Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Οικογενειακή τραγωδία σε ελληνικό νησί – Πώς το σπίτι που έμεναν στις διακοπές “πήρε” τη ζωή του μικρού τους γιου

Τε, 12 Αυγ 2026 13:14

Έκτακτο – Αθήνα: Ανείπωτη τραγωδία στο Μετρό

Τε, 12 Αυγ 2026 12:09

Ελλάδα: Αυτή είναι η νέα απάτη στα κινητά τηλέφωνα για την οποία μιλούν όλοι – Τι πρέπει να κάνεις αν λάβεις αυτό το μήνυμα

Τε, 12 Αυγ 2026 12:07
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Πάνος Ιωαννίδης: Αποκάλυψε το ποσό που πρόσφερε ο Ατζούν στους κριτές του «MasterChef»

Πε, 23 Σεπ 2021 16:24 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Ο γνωστός σεφ μίλησε στη «Super Κατερίνα» για την πρότασή που δέχτηκε μαζί με τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο για το «Top Chef».

 

Στο Stellar, το σινεμά – εστιατόριο που λειτουργεί τα τελευταία χρόνια στο Γκάζι, συνάντησε ο συνεργάτης της «Super Κατερίνας» τον Πάνο Ιωαννίδη για να μάθει ποια είναι η αλήθεια και ποιο το ψέμα σε σχέση με την πρόταση που υποτίθεται ότι έκανε στο ίδιο και στους συναδέλφους του – κριτές του «MasterChef» ο Ατζούν Ιλίτζαλι.

 

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Τούρκος παραγωγός του «Survivor» ήταν διατεθειμένος να δώσει ως και ένα εκατομμύριο ευρώ για να πείσει τους τρεις κριτές να αλλάξουν τηλεοπτική στέγη και να μετακομίσουν στο «Top Chef « και στον Σκάι.
Τελικά, πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Πάνος Ιωαννίδης, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποφάσισαν να παραμείνουν στη θέση τους στο Star με το οποίο ανανέωσαν την συνεργασία τους.

 

Μιλώντας στον φακό της «Super Κατερίνας», ο Πάνος Ιωαννίδης παραδέχτηκε ότι τα δημοσιεύματα ήταν αληθή.
«Είχαμε μια πάρα πολύ δελεαστική προσφορά από ένα άλλο κανάλι και μια αντίστοιχη εκπομπή. Εν τέλει αποφασίσαμε ότι θα συνεχίσουμε με το ίδιο σχήμα» είπε. Και διευκρίνισε: «Το ποσό ήταν κοντά στο ένα εκατομμύριο, ήταν ένα πολύ δελεαστικό ποσό αλλά, πέραν των χρημάτων, υπάρχουν και άλλα πράγματα που πρέπει να βάλουμε ως αντίβαρο».

 

Όσο για το θέμα της πληθώρας μαγειρικών reality στο φετινό πρόγραμμα των καναλιών και του έντονου ανταγωνισμού, ο Πάνος Ιωαννίδης δείχνει σαν να μην ιδρώνει το αυτί του.
«Ο ανταγωνισμός, όταν είναι θεμιτός, είναι καλός. Σε αυτή την περίπτωση νομίζω ότι έχουμε απέναντί μας εξαιρετικούς μάγειρες αλλά το “MasterChef” είναι “MasterChef”» σχολίασε λακωνικά.

 

Τέλος, ο σεφ, απάντησε και στο ερώτημα τι Θα μαγείρευε σε μια γυναίκα που θα ήθελε να γοητεύσει.
«Όταν θέλω να γοητεύσω μια γυναίκα, πλέον δεν της μαγειρεύω. Έχω τόσο πολλούς συναδέλφους, εξαιρετικούς σεφ, οπότε την πηγαίνω έξω για φαγητό» είπε.

masterchef αποκάλυψε Ατζούν Ιωαννίδης: κριτές Πάνος Πόσο πρόσφερε στους

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οικογενειακή τραγωδία σε ελληνικό νησί – Πώς το σπίτι που έμεναν στις διακοπές “πήρε” τη ζωή του μικρού τους γιου
Τε, 12 Αυγ 2026 13:14
Έκτακτο – Αθήνα: Ανείπωτη τραγωδία στο Μετρό
Τε, 12 Αυγ 2026 12:09
Ελλάδα: Αυτή είναι η νέα απάτη στα κινητά τηλέφωνα για την οποία μιλούν όλοι – Τι πρέπει να κάνεις αν λάβεις αυτό το μήνυμα
Τε, 12 Αυγ 2026 12:07
Τώρα μαθεύτηκε – Πέθανε γνωστή ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου
Τε, 12 Αυγ 2026 11:01
Ανατροπή στα Σπάτα με τη σορό στην πυρκαγιά
Τε, 12 Αυγ 2026 10:49
Ελλάδα: Δεν πάμε καθόλου καλά – Σε σοκ μάνα και κόρη σε παραλία νησιού μετά από αυτό που τους έτυχε – Τι να έκαναν;
Τε, 12 Αυγ 2026 10:15
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.