Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Ζώδια – Καθαρά Δευτέρα: Αυτά τα ζώδια θα τσακωθούν στο Σαρακοστιανό τραπέζι – Έτοιμοι να κάνουν “μπαμ”

Δε, 23 Φεβ 2026 09:11

Το σύμπαν “κλήρωσε”! – Δίνει σε τρία ζώδια τη νέα εβδομάδα απεριόριστη τύχη!

Δε, 23 Φεβ 2026 00:24

Σοκαριστικό περιστατικό στο Καρναβάλι της Έδεσσας: Από τη διασκέδαση στο νοσοκομείο! – 23χρνος πήρε ένα…

Κυ, 22 Φεβ 2026 23:51
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Παγώνη για υπουργοποίηση Μίνας Γκάγκα:Δεν την ζηλεύω καθόλου

Τε, 1 Σεπ 2021 09:52 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Η Ματίνα Παγώνη μίλησε σήμερα στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου και μάλιστα σχολίασε τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης. Μίλησε φυσικά και για την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα μας που βελτιώνεται με πολύ αργούς ρυθμούς. Καμπανάκι κρούουν οι ειδικοί σχετικά με την πανδημία στη χώρα και προτρέπουν τους πολίτες να εμβολιαστούν.

 

Μιλώντας στο MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο, η Ματίνα Παγώνη, πρόεδρος ΕΙΝΑΠ, τόνισε ότι ο Σεπτέμβρης θα είναι ένας δύσκολος μήνας.

 

«Θα είναι δυσκολίες μέρες, όπως ήδη έχουν ξεκινήσει να είναι. Τα νοσοκομεία δεν έχουν και πολύ προσωπικό. Έχουμε ζητήσει ενίσχυση και ζητούσαμε και όλη την χρονιά» είπε χαρακτηριστικά.

 

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ σημείωσε ότι πολλοί είναι οι υγειονομικοί που έσπευσαν να εμβολιαστούν μετά το τελεσίγραφο της κυβέρνησης.

«Πήγε πολύς κόσμος και εμβολιάστηκε. Οι αριθμοί έχουν μειωθεί κατά το ήμισυ, έγινε μεγάλος αγώνας».

 

Σχετικά με την εικόνα της πανδημίας στη χώρα, η κ. Παγώνη επισήμανε ότι η αύξηση των θανάτων προβληματίζει τους ειδικούς.

«Μας προβληματίζει ότι αυξάνονται οι θάνατοι και δε μας αρέσει καθόλου. Είναι άδικο να χάνεται έστω και μια ζωή».
Γι’ αυτόν τον λόγο παρακάλεσε τους πολίτες να εμβολιαστούν, όπως και τα παιδιά από 12 – 17 ετών.

 

«Να παρακαλέσουμε τον κόσμο να πάει να εμβολιαστεί, να φταίξουμε το τείχος ανοσίας γιατί αλλιώς δεν μπορούμε να σωθούμε. Κάνουμε έκκληση».

 

«Δεν ζηλεύω καθόλου την Μίνα Γκάγκα»

Όσο για τη νέα ηγεσία του υπουργείου Υγείας, ευχήθηκε καλή επιτυχία στους νέους επικεφαλής και τόνισε ότι δε θα ήθελε να βρίσκεται στη θέση της κ. Μίνας Γκάγκα.

 

«Είναι δύσκολο υπουργείο, μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία θα βοηθήσουμε όλοι όπως μπορούμε. Δεν τη ζηλεύω καθόλου, αυτήν την εποχή το υπουργείο είναι ‘βόμβα’» κατέληξε.

Γκάγκα:Δεν Διάφορα ζηλεύω καθόλου μήνας Παγώνη: υπουργοποίηση
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ζώδια – Καθαρά Δευτέρα: Αυτά τα ζώδια θα τσακωθούν στο Σαρακοστιανό τραπέζι – Έτοιμοι να κάνουν “μπαμ”
Δε, 23 Φεβ 2026 09:11
Το σύμπαν “κλήρωσε”! – Δίνει σε τρία ζώδια τη νέα εβδομάδα απεριόριστη τύχη!
Δε, 23 Φεβ 2026 00:24
Σοκαριστικό περιστατικό στο Καρναβάλι της Έδεσσας: Από τη διασκέδαση στο νοσοκομείο! – 23χρνος πήρε ένα…
Κυ, 22 Φεβ 2026 23:51
Ίλιον: Απίστευτο περιστατικό! “Πάγωσαν” οι θαμώνες – Γυναίκα λιποθύμισε μέσα σε κέντρο διασκέδασης και ο διασώστης πήρε το μικρόφωνο και…(Βίντεο)
Κυ, 22 Φεβ 2026 22:05
Τηλεθέαση – Σάββατο (21/2): Αυτήν την εκπομπή είδαν σχεδόν όλοι, έστω και για 1 λεπτό!: Σάρωσε σε τηλεθέαση!
Κυ, 22 Φεβ 2026 15:57
Ταραμοσαλάτα: Το λάθος που κάνουν όλοι στο μπλέντερ! Τα δύο κόλπα για να γλείφουν όλοι τα δάχτυλά τους!
Κυ, 22 Φεβ 2026 15:50
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.