Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Μαζωνάκης: Νέες αποκαλύψεις για το τσαντάκι του Γιώργου – Τι είχε μέσα και τι έκαναν με αυτό οι γιατροί

Τρ, 15 Σεπ 2026 14:23

Αφθονία και τύχη για 3 ζώδια μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου – Νέες ευκαιρίες και σημαντικές ευκαιρίες

Τρ, 15 Σεπ 2026 14:18

Μαζωνάκης: «Ντροπή, ντροπή! Είναι νεκρός» – Καταπέλτης ο Στραβελάκης για τη Μάνου και τις δηλώσεις της (Βίντεο)

Τρ, 15 Σεπ 2026 12:08
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Πάνος Νάτσης:Ο επικήδειος του Καπουτζίδη,το προσωπικό δώρο,η δυσκολία αναγνώρισης της σορού και το ανατριχιαστικό μήνυμα της συντρόφου του.

Πε, 3 Φεβ 2022 11:43 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Ο Πάνος Νάτσης σκοτώθηκε σε ηλικία μόλις 31 ετών σε τροχαίο και χθες Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου τον αποχαιρέτησαν οι αγαπημένοι του άνθρωποι.

Η δημοσιογράφος Άννα Ζηρδέλη είχε μια πολύ δύσκολη στιγμή στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» όταν κλήθηκε να μιλήσει για τον επικήδειο λόγο που έκανε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

 

«Αυτό που μας συγκίνησε όλους χθες, χωρίς να το περιμένουμε, ήταν πως ο Γιώργος Καπουτζίδης που ήταν πολύ στενός του φίλος και συνεργάτης τα τελευταία χρόνια έβγαλε εξαιρετικό επικήδειο. Μίλησε για το πώς γνωρίστηκε με τον Πάνο, πώς πέρασε την οντισιόν, που ήθελε ένα κομμάτι κωμωδίας και ο Πάνος δεν είχε και είχε μια πάρα πολύ δύσκολη μέρα πηγαίνοντας στην οντισιόν άρχισε να του την εξιστορεί. Απλά ο Γιώργος Καπουτζίδης καθόταν εκεί και τον χάζευε και του λέει, «περνάς στην επόμενη φάση». Μιλούσε για τις πολύχρωμες κάλτσες που λάτρευε να φοράει, για τον ρόλο που έγραψε πάνω του ο Γιώργος στις Σέρρες» σημείωσε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

 

«Μίλησε για το ποδοσφαιράκι που λάτρευαν να παίζουν και τους είχε πάρει άλλη συνάδελφος από το θέατρο, έπαιζαν πριν από κάθε παράσταση. Ήταν αυτές οι μικρές στιγμές που λάτρευαν και τους γέμιζαν. Φεύγοντας ο Πάνος, λέει ο Γιώργος Καπουτζίδης, πως έχει πάρει ένα κομμάτι δικό του μαζί εννοώντας τον ρόλο στη νέα του σειρά. Είναι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος για αυτό. Μίλησε επίσης για ένα πολύ προσωπικό δώρο που είχε κάνει ο Πάνος στον Γιώργο, μια πυξίδα».
Πέντε ημέρες μετά το τροχαίο δυστύχημα που κόστισε τη ζωή του Πάνου Νάτση, η σύντροφός του Διονυσία Γεωργιάδου ανέβασε το πρώτο μήνυμα, συνοδευόμενο από μία κοινή τους φωτογραφία.

 

 

Η νεαρή μουσικός που κλήθηκε για την αναγνώριση του συντρόφου της, αποδεικνύοντας τη σχέση τους με ένα ιατρικό έγγραφο, έγραψε ένα σπαρακτικό και συνάμα ανατριχιαστικό μήνυμα.

 

«Η ηλικία ενός ανθρώπου είναι το άθροισμα των στιγμών που έζησε ευτυχισμένος… ξέρω ότι μου ζητάς συγνώμη που με έκανες να κλαίω… ξέρω ότι η αγάπη δεν τελειώνει εδώ… θα σ’ αγαπάω κάθε μέρα και πιο πολύ… η νουνιτα σου» έγραψε χαρακτηριστικά η Διονυσία Γεωργιάδου.

αναγνώρισης Ανατριχιαστικό Διάφορα δυσκολία δώρο,η επικήδειος Καπουτζίδη,το μήνυμα Νάτσης:Ο Πάνος προσωπικό σορού συντρόφου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μαζωνάκης: Νέες αποκαλύψεις για το τσαντάκι του Γιώργου – Τι είχε μέσα και τι έκαναν με αυτό οι γιατροί
Τρ, 15 Σεπ 2026 14:23
Αφθονία και τύχη για 3 ζώδια μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου – Νέες ευκαιρίες και σημαντικές ευκαιρίες
Τρ, 15 Σεπ 2026 14:18
Μαζωνάκης: «Ντροπή, ντροπή! Είναι νεκρός» – Καταπέλτης ο Στραβελάκης για τη Μάνου και τις δηλώσεις της (Βίντεο)
Τρ, 15 Σεπ 2026 12:08
Αυτό δείχνει η φωτογραφία του Μαζωνάκη στο ιατρείο – Το κίτρινο μπλουζάκι, η κουβέρτα και το στοιχείο σοκ
Τρ, 15 Σεπ 2026 11:32
“Δίκασε” ο Χασαπόπουλος με 2 λέξεις για αυτούς που δεν πήγαν στην κηδεία του Μαζωνάκη
Τρ, 15 Σεπ 2026 08:43
Σάλος με την ανάρτηση της Αφροδίτης Μάνου για τον νεκρό Μαζωνάκη
Δε, 14 Σεπ 2026 22:30
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.