Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Μάρτιος: Σημαντικές εξελίξεις για αυτά τα 3 ζώδια! Η υπομονή που έκαναν ανταμείβεται από το Σύμπαν!

Δε, 2 Μαρ 2026 12:59

Θρίλερ σε εξέλιξη με Ροδίτες εκδρομείς στο Άμπου Ντάμπι – “Περνάνε συνεχώς από πάνω μας…”

Δε, 2 Μαρ 2026 12:07

Συναγερμός και στην Ελλάδα, μετά το πλήγμα στην Κύπρο! – Τι θα γίνει με τη Σούδα; – Οι 5 επιπτώσεις για τη χώρα

Δε, 2 Μαρ 2026 10:06
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Πάνος Ιωαννίδης: Αποκάλυψε το ποσό που πρόσφερε ο Ατζούν στους κριτές του «MasterChef»

Πε, 23 Σεπ 2021 16:24 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Ο γνωστός σεφ μίλησε στη «Super Κατερίνα» για την πρότασή που δέχτηκε μαζί με τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο για το «Top Chef».

 

Στο Stellar, το σινεμά – εστιατόριο που λειτουργεί τα τελευταία χρόνια στο Γκάζι, συνάντησε ο συνεργάτης της «Super Κατερίνας» τον Πάνο Ιωαννίδη για να μάθει ποια είναι η αλήθεια και ποιο το ψέμα σε σχέση με την πρόταση που υποτίθεται ότι έκανε στο ίδιο και στους συναδέλφους του – κριτές του «MasterChef» ο Ατζούν Ιλίτζαλι.

 

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Τούρκος παραγωγός του «Survivor» ήταν διατεθειμένος να δώσει ως και ένα εκατομμύριο ευρώ για να πείσει τους τρεις κριτές να αλλάξουν τηλεοπτική στέγη και να μετακομίσουν στο «Top Chef « και στον Σκάι.
Τελικά, πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Πάνος Ιωαννίδης, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποφάσισαν να παραμείνουν στη θέση τους στο Star με το οποίο ανανέωσαν την συνεργασία τους.

 

Μιλώντας στον φακό της «Super Κατερίνας», ο Πάνος Ιωαννίδης παραδέχτηκε ότι τα δημοσιεύματα ήταν αληθή.
«Είχαμε μια πάρα πολύ δελεαστική προσφορά από ένα άλλο κανάλι και μια αντίστοιχη εκπομπή. Εν τέλει αποφασίσαμε ότι θα συνεχίσουμε με το ίδιο σχήμα» είπε. Και διευκρίνισε: «Το ποσό ήταν κοντά στο ένα εκατομμύριο, ήταν ένα πολύ δελεαστικό ποσό αλλά, πέραν των χρημάτων, υπάρχουν και άλλα πράγματα που πρέπει να βάλουμε ως αντίβαρο».

 

Όσο για το θέμα της πληθώρας μαγειρικών reality στο φετινό πρόγραμμα των καναλιών και του έντονου ανταγωνισμού, ο Πάνος Ιωαννίδης δείχνει σαν να μην ιδρώνει το αυτί του.
«Ο ανταγωνισμός, όταν είναι θεμιτός, είναι καλός. Σε αυτή την περίπτωση νομίζω ότι έχουμε απέναντί μας εξαιρετικούς μάγειρες αλλά το “MasterChef” είναι “MasterChef”» σχολίασε λακωνικά.

 

Τέλος, ο σεφ, απάντησε και στο ερώτημα τι Θα μαγείρευε σε μια γυναίκα που θα ήθελε να γοητεύσει.
«Όταν θέλω να γοητεύσω μια γυναίκα, πλέον δεν της μαγειρεύω. Έχω τόσο πολλούς συναδέλφους, εξαιρετικούς σεφ, οπότε την πηγαίνω έξω για φαγητό» είπε.

masterchef αποκάλυψε Ατζούν Ιωαννίδης: κριτές Πάνος Πόσο πρόσφερε στους
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μάρτιος: Σημαντικές εξελίξεις για αυτά τα 3 ζώδια! Η υπομονή που έκαναν ανταμείβεται από το Σύμπαν!
Δε, 2 Μαρ 2026 12:59
Θρίλερ σε εξέλιξη με Ροδίτες εκδρομείς στο Άμπου Ντάμπι – “Περνάνε συνεχώς από πάνω μας…”
Δε, 2 Μαρ 2026 12:07
Συναγερμός και στην Ελλάδα, μετά το πλήγμα στην Κύπρο! – Τι θα γίνει με τη Σούδα; – Οι 5 επιπτώσεις για τη χώρα
Δε, 2 Μαρ 2026 10:06
Συγκλονίζει η περιγραφή Έλληνα που έχει εγκλωβιστεί στο Ντουμπάι! Εφιάλτης μέσα στο αεροπλάνο! Λίγα λεπτά μετά την απογείωση…
Δε, 2 Μαρ 2026 09:12
Έκτακτο – Συναγερμός στην Κύπρο! – Κλείνουν τα σχολεία, φεύγουν κάτοικοι, μετά το πλήγμα στις…
Δε, 2 Μαρ 2026 09:04
Μάρτιος: Με το δεξί η άνοιξη για αυτά τα 3 ζώδια! Οικονομικές επιτυχίες και απρόσμενες ευκαιρίες όλο τον μήνα!
Δε, 2 Μαρ 2026 00:56
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.