνα – Μεγάλη αναστάτωση στους κατοίκους

Κυ, 10 Μάι 2026 19:16

Έγινε γνωστό, πριν από λίγο! Πολύ δύσκολες στιγμές για τον Χρήστο Χολίδη

Κυ, 10 Μάι 2026 17:02
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Παγώνη: Εάν γίνει το Γεννηματάς covid, που θα νοσηλευτούν οι non covid ασθενείς;

Δε, 5 Απρ 2021 13:56 ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Για τα τελευταία κρούσματα covid στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Γεννηματάς, το οποίο είχε ήδη εμβολιαστεί μίλησε μεταξύ των άλλων στο kedenews η Πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη.

Δήλωσε επίσης άγνοια για τις φήμες μετατροπής του Νοσοκομείου Γεννηματάς σε αποκλειστικά covid νοσοκομείο και εξέφρασε τον προβληματισμό της για τους non covid ασθενείς αν επιβεβαιωθεί η φήμη αυτή.

Παγώνη: Εάν γίνει το Γεννηματάς covid, που θα νοσηλευτούν οι non covid ασθενείς;

 

Το εμβόλιο προστατεύει 90-95% και όχι 100%

Πιο συγκεκριμένα για τα κρούσματα στο νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό του Γεννηματάς η κ. Παγώνη είπε: «Σε όλα τα νοσοκομεία που υπάρχει υψηλό ιικό φορτίο γίνεται αυτό. Είναι λογικό και νοσηλευτές και γιατροί και ασθενείς να νοσούν. Όντως είχαμε τέτοια περιστατικά σε δύο κλινικές του Γεννηματάς. Έχουν κλείσει οι κλινικές αυτές και γίνεται απολύμανση, η δεύτερη κλινική έκλεισε τώρα. Η αλήθεια είναι ότι μερικοί νοσηλευτές είχαν εμβολιαστεί και νόσησαν και κάποιοι άλλοι. όπου υπάρχει υψηλό ιικό φορτίο δεν πρέπει κανείς να είναι ήσυχος. Είναι λογικό να εμβολιαστεί κάποιος και να νοσήσει ξανά. Δεν είναι 100% το εμβόλιο είναι 90-95%, αν λοιπόν έχεις ένα 5% και κυκλοφορείς χωρίς μάσκα η δεν προσέχεις γενικά ή είσαι σε περιβάλλον με πολύ ιικό φορτίο δεν είναι σπάνιο να κολλήσεις».

Εάν κάνουν το Γεννηματάς νοσοκομείο covid που θα πάνε οι non covid ασθενείς;

Σχετικά με τις φήμες για την μετατροπή του νοσοκομείου Γεννηματάς σε νοσοκομείο που θα υποδέχτει αποκλειστικά covid περιστατικά η κυρία Παγώνη απάντησε: «Εμάς δεν μας έχουν ενημερώσει για κάτι τέτοιο, έχουμε 200 κλίνες covid από εκεί και πέρα έχουμε και μονάδα covid, από εκεί και πέρα αν κάνουν όλο το νοσοκομείο δεν ξέρω να σας απαντήσω. Αλλά το νοσοκομείο έχει εξειδικευμένες κλινικές που εξυπηρετεί non covid ασθενείς και προφανώς θα πρέπει να δουν που θα βρεθούν άλλες τέτοιες κλινικές εξειδικευμένες να εξυπηρετηθεί ο non covid κόσμος για να κάνουν covid το Γεννηματάς. Το Γεννηματάς έχει όλες τις κλινικές και εξειδικευμένα τμήματα εάν το κάνουν όλο covid που θα πάνε αυτά τα περιστατικά; Εμάς δεν μας έχουν ενημερώσει για τέτοιο πράγμα».

Νοσηλευτής με μάσκα
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έκτακτο – Ελλάδα: Φρίκη! Οι περαστικοί “πάγωσαν” – Έβαλε την 28χρονη σύζυγό του…
Κυ, 10 Μάι 2026 19:19
Μαχητικά αεροσκάφη πετάνε πάνω από την Αθήνα – Μεγάλη αναστάτωση στους κατοίκους
Κυ, 10 Μάι 2026 19:16
Έγινε γνωστό, πριν από λίγο! Πολύ δύσκολες στιγμές για τον Χρήστο Χολίδη
Κυ, 10 Μάι 2026 17:02
Σε αυτά τα 5 ζώδια “κρατάει” το Σύμπαν το χέρι και τους “χαρίζει” αφθονία! Το ένα θα το μεταμορφώσει!
Κυ, 10 Μάι 2026 14:25
Έκτακτο – Αθήνα: Ανατροπή στην υπόθεση της γυναίκας που πυροβολήθηκε – Αυτή είναι όλη η αλήθεια
Κυ, 10 Μάι 2026 14:18
Συντάξεις: Γιατί είναι τuχερoί όσοι έχουν έστω ένα ένσημο πριν το 1993
Κυ, 10 Μάι 2026 14:13
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.