Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Μεγάλη ανησυχία σε αυτές τις ελληνικές πολυσύχναστες παραλίες – Οι λουόμενοι βγαίνουν από τη θάλασσα με πληγές και…(Βίντεο)

Κυ, 6 Ιούλ 2025 22:50

Τα ζώδια που ερωτεύονται πάντα τους “λάθος” ανθρώπους

Κυ, 6 Ιούλ 2025 22:25

Λευκάδα: Ποια είναι η άτυχη 24χρονη που μόλις της έκανε πρόταση γάμου ο σύντροφός της κατέρρευσε και δίνει μάχη για τη ζωή της

Κυ, 6 Ιούλ 2025 21:41
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Πάνος Ιωαννίδης:Αυτή είναι η γυναίκα της ζωής του που του έκλεψε την καρδιά και έφερε στον κόσμο…..

Κυ, 15 Μάι 2022 09:28 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Πάνος Ιωαννίδης: Αυτή είναι η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά και απέκτησαν το πρώτο τους παιδί
Ο Πάνος Ιωαννίδης έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς και απέκτησε ένα υγιέστατο αγοράκι! Ποια είναι όμως η γυναίκα που του έχει κλέψει την καρδιά;

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Real News και της Κορύνας Μανταγάρη, η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του Πάνου Ιωαννίδη ονομάζεται Τζο Κουτρουμάνου. Με την αγαπημένη του γνωρίστηκαν μέσα από τη δουλειά, καθώς είναι και συνεργάτης του, αφού διαχειρίζεται τις πολλαπλές δραστηριότητές του. Η ίδια δεν έχει social media.

Ο Πάνος Ιωαννίδης και η Τζο Κουτρουμάνου είναι μαζί εδώ και ενάμισι χρόνο, ενώ προχώρησαν στο επόμενο βήμα της σχέσης τους και στη συγκατοίκηση αρκετά γρήγορα. Σήμερα, μένουν κάτω από την ίδια στέγη στα Πετράλωνα και πλέον είναι έτοιμη να απολαύσουν τη νέα τους καθημερινότητα.

Η επιθυμία του σεφ να γίνει πατέρας ήταν έντονη, γεγονός που αποδεικνύεται από τις φορές που επισκεπτόταν τον ανιψιό του, γιο της αδερφή του και σχεδιάστριας κοσμημάτων, Ελιάνας Ιωαννίδη.

Να σας θυμίσουμε ότι στις πρώτες δηλώσεις του στο star, είπε: «Είναι ένα ιδιαίτερο συναίσθημα που αν δε γίνεις μπαμπάς δεν το καταλαβαίνεις. Μου το είχαν εξηγήσει στο παρελθόν αλλά πρέπει να το νιώσεις, είναι από αυτά που δε μπορείς να το περιγράψεις τόσο εύκολα. ‘Οταν το πήρα για πρώτη φορά στην αγκαλιά μου ένιωσα υπέροχα, ένιωσα ολοκληρωμένος. Είναι μια χαρά η μανούλα. Πήγαν όλα τέλεια.»

Και πρόσθεσε ο Πάνος Ιωαννίδης: «Δε νομίζω ότι έπαιξε ρόλο η καραντίνα που δεν είχε γίνει γνωστή η είδηση της εγκυμοσύνης. Όπως έχω πει και στο παρελθόν, την προσωπική μου ζωή θέλω να την κρατάω έξω από τη δουλειά και τα κοινά. Είναι προσωπική. Τα επαγγελματικά μου ευχαρίστως να τα ξέρει όλος ο κόσμος. Τα προσωπικά μου έχω επιλέξει συνειδητά από την αρχή της έκθεσής μου στην τηλεόραση να μην τα βγάζω. Αν θέλεις γίνεται.»!

Και συνέχισε λέγοντας: «Την ώρα του τοκετού δεν ήμουν μέσα! Το φύλο του μωρού το ξέραμε, στους πολύ κοντινούς μας τα είχαμε πει όλα. Είμαστε καιρό με τη σύντροφό μας. Είχε πλάκα που έγινε όλο αυτό με τον Λεωνίδα τώρα. Για το όνομα κλείνουμε προς το Κωνσταντίνος»!

«Είναι γυναίκα Διάφορα έκλεψε έφερε ζωής Ιωαννίδης:Αυτή καρδιά κόσμο….. Πάνος στον
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μεγάλη ανησυχία σε αυτές τις ελληνικές πολυσύχναστες παραλίες – Οι λουόμενοι βγαίνουν από τη θάλασσα με πληγές και…(Βίντεο)
Κυ, 6 Ιούλ 2025 22:50
Τα ζώδια που ερωτεύονται πάντα τους “λάθος” ανθρώπους
Κυ, 6 Ιούλ 2025 22:25
Λευκάδα: Ποια είναι η άτυχη 24χρονη που μόλις της έκανε πρόταση γάμου ο σύντροφός της κατέρρευσε και δίνει μάχη για τη ζωή της
Κυ, 6 Ιούλ 2025 21:41
Ανακαλείται γνωστό λικέρ από την ελληνική αγορά – Είναι το…
Κυ, 6 Ιούλ 2025 18:56
Αγρίνιο: Αυτός είναι ο άτυχος Θανάσης! Σκηνές τραγωδίας στο νοσοκομείο – Τα γενέθλια, η 17χρονη και η μοιραία σύμπτωση
Κυ, 6 Ιούλ 2025 17:32
Παράγγελνε κάθε μέρα από πασίγνωστη εταιρεία πίτσας, για 7 χρόνια – Όταν σταμάτησε, του…
Κυ, 6 Ιούλ 2025 17:13
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.