Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Σοκ! Νεκρή η πασίγνωστη Ελληνίδα ιδιοκτήτρια των γυναικείων ρούχων…

Δε, 16 Ιούν 2025 16:09

Πέθανε ο ιδιοκτήτης πασίγνωστης εταιρείας καλλυντικών – Ήταν γιος της…

Δε, 16 Ιούν 2025 14:09

Έρχεται ανατροπή με τον καιρό τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα – Γνωστός μετεωρολόγος προειδοποιεί

Δε, 16 Ιούν 2025 13:26
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Πανελλήνιες: Μαθήτρια με κορονοϊό θα ξαναδώσει όλα τα μαθήματα τον Σεπτέμβριο

Σα, 3 Ιούλ 2021 07:12 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Στην εξέταση όλων μαθημάτων των πανελλαδικών εξετάσεων υποχρεούται μαθήτρια που νόσησε με κορονοϊό μια ημέρα πριν εξεταστεί στο ειδικό μάθημε και ενώ είχε δώσει τα τέσσερα μαθήματα.

“Η κόρη μου βρέθηκε θετικό κρούσμα την Τετάρτη και την επόμενη ημέρα ψάχναμε να βρούμε με ποιον τρόπο θα μπορούσε να δώσει το ειδικό μάθημα των γαλλικών. Ήθελε για γαλλική φιλολογία μόνο. Έδωσε τα 4 μαθήματά της και της έμενε το ειδικό που θα έδινε τη Δευτέρα. Μάθαμε ότι υπάρχει νόμος και πρέπει να τα δώσει όλα πάλι από τον Σεπτέμβριο. Αυτό προβλέπει ο νόμος. Ο κορoνοϊός μπήκε σε έναν νόμο που υπάρχει ήδη 5 χρόνια. Επικοινώνησα με τους διευθυντές και την Δευτεροβάθμια. Ήταν όλοι σίγουροι ότι πρέπει να τα δώσει όλα από Σεπτέμβριο”, ανέφερε η κυρία Ξένια.

“Η ισχύς του νόμου υπάρχει. Η κόρη μου και όλα τα παιδιά σαν τη κόρη μου ζουν σε καθεστώς lockdown και εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και είναι σαν να τους λένε “δεν μας νοιάζει έλα να τα ξαναδώσεις όλα από Σεπτέμβριο””, πρόσθεσε.

Η υφυπουργός παιδείας, κυρία Ζέττα Μακρή, παρενέβη στην εκπομπή σχολιάζοντας την καταγγελία της κυρίας Ξένιας. “Ήδη από το 2017 ισχύει αυτό”, ανέφερε. “Νομικά το να νομοθετήσουμε εκ των υστέρων ή να τροποποιήσουμε το νόμο για μία μόνο περίπτωση δεν γίνεται…”, πρόσθεσε.

“Από το 2013 – 2017 υπήρχε αυτό το περιθώριο για επαναληπτικές εξετάσεις, αλλά άλλαξε γιατί γινόταν κατάχρηση. Το υπουργείο έλαβε υπόψιν της και την πανδημία. Ως όφειλε πήρε όλα τα μέτρα για την διεξαγωγή των πανελλαδικών και ο νόμος όπως ήταν προστέθηκε και η περίπτωση της πανδημίας, οι προϋποθέσεις είναι γνωστές και δεν μπορούν να τροποποιηθούν. Κατανοούμε την μαθήτρια αλλά ο νόμος δεν μπορεί να αλλάξει.”, σημείωσε.

Διάφορα κορoνοϊό μαθήματα μαθήτρια ξαναδώσει Πανελλήνιες Σεπτέμβριο
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σοκ! Νεκρή η πασίγνωστη Ελληνίδα ιδιοκτήτρια των γυναικείων ρούχων…
Δε, 16 Ιούν 2025 16:09
Πέθανε ο ιδιοκτήτης πασίγνωστης εταιρείας καλλυντικών – Ήταν γιος της…
Δε, 16 Ιούν 2025 14:09
Έρχεται ανατροπή με τον καιρό τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα – Γνωστός μετεωρολόγος προειδοποιεί
Δε, 16 Ιούν 2025 13:26
Θεσσαλονίκη: Νοίκιασε διαμέρισμα Airbnb, αλλά στο μπαλκόνι του διπλανού έκρυβε…
Δε, 16 Ιούν 2025 10:42
Τα 3 πιο τυχερά ζώδια της εβδομάδας -Έφτασε η στιγμή που θα πλησιάσουν τα όνειρά τους
Δε, 16 Ιούν 2025 09:51
Πώς ένα παιδικό πάρτι στη Ρόδο κατέληξε σε τραγωδία: Πώς βρήκε φρικτό θάνατο;
Δε, 16 Ιούν 2025 09:29
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.